Viete si predstaviť plánovanie svadby v režii snúbenca ?

Profilova fotka
Dobrý chcem sa opýtať aký máte názor na tému plánovanie svadby v rukách snúbenca..
Odpovedať
Profilova fotka
a nie je to jedno kto čo vybaví alebo zarezervuje? my sme sa vždy dohodli kto čo vybaví a keďže ja som mala pred svadbou dosť perno v práci, tak môj drahý tiež veľa vecí zariaďoval nemyslím si, že všetko by malo byť na bedrách nevesty, to že jej v mnohom partner pomôže je super!
Odpovedať
Profilova fotka
V podstate je to jedno, len som chcel vedieť názor neviest na to, že ženích všetko zorganizuje. V našom prípade som ja nevestu odbremenil od všetkého, aby sa nemusela stresovať. Ona si vybrala len šaty, ale ja všetko rád vybavujem.
Odpovedať
Podľa toho, na čo sa pýtaš. čo všetko by mal zariadiť. Ak len obtelefonovať, tak to si myslím, že by až taký problém byť nemusel a mne by sa tá myšlienka, že by sa aj on do toho takto zapojil páčila. No ale s plánovaním a vyberaním vecí na svadbu, tak to by som si nechala radšej pre seba. Riskovať, by som to veru nechcela.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za odpoveď. Ja napriklad riesim uplne vsetko nevesta si vybrala šaty a ostatok nechala na mna popripade s nou nieco preberem.ona ma pokoj a uplne mi doveruje .rad privítam ďalšie názory.
Odpovedať
@akcnyzenich myslim, ze to je super ked sa do priprav zapaja aj snubenec. Moj bol taky isty. Chcel mi pomahat a mnohe veci vybavil aj sam. Mne to ulahcil a aj sme viacej casu spolu travili, kedze sme spolu vsetko vyberali
Odpovedať
Profilova fotka
Existuju aj takyto snubenci?? :-D :-D Som myslela, ze iba vo vysnivanom svete kazdej nevesty :-D Ako neviem ci by som si ja dokazala iba vybrat saty a vsetko ostatne nechat na mojom chlapovi ale jednoznacne by som ocenila keby mi pomahal. Ale ved kludne to moze byt aj naopak, je to zvlastne ale mile. Ale asi by som sa trosku poradila aj so zienkou lebo ved aj my baby sa s vami sem tam o niecom poradime, aby to nebolo take, ze si o vsetkom rozhodoval iba ty sam
Odpovedať
Profilova fotka
no samozrejme že sa občas poradíme. ale moja snúbenica je špeciálna ju to vôbec neláka riešiť svadbu tvrdí že sa hlavne lúbime.
Odpovedať
@akcnyzenich to sa cudujem, ze mas taku snubenicu. Ale tak pokial to teba bavi, tak to ona vyhrala. Neviem si predstavit, keby mala nejakeho chlapa, ktoreho taktiez pripravy vobec nezaujimaju. Asi by nikdy nemali svadbu alebo len taku obyc
Odpovedať
To je zvlastny ukaz ked nevesta nema nejaky velky zaujem o pripravy svadby :-D Vacsinou my byvame tie take "posadnute" vsetkym a vsetko chceme mat pod kontrolou a rozhodovat. Mojho chlapa zaujimalo iba to ci si musi obut tie "divne" topanky podla jeho slovnika :-D a kedy a kam sa ma dostavit :-D :-D Sem tam nieco preberieme aj spolu ale pod palcom to mam ja. Neviem si ani predstavit, ze by mal byt takyto aktivny ako ty :-D Nevesta ma stastie
Odpovedať
Profilova fotka
Akcnyzenich@tereziona ako sa hovorí osud všetko zariadi.
Odpovedať
Profilova fotka
@ericenka223 no páči sa mi slovník tvojho snúbenca ja používam podobný ale svadobné prípravy tie milujem.
Odpovedať
To u nas neexistuje, ze by sa bol na to nejak podujal, ale tak mne to zas nejakosi nevadi. Ja sa s tym rada popasujem aj vlastne pasujem sama. Dostal za ulohu zohnat svadobne auto a mal na starosti vyber alkoholu ale tak to su take polozky, ze on to vie asi lepsie ako ja. Ale neviem si predstavit, ze by mal na starosti napriklad vyzdobu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?