Vichy Dermablend. Máte skúsenosti s týmto make - upom?

Profilova fotka
Ahojte kocky. Nasla som sice zopar prispevkov o tomto make-up, ja som s nim zatial vcelku spokojna, mala som vsak len zopar vzoriek, odtien 25. Na zimu sa mi vsak zda 25 velmi tmavy, neviete aky je ten odtien 15 - OPAL?Tiez tu niektora z Vas pisala, ze tento make-up by sa mal nanasat specialnym sposobom ako ine make-upy. Dakujem za vsetky Vase prispevky a rady, vopred sa ospravedlnujem, ze nie velmi je to svadobna tema ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som mala tiez vzork z dermablendu , ale zdala sa mi fakt slaba.o nejakych zvlastnych tecjnikach anasania tohto makeupu neviem, ale jednoznacne by som si dala svetlejsi odtien, opal je az moc svetly. ja pouzivam make up vichy s obsahom prasku, ktory dovoluje pleti "dychat". vola sa aéra-teint a mam odtien 23 co je ivora a je perfektny, myslim ze sa hodi na kazdu plet. som s nim velmi spokojna. rozmyslala som aj nad dermablendom, ale ten aéra.tient ma presvedcil viac.
Odpovedať
Profilova fotka
takmer kazdy make-up treba nanasat vlhkou najlepsie molitanovou hubkou,vtedy zanecha sviezi vzhlad
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pouzivam Aera - teint - ale to len po prebdenej noci / plet mam v celku ok /, Dermablend som zvolila na svadobny den. S odtienami neporadim, ja stale volim ten stredny. Aera - tein doporucujem na bezne pouzivanie, Dermablend na vecerne. Aera - tein az tak velmi nekryje - podla mna.
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase vzdy ten najbledsi. co sa techniky tyka, kedysi som pouzivala bruska prstov, ale to zostanu zvysky. potom zase spongiu, no ta zase prilis vela makeupu zbytocne nasaje. tak som sa rokmi dopracovala k systemu ze zacinam prstami a koncim spongiou ;)
Odpovedať
Ja používam Aera - teint, odtieň Ivory a som s ním veľmi spokojná, výborne sa rozotiera a dobre kryje. Skúšala som aj Dermablend, ale zdal sa mi veľmi silný, cítila som sa ako figurína. Skôr by som tento make-up odporučila ženám, ktoré majú problematickú tvár (rozšírené cievky atď).
Odpovedať
Profilova fotka
Aera - teint odtieň clair ivory č. 23 je výborný. Mám doma aj Dermablend - farba opal - zdá sa mi trochu bledý ale v zime ujde, dobre prekryje aj červený nos od chladu. Nanášanie je však zdĺhavejšie, keď chcem aby to nevyzeralo ako maska. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osm ho mala, ale po dlhsom pouzivani som sa z neho trosicku vyhadzala. Nikdy predtym som s tym nemala problem. Vo svoj svadobny den som mala makeup L´oreal infailible. Je dlhotrvajuci a ja som s nim velmi spokojna. ;-)
Odpovedať
mam matujuci Aéra teint. ivory 23 a mam ho rada. okrem neho mam i dermablend, nezda sa mi taky uzasny, ako o nom pisali v letakoch, ale OK. Aera teint mam ale radsej. Moja plet je mastnejsia, mam rozsirenejsie pory trosku, potrebujem matujuce a stahujuce pripravky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, dakujem za Vase rady :-)
Odpovedať
ak sa mozem pripojit so svojou skusenostou, tak krem dermablend je podla mna super, fajn kryje a ak ho nenacapete na plet prilis, tak vobec nevyzera ako maska. je ale dolezite pod neho dat niejaky krem. moj tip: zo detsky krem s olivovym olejom. stoji len patdesiatku a neolutujete. ja ho pouzívam aj ako nocný krem. originalny. fakt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
akej značky detský krém ?
Odpovedať
Sasenka, co ty takto skoro rano strasis pri pocitaci ? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte...ja rozmyslam o tom dermablend ,ale mam svetlu pokozku....je aj v bledsich farbach ?Mam problem aj s akne-ci to vsetko nim viem zamaskovat? :-)
Odpovedať
dermablend je veru dost maskovaci, dokaze zamaskovat cervene fliacky po akne ;-) len to s nim netreba prehnat, staci ho malicko, lebo zacina vyzerat ako maska. existuje bledy odtien, ale ja som mala ten 25, ten nie je pre bledu pokozku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja ho tiez pouzivam a zatial sa mi zda byt najlepsi na moju plet, kedze vacsinou v zime nie je moc dobra....akonahle pride leto a slnko tak ho uz velmi nemusim...ale hovorim na zimu je pre mna zatial najlepsi ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte ja pouzivam VICHY DERMABLEND odtien 45 ale zda sa mi ze na moj plet je to dost svetle potrebovala bi som o jeden stupen aspon tmavsi viete mi poradit ?vopred dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?