Varíte aj počas týždňa alebo len cez víkend?

Nevestičky, varíte svojmu milovanému aj počas týždňa keď prídete z práce domov? Alebo len cez víkend? Počas týždňa má v práci teplý obed. Podotýkam, že tiež chodím do práce a stáť večer pri sporáku mi príde nie veľmi podľa chuti :). Som zvedavá ako to funguje v iných domácnostiach, preto tá otázka na vás..
Odpovedať
Profilova fotka
:D toto je aká dobrá otázka :D aj mu dáš prečítať odpovede? :D ja som donedávna varila aj cez týždeň, pretože mal prácu blízko kde bývame a chodil občas domov na obed. Nedávno sa presťahovalo sídlo firmy a povedala som, že nech sa stravuje v práci, ja tiež a večer bude iba niečo suché, rýchle ... V piatok prišiel za mnou, potiahol ma za ruku smerom do kuchyne a vraví mi: "pozri, my sme celý týždeň ani nevarili - bola zapnutá poistka na plynovom sporáku" :D tak som sa pobavila a opýtala sa či mu to chýba - a odpoveď bola "nie" :D takže je to len o vzájomnej dohode... aj keď občas si ma doberá, že som varila kedysi viac - ale nedá sa mať všetko ... samozrejme občas navarím aj cez týždeň ale to len výnimočne (už to praktizujem asi mesiac a zatiaľ ani neschudol :D )
Odpovedať
Ja varim aj cez tyzden, .. Nie kazdy den, ale tak vacsinou v nedelu - to sa doje este v pondelok, popripade utorok, potom zase nieco spravim v utorok-stredu, obcas mame indianske dni - kto si co ulovi, a potom zase varim v piatok - nech mame aj na sobotu.. Ked pridem neskoro z prace tak nevarim, povacsine ale chodim domv okolo obeda, maximalne do tej tretej, takze cas mam.. A hlavne ma to bavi.. :) Capnem na barovy pult pocitac, pustim si tam film, a pri tom krajam, miesam,.. umyvam, proste sa tam motkam.. Ked mam chvilku cas, tak si spravim kavu, idem si zapalit, proste pre mna je to taky relax..
Odpovedať
Profilova fotka
no ja varenie milujem, ale cez tyzden velmi nevarim. My sme obaja skor na studene vecere, mame radi hlavne vela zeleniny, takze u nas na veceru vyhravaju rozne zeleninove salaty. Ale obcas ak mame chut, tak uvarim aj cez tyzden, ale vacsinou su to cestoviny alebo pizza. ;-)
Odpovedať
naoi, obdivujem ťa, ja vo varení záľubu nemám :( varím skôr preto, aby sme mali čo jesť :). Z práce sa skôr ako o 17.hod. domov nedostanem.
Odpovedať
ahoj, no my pracujeme obaja v jednej spolocnosti a tam chodime na obedy, polievka a teple hlavne jedlo kazdy den....ked si vezmem ze na vyske sme o polievkach mohli snivat (okrem vifoniek)......na vecere mame len take ze rozne syry, olivy, pikantne papricky, k tomu sunka, cottage, alebo zeleninovy salat...proste mame velmi radi studenu kuchynu, len taketo blbosti...takze varime len cez vikendy a vzdy spolu :) a pritom celkom ma bavi varenie ale drahy a ja sme po praci obaja unaveni, radsej niekam vyjdeme na prechadzku alebo si pozrieme film, ideme na bicykel...stravime ten volny cas nejako zmysluplne a nie pri sporaku!
Odpovedať
ahoj, keď robil vo firme, kde mal aj obedy, tak som varila len sebe na 2-3 dni, keďže ja som v práci obedy nemala, teraz ako som na materskej varím každý druhý deň, niekedy aj každý tretí. Ale večere výhradné studené, pomazánky, šaláty a tak
Odpovedať
varim kady den. akurat ked mam smenu stvrtok piatok alebo sobota nedela tak varim na dva dni. niekedy sa stane ze varim aj ked pridem o pol desiatej vecer domov a na druhy den idem do prace :-)
Odpovedať
Cez tyzden varim obcas, ale vzdy len nieco rychle, lebo z roboty prideme hladni a nebudem do 8 vyvarat....ani cez vikend nevarim vzdy, vacsinou len jeden den :)
Odpovedať
obaja máme teplé obedy (polievku+druhé) v práci, takže večer sa nám varené moc nežiada...a ja by som komplet jedlo ani nevarila...a tobôž nie kvôli chlapovi...:D našťastie to odo mňa ani nevyžaduje... naše večere? -na čo máme chuť... párky, vajíčka na xy spôsobov, toasty, obložené chlebíčky, rôzne šaláty, chlebíky vo vajíčku, rôzne pomazánky (tie jasné že robím sama) ... a pod. Jasné že nám niekedy ostane vára aj z víkendu, takže aby sa to nevyhodilo jeme aj to...ale cielene večere nevarím... mám kamarátky, ktoré denne varia chlapovi na večeru každý deň iné jedlo a to polievku aj druhé a to majú obedy aj v robote... a nechápem! jednej to dokonca píše aj ráno na na papierik - hrášková polievka s domácimi haluškami, bravčové mäso na prírodno s ryžou s kukuricou a k tomu čerešňový kompót... skoro som odpadla, keď som to videla... ja by som ho hnala veľmi rýchlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ano ja varim stale, varim si denne cerstvy obed (teda ked som doma, co som casto, kedze pracujem vela z domu) a varievame aj vecer, ale striedame sa, alebo obcas si vari drahy sam. Obcas len objedname. Casto sa hadame, kto bude varit! Nevyzaduje to odomna, aby som denne varila, ale obaja varime velmi radi, preto sa stane zriedka, ze nevarime... No keby povedal, ze chce vecer doma veceru na stole, asi by som sa zchuti zasmiala. :-D
Odpovedať
My si varime obed do prace vzdy na 1-2 dni. Mame vela rychlych, chutnych a zdravych jedal, tak nam to 2-3x vecer cez tyzden zaberie tak max 45 minut. No a vecer si davame povacsinou salaty - to je hotovo za par minut. Popritom stiham aj pracu aj kopec volnocasovych aktivit. Vsetko je o tom, ako si dokazes nastavit a zorganizovat cas.
Odpovedať
Ja varim kazdy den,kedze robim poobedne smeny. Z prace to mam domov na skok,takze si stale odbehnem domov na veceru, s ktorou na mna zase caka drahy :) nie je to nic varene,vacsinou nieco rychle-pecivo,salat,prazenica...... No a cez vikendy varime spolu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
JA VOBEC.... 8-)
Odpovedať
Nie. Obedy mame obaja v praci, varena vecera sa nam neziada. Okrem toho sme radi, ze po celom dni v praci mozeme vylozit nohy, nieto este varit..
Odpovedať
Ja varím aj cez týždeň, trocha to máme komplikovanejšie tým, že ja okrem rýb nejem žiadne iné mäso, čiže jedeň deň varím pre drahého na 2 dni, ďaľší deň pre seba na 2 dni, niekedy sa stane že varím v 1 deň aj 2 jedlá. Ale väčšinou sú to rýchlovky, keďže domov sa dostanem až medzi 4-tou až 6-tou večer. Ale mňa varenie baví, niekedy sa rozbehnem a ešte aj napečiem :-D
Odpovedať
@ida321 varim aj cez tyzden, navarim tak na 2 dni, takze tak kazdy druhy, treti den. tiez nemusis velmi varenie, ale odkedy mam tlakovy hrniec, pekarnicku a parny hrniec, tak to varenie uz nie je to trapenie co kedysi 8-) a popritom si pozriem serialy na ktore normalne nemam cas :) my sme vacsinou cez vikend stale niekde vonku, takze prave tyzden je u mna na varenie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?