Totálna zúfalosť

Prijímam všetky názory, ktorá by to ako riešila, lebo ja už som na pokraji so silami. Takže s priateľom sme chodili dva roky, (v maji 2011) rozišla som sa s ním kvôli tomu, že ma zanedbával, nevenoval sa mi, čim dalej tým menej a kratšie sme sa stretávali a iné veci. Nezdvíhala som mu telefóny, neodpisovala na SMS, neodzváňala na jeho prezváňanie. Po troch týždňoch mi napísal na sociálnej sieti, že mu velmi chýbam a prosil aby sme si isli niekde sadnúť. Potom sme sa stretli za týžden a potom zase a zase až doteraz. Nezačali sme spolu zase chodiť, ale fungujeme tak ako keby sme spolu chodili (bozky, priatelia, sex atd) Velakrát som sa ho pýtala ako si to predstavuje dalej, ze takto fungovat nemozeme dalej, nie je to normalne. Odpoved bola neviem. Lubim ta, ale bojim sa aby sme zase nedopadli tak isto a bla bla bla. Ja som uz na pokraji síl a neviem ako mam dalej pokracovat. Budem vdacna za kazdu radu alebo názor :(
Odpovedať
Podle toho, co píšeš, spolu podle mě zase chodíte (pokud se teda neschátí ještě s někým jiným)..to, že jste to tak prozatím nepojmenovali, neznamená, že to tak není... upřímně úplně nechápu, v čem je chyba? Proč se tak trápíš? Jestli jen proto, že jste to nedefinovali jako vztah, tak je to podle mě zbytečné... Pokud vám to teď funguje, pokud tvůj přítel svůj vztah k tobě přehodnotil, věnuje se ti, je pozorný, tak je všechno v nejlepším pořádku...a pokud chcete začít znovu, tak pak je nejlepší začít pěkně pomalounku, polehounku....randěte, bavte se, uživejte si společný čas a hledejte nové cesty jak být spolu, aby to zase nezkrachovalo...nic nechtěj uspěchat...ono ukončit vztah a pak ho chtít znova navázat je velmi těžké, kde má člověk navázat, aby se to zase nerozpadlo? Já se mu ani moc nedívím, že se toho bojí...už jednou jste se rozešli a on třeba cítí, že to byla jeho vina, třeba má strach, že tě zase zklame nebo ztratí... možná je pro něj snazší ten vztah zatím nepojmenovat a nechat to plynout..nevídim na tom nic špatného, někdy je lepší nechat to běžete a počkat si jak se to samo vyvrbí..když se budete někam tlačit a mermomocí to budete chtít definovat, tak vás to akorát může pěkně otrávit....to že jste si neřekli: "chodíme spolu" neznamená, že nemáte budoucnost a že váš vztah nikam nepovede, záleží na tom, jak se k sobě chováte, jak se cítíte, když jste spolu...takže má jediná rada (jestli jsem teda celý ten problém správně pochopila) je: nech to plynout a zbytečně se netrap:)....
Odpovedať
Profilova fotka
@zufalka26 prepac, ale ty mas 14rokov? to, co opisujes urcite nie je dospely vztah..aspon sa v nom ani jeden z vas nesprava dospelo..
Odpovedať
@wanilla147 Nie, mám 21, on 25. V com to nie je dospele?
Odpovedať
@zufalka26 Pre mna osobne: bozky + randenie + sex = chodenie, ak to tvoj "priatel" takto neberie, tak si chce asi len uzit alebo sa nechce viazat, alebo ja neviem, co vlastne chce a asi ani on sam to nevie, s nikym takym by som vo vztahu (alebo co to je, ked to vlastne neni vztah) neostavala a urcite by som necakala na to, kedy on tieto cinnosti zacne brat ako chodenie a vztah..Zivot je kratky na to, aby clovek stracal cas s niekym, kto nevie co chce..
Odpovedať
@zufalka26 žiaľ, súhlasím s @ciusinka - toto minimálne zo strany tvojho partnera nevyzerá ako niečo, čo by malo mať budúcnosť... je na tebe, či sa ti taký vzťah páči, či ti vyhovuje - ja som od začiatku hľadala seriózne, dlhodobé vzťahy, a teda prepáč, ale ak by mi "priateľ" nevedel povedať, čo ďalej, tak u mňa nemá šancu... ;-)
Odpovedať
@pomme Absolutny suhlas, tiez som vzdy hladala trvaly seriozny vztah, ktory niekam vedie - k svadbe, manzelstvu atd..Ja potrebujem mat pocit istoty, ze to niekam smeruje, ze to so mnou partner mysli vazne, ze planuje spolocnu buducnost..Nemohla by som byt s niekym, kto by mi povedal, ze on nevie, kam to vedie, on nevie, ci sa chce ozenit, ci chce mat kedy, alebo bude hovorit, ze ved sa uvidi, kam to bude smerovat..Toto teda nie! Nastastie s mojim manzelom sme sa o tom od zaciatku bavili a on mi od zaciatku hovoril, ze chce svadbu, deti atd..A to som rada :-)
Odpovedať
som sa trochu sekla, chcela som napisat, ze ci chce mat deti, nie kedy :-D @pomme
Odpovedať
Profilova fotka
@zufalka26 v com to nie je dospele? v tom ako riesite problemy, ako si neviete zadefinovat svoj pozicie vo vztahu a v podstate, ze ste ani nedefinovali, ci mate alebo nemate vztah..ale celkovo ta tvoja sprava.."napisal mi na socialnej sieti", "neodpovedala som na prezvananie" :) ..si pripadam ako z ineho storocia :))
Odpovedať
Profilova fotka
a suhlasim s @pomme a @ciusinka :)
Odpovedať
@ciusinka ;-) jasné, pochopila som... podobne to bolo aj u nás, od začiatku som vedela, že drahému ide o rodinu, o deti, o vzťah na celý život... rovnako tak aj môj ex, to nám nevyšlo, ale z iných dôvodov, ale teda to, čo niekedy počúvam - chlap ma podvádza, čo mám robiť, chlap mi povedal, že mám od neho odísť, čo mám robiť... :-( ja mám na toto jednu jedinú odpoveď - ak nevie, čo chce od vzťahu, prečo s ním začína?
Odpovedať
@pomme Amen :-D hovoris mi z duse..
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna by si sa mala zamysliet a dat si tolko casu kolko ti treba aby si vedela co chces ty ako prva,,, a necakat co bude .. ak ti vyhovuje tento stav tak preco nie, ved mas len 21 rokov, to neznamena ze to musi byt tvoj prvy aj posledny ja mam 31 rokov a treti zasnubny prsten tak vidis.... len maj cas pre seba a nemaj deti, lebo ti ich netreba zatial
Odpovedať
Článok sa načítava...
presne tak,ešte maš čas,ešte využi svoj slobodny a v podstate bezstarostný život,pretože ten čas už nikdy nevratiš a neskôr sama zistíš,či je ten spravny chlap pre teba alebo spoznaš niekoho,kto ozaj vie čo chce.......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?