Svadobný účes. Mám si dať BOTOX na vlasy od L`oréal?

mala uz niektora skusenost s botoxom na vlasy je to dobre??? oplati sa to skusit?????
Odpovedať
@ilu No, ja som dohodnuta s kadernickou, ze to aplikujeme pred svadbou, mimo farbenia. Tvrdila mi, ze je to super,
Odpovedať
@natali567 ahoj, ja som na to bola presne 23.03.2011 ... mala som obavy a veľké očakávania =-) :-D a výsledok-žiaden veľký zázrak sa aspoň u mňa nekonal ... síce-kvalita vlasu je trochu iná, zmizla krepovitosť, z elektrizovateľnosť, pribudol trocha objem a lesk ... inak nič viac ... ale moje okolie tvrdi, že je viditeľné, že ten vlas je iny ... no a ja mám z toho taký vlážny dojem. treba davat pozor, kedy boli vlasy farbene ... aplikovať sa to môže myslím, ze min. 10 dní od farbenia. x-)
Odpovedať
takze viac-menej pozitivne ...?? :-S a cena.?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no a ta cenaaa.....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som to kupila za 8 eur v Trencine... kvalita vlasov bola ovela lepsia, jednoznacne to bolo viditelne.. podla mna sa to oplatilo.. :-)
Odpovedať
a to je cena na dlhe alebo kratke vlasy. je to nejako rozdelene??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
da sa to kupit na inernete jedna flaštička stoji 3,50€. Da sa to normalne doma naniest na vlasy....neviem nacoo davat peniaze zato u kadernika ktory si pita len za robotu 7€...
Odpovedať
@sasqa_06 tie ampule sa dajú kúpiť osobitne, ale má sa to používať spoločne s maskou na vlasy- ale aj tá sa dá zohnať na nete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
môj názor je, že pokiaľ niečo nepoužívate bežne, tak pred svadbou neexperimentujte. Buď nové veci použite skôr (ak nastane pohroma, aby sa vlas dal do poriadku), alebo až po svadbe. Človek nikdy nevie 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eryykah Da sa to kupiť za 25€ maska + 5 ampul sera....to mas 5 krat za 25€ a u kaderničky za 50€
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Urcite by som si botox nenasala sama na vlasy ano nikdy si to tak sama nespravite ja som toskusala mam huste vlasy a urcite by som si to uz nerobila.Mila pani co tu pise ze je to nic moc ja sa pytam ked jej zmizla krepovitost a elektrizovatelnost nadobudol jej objem a lesk ja sa pytam ze co by chcela ved ide o to traba absolvovat urcite viac kur.Clovek si moze kupovat vselijake masky a kondicioneri a kolko vas to stoji neoplati sa radsej investovat a mate dlho pokoj!!!A vysledok je zaruceny!moj nazor..
Odpovedať
@ilu ajoj myslis botox s lorealu????
Odpovedať
@ilu som kadernicka pracujem s tym a mozem ti povedat osobne by som si ho nedavala su to zbytocne vyhodene peniaze ale je to na tebe:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?