Svadobné nákupy v Polsku. Oplatí sa to?

Ahojte, chcem sa spytat na vase nazory na nakupy v polsku v Novom Targu- oblecenie pre zenicha, svadobne saty, topanky atd. Ja zatial nemam ziadne skusenosti, ale rada by som vedela, ci sa oplati ist. dakujem za rady
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
A co sa tyka svadobnych siat, mavaju pekne, ci len take staromodne? :-) nechcem ich podcenovat smaozrejme, len sa pytam...:-)
Odpovedať
Ja som si kúpila svadobné šaty v Polsku - v Novom Targu. Tak maju take svadobne salony, v ktorych si nepoziciavas, ale kupujes. Ja som predtym poskusala svadobne saty v salonoch v Ruzomberku a nevybrala som si. V Targu som otvorila na salone dvere a zbadala som ich a uz som nechcela ziadne ine. Sranda, ze mi padli ako uliate. Boli na zips, ale site ako na mna. Zalubila som sa na prvy pohlad. Zalezi od vkusu. A cenovo... parada. U nas sa za tolko poziciavaju. A dali mi k tomu zadarmo bolerko aj zavoj. Oblek aj topanky sme takisto kupovali tam, je tak velky vyber a dobre ceny. A kto robi vyzdobu sam, maju ak vela roznych umelych kvetov a roznych caciek-maciek. No poviem vam, za posledne mesiace sme tam boli 3 razy, ale vzdy sme tam nakupili vsetko, co sme chceli (my aj zariadujeme byvanie, takze tam je toho vela). A hlavne, s Poliakmi sa da jednat, su ochotni a ustretovi, zozenu aj certa (tiez zas ako ktori)
Odpovedať
Profilova fotka
jankapalko a dajú sa tam zohnať aj svadobné košele a vesty s kravatou?
Odpovedať
My sme ju nekupovali, le vsimla som si, ze ju maju. Velmi som sa tomu nevenovala, lebo mala som ine veci na plane a tam je vsetkeho vela, ze clovek nebie, co skor pozerat... a hlavne ked ide kupovat vela veci. Ale vsimla som si kremovu vestu s tou krcenou kravatou, velmi pekna bola
Odpovedať
A tie cacky macky maju v tych salonoch, ci normalne na trhoch?? :-) ako sa tam priblizne pohybuju ceny (myslim konkretne)?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som sa chcela spýtať, či ich majú aj na trhoch, alebo len v tých salónoch? Lebo minule som ich na trhoch asi nevidela, alebo som si nevšimla
Odpovedať
Ahojte. Mna by tiez zaujimalo ci maju nieco ,,svadobne´´ aj priamo na trhu v Nowom Targu alebo iba v salonoch? A ak v salonoch tak kde su tie salony a ako sa volaju? Su niekde priamo na namesti? A ceny svadobnych siat su ake (konkretne)?
Odpovedať
Svadobne saty nie su na trhoch, ale v salonoch na namesti v Novom Targu. Tam sa treba len hocikoho opytat na "sukne slubne" a oni vas naviguju. Od trhov je to asi 5 - 10 min peso. Nieviem, ci ich je viac, ale ja som bola v dvoch salonoch. Ja som za moje saty so zavojom a bolerkom dala 370 Eur. Pocula som tiaz, ze kdesi v Targu je taky velky obchod s roznymi dekoraciami, vyzdobami a vselicim moznym ny svadbu, ale nebola som v nom. Ja som si na trhoch kupila na dekoraciu len girlandy z kvetov a male kvietky do pierok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
my sme boli asi pred 3-ma týždňami v Nowom Targu. prišli sme neskoro na trh, na nákup sme mali niečo vyše hodiny :-) ale môžem pochváliť trh, výber aj ceny. ocino si kúpil komplet oblek za 6O,-eur, sestra šaty za 40,-eur aj mamina krásne šaty s bolerkom, len neviem, koľko presne stáli a k nim topánky za 2O,-eur. Ja som si tam nešla nič kupovať, ale nakoniec som tam objavila popolnočné šaty podobné tým, čo som si chcela dať ušiť, boli nádherné, ani chvíľu som neváhala. Stáli 65,- eur. Miláčik si kúpil oblek v meste. Je farby champan, lesklý. Spolu aj s vestičkou, francúzskou viazankou stál 210,eur. Kožené topánky sme kúpili za 25,-, opasok 7,-eur, biela košeľa 30,-eur. Takže nákupy v Poľsku môžem len odporučiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, a maju na trhu nejake jednoduche biele šaty? nechcem žiadne z kruhom, vdaka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojky, chceme ist v stredu do Jablonky na trhy... niekto mi ale spominal, ze trhy tam teraz nie su, ze je to cele zatopene, vie o tom niekto nieco?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte baby, aj my sa chystáme s mojím drahým do Targu. Ja už svadobné šaty mám, ale ideme kúpiť popolnočné a drahému oblek. Len sme sa rozhodli, že pôjdeme tam do obchodov a nie na trhy, predsa len to skúšanie bude jednoduchšie. Mám kamošku, čo blízko býva a ona tam chodí nakupovať úplne bežne. Dokonca spomínala, že v tých obchodoch sú veľmi milí a že keď sú náhodou dlhé nohavice od obleku, skrátia ich tam, vy si zatiaľ pobeháte po iných obchodoch a potom sa vrátite, takže bez starostí. A vraj sa nemáme báť, že ceny sú rovnaké, ako na trhu, lebo že na tom trhu aj tak predávajú tie veci z obchodov. Veď uvidíme ;-)
Odpovedať
Ahojte dopočula som sa, že v polsku kupim lacnejsie obrucky...(zlate samozrejme) je to pravda? nema s tym niektora z vas skusenosti?
Odpovedať
Ahojte baby, tiež planujeme ešte nejaké svadobné nákupy v Poľsku (zrejme v Targu). Ale aj my by sme chceli ísť pozrieť najmä do obchodov 8-) Ak mi viete pomôcť a poradiť, kam konkrétne ísť (centrum mesta, prípadne obchodný dom) a aké s tým máte skúsenosti, budem veľmi rada. Ďakujeem. :-p
Odpovedať
Ahojte, Neviete náhodou či je cesta do Poľska bezpečné? myslím - na záplavy :-| Bola tam niektorá z Vás pred nedávnom? Chystáme sa 15.06.2010 do Krosna Diky moc
Odpovedať
My sme boli v nedelu v Novom Saczi, prechod v Mnisku nad Popradom je neprejazdny aj cez Leluchow bol, tak sme sli az cez Podspady, tam to je ok, ale za to my sme mali riadnu obchadzku. Chceli sme oblek, ale ziadny nebol aky sme chceli, tak sme tam nic nekupili. Radsej sme sli po cestach 1.triedy, ako ostat visiet v kolonach, alebo sa otacat na malych cestach. V krosne som nikdy nebola, co tam take maju, je to lepsie ako Targ? Ako je to daleko od Targu?
Odpovedať
silva317: Objednala som si svadobné šaty v Krosne, a už došli, no a aj nákupy tam plánujeme. Pekné mestečko, iba nevieme aké sú tam cesty... :-( Mi sme minule išli cez Svidník...tha neviem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jankapalko Ahoj, chcem sa popýtať, v akom salóne v Nowom Targu si si kupovala šaty?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?