Svadba s dieťaťom?,ako ste to riešili so stražením a užili ste si svadbu ?

Ahojte babenky,ktorá žienka je v rovnakej situacii ako ja a planuje svadbu s drobcom ? :-) :-D
Odpovedať
No ja veru nemám ešte ani dieťatko a ani neviem kedy presne svadba bude ale myslím, že sa nájde niekto kto ti malé postráži. Kamarátka keď mala sadbu tak si pozvala susedku a tá strážila malinkú a potom si ju aj vzala domov. Celkom šikovno to mala vymyslené a všetkým to tak vyhovovalo. Susedka bola sama tak jej malá robila spoločnosť ;-)
Odpovedať
Ja planujem svadbu s 3 detmi🙂
Odpovedať
@ann_ka ahoj no mame starych rodicov z oboch stran no len moc ich nechceme zatazovat deturencami ked chceme aby si uzili svadbicku aj oni :) takze este ani svadbu neplanujete heeej :-)
Odpovedať
@lenemmka no my planujeme s dvoma :-) a akr velke detutence mas ?
Odpovedať
@00lubika00 no moje mAju 11r,5r a 19 mesiacov.budu to moje krasne druzicky 🙂a ty mas kolkorocne deticky?
Odpovedať
@00lubika00 ahoj aj ja planujem svadbu s jednym drobcom. Ku starym rodicom nepojde ti budu mat ine starosti a tak zvazujem opatrovatelku.
Odpovedať
@lenemmka no tak pekne najstarsie sa ti uz aj postara trosku o tych dvoch ci ani nie ? :)Ja mam 2,5 a 14 mesacne dievcata takze bude veselo :)
Odpovedať
@zatoros83 ahoj a ake stare mas dietatko ? :) no ja neviem ci by si opatrovatelka poradila s mojimi drobcami kedze cudzich ludi sa trosku strania
Odpovedať
@00lubika00 ahoj teraz ma 10mesiacov. Zatial sa cudzich ludi neboji skor deti. Ale tovie ako bude reagovat neskor.
Odpovedať
@zatoros83 ahoj a kedy planujete svadbicku ? tohto roku ? :) ja som to chcela riesit s kamoskou ale ona otehotnela a vychadza to tak ze na mojej svadbe bude mat svoje babo takze moje deturence uz by boli vela na nu,takze asi stary rodicia budu po ruke :)
Odpovedať
@00lubika00 ahoj ano svadba bude tento rok v septembri. Vidis aj moj plan bol dat drobceka ku starym rodicom a nakoniec zvazujem opatrovatelku ale to sa moze este zmenit. No a ty tiez riesis komu dat dievcata.Najlepsie bude ku starym rodicom je to istota. :-)
Odpovedať
@zatoros83 ved prave ze stary rodicia nikde nesklamu,hh a ked si das opratrovatelku musi byt na nu zvyknuta by som povedala podla mna aspon,aj tak si myslim ze deti by behali stale za namy takze tak ci tak by sme ich mali stale pri sebe :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@00lubika00 No myslím, že ani tá opatrovateľka je celkom dobrý nápad keď už teda nemá kto ale ja by som to asi riešila tak, že by bolo poobede s nejakou tou opatrovateľkou a potom niekto kto by šiel skôr zo svadby a väčšinou sa niekto taký nájde tak by mohol drobca vyzdvihnúť a môže v noci zostať uňho vieš. Lebo poviem pravdu ja by som sa asi necítila príjemne keby viem, že v noci je u opatrovateľky. A možno si to už vyriešila aj inak :)
Odpovedať
@ann_ka ved to ze tu operku by som musela poznat nejaku tu dobu cc pol roka zeby som jej zverila dietat na noc a neviem ci by som si uzila tak tu svadbu kebyze som vedela ze s drobcom je niekto cudzi a nie rodina. Este to nemam vyriesene :-D ale asi to bude niekto z rodiny koho poznam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
kamoška mala malého na svadbe a úplne si to užili všetci traja :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?