Svadba s bábätkom. Ako prebehla?

Cauko zienky, mam taky problem.V oktobri sa vydavam a uz teraz nespim pre to ako to zvadne nasa 4mesacna dcerka.Nechcem obtazovat svadobcanov aby mi ju pestovali, ale tiez si to chcem trosku vychutnat a zabavit.Ved taka svadba je udalost.Este kojim a snad este vtedy budem, je to pre mna dost dvolezite.Preto by mi pomohlo keby ste mi dali vediet ako to prezili ine deticky ktore ste mali na svadbe.Diky moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj domca, ja som vlastneho drobca nemala, ale bola som na kamoskinej svadbe, jej drobcek mal vtedy uz skoro 6 mesiacov...zohnala si po znamosti jednu milu slecnu...drobcek bol chvilu s nami, chvilu s nou, zvladli sme to v pohode...nevesta-mamicka sla spat o stvrtej :-D ..drzim palce, urcite to zvladnete ;-)
Odpovedať
a ak by na začiatku bola dcérka s Vami a potom by ju niekto vzal domov a dal doma na ňu pozor? Napr. niekto, kto nebude svadobný hosť
Odpovedať
Ahoj Domca, tak ja mam svadbu 30.9. a na svadbu mi pride sestra s mesacnou dcerkou...tiez sme rozmyslali ako to vsetko spravime, ved v podstate sa chceme vsetci bavit.Asi Lucinku nechame v kociku hned za dverami do saly, aby mamina nemala k nej daleko.Na izbe ju samu nechceme nechavat, to rozhodne nie. Asi s nou pojdu potom domov, neviem, tiez to nemame este doriesene... :-)
Odpovedať
nika, to vies ze bude co najviac dcerka s nami a vyhoda je ze to mame v penzione , tak sa az tak neobavam ze by bola dako daleko od nas.Len niekto musi byt s nou na izbe, keby daco.Budeme mat este jedno babo tak by sa aj od nich mohli vystriedat v strazeni.Este je tu problem aby som mala vobec mliecko, ked sa nevyspim a neoddychnem je po nom. :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?