Svadba na začiatku tehotenstva. Dá sa to zvládnuť?

Baby radi by sme s priateľkou popracovali na bábätku. Možno sa to hneď nepodarí ale možno nie. Len sa chcem opýtať dá sa zvládnuť svadba aj takto skoro? V tom 2 mesiaci? Dík za odpovede.
Odpovedať
@mido no určite da ale asi by som to moc do toho 3mesiaca neodporučala . v tretom by to bolo lepšie . babetko by malo byt vtedy už pevne v brušku .... asi tak...
Odpovedať
Profilova fotka
@mido ahoj.... no ja by som svadbu cez tehotenstvo neriesila.... pride mi to ako keby ste sa potom museli brat kvoli miminku, nie kvoli tomu ze chcete.... ja osobne by som sa nesvadbila, stres, pripravy, behacky.... radsej nech si mamina uzije tehotenstvo a potom ked bude mat malinke krstniny (tak to spravil aj moj brat) tak spravte hned aj svadbicku :-)
Odpovedať
@romankova @mishita2401 No mi svadbu budeme mať už teraz za dáke dva mesiace. A ona tehotná ešte nie je len sa informujeme, že či by s tým bol problém alebo počkáme ešte s malím :-) Tak dík baby a mi sa berieme z lásky a aj keby to bolo pre malé tak ma netrápia žiadne blbé reči okolo nás :-)
Odpovedať
@mido mi sme na tom tak isto len svadbu mame za 4mesiačiky a chceme babo ale prave preto aby som nahodou nepotratila-lebo na svojej svadbe si chcem riadne zatancovat a zabavat sa tak ešte čakame... :-) mne je tieš jedo či je nevesta tehotna či sa vydava v 8mesiaci alebo či nieje tehotna- mne sa aj nevesty z bruškom pačia-ved je to take mile a krasne :D
Odpovedať
@mishita2401 veď práve s bruškom je to krásne, ale tiež by sme sa báli, preto som chcel info či má nejaká baba skúsenosť s tým. Možno ani ešte nevedela že je tehotná predsa je to skoro :-)
Odpovedať
@mido no už do max dvoch týždnou sa da zistit či je žena tehotna :D
Odpovedať
@mishita2401 Nemyslim, ze sa da pomocou bezne dostupnych testov zistit tehotenstvo do 2 tyzdnov. Predpokladam, ze jedine lekar z krvnych testov vie potvrdit tehotenstvo takto skoro... :-) @mido Zvladnut sa da vsetko.. ;-) Kazde tehotenstsvo je ine, takze tazko povedat, ako to bude prebiehat u tvojej priatelky..
Odpovedať
@beronsche No nebojime sa o male davala by si pozor, skor ci jej nebude zle :-(
Odpovedať
no svadbička je rásna vec, ja som sa síce nevydávala tehotná a bolo super, moha som sa vytancovať koľko som chcela, aj trošku vypiť, vyskákať, najesť. Na porovnanie teraz som v 7týždni a býva mi tak zle, v kuse vraciam, že by som si ani nevedela predstaviť, že by som sa mala teraz vydávať. Možno v neskoršom štádiu tehotenstva, ale prvé 3 mesiace sú najrizikovejšie, čiže treba dávať veľký pozor na bábo. radšej by som počkala s bábätkom, ale zase každá žena zvláda tehotenstvo inak, ale ja by som to teraz určite nezvládla a nemala by som nič zo svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mido nemusi jej byt len zle, moze byt unavena viac ako obvykle atd. to sa neda takto zovseobecnit, pretoze kazde telo reaguje na tehotenstvo inak. no a ked budete mat svadbu za dva mesiace, ako si pisal, tak je dost mozne, ze drobec bude uz aj v brusku a nebudete o tom ani vediet :) a mozno vam snazenie nejaky cas aj potrva, takze kazdopadne netreba stresovat a nechat tomu volny priebeh :)
Odpovedať
@danulicek veru musime to riesiť s kludom :-) a dík za podporu ved uvidíme či sa podarí na prvý krát :-D
Odpovedať
@beronsche ano myslela som že lekar to zisti aj do dvoch týždnov. nie testy s lekarni atd.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mido Ja sa vydávam až v auguste a snažiť sa začneme už v máji. Bábätka sa už nevieme dočkať a možno si na neho budeme musieť počkať dlhšie...ale ak sa podarí aj hneď, budem neskutočne šťastná. Všetko sa dá zvládnuť, aj svadba v tehotenstve pri troške opatrnosti a rozvahy.
Odpovedať
@mido Ja by som neriešila či je tehotná nevesta, alebo nie, ale za seba môžem povedať, že vlastná svadba bez toho aby som bola tehotná je úplne super. Ja som našťastie počas svadby tehu nebola a ak by som bola, tak asi by ani svadba nebola. Alebo bola, ale nie taká tancovačka aká tam bola. Na začiatku tehu mi nebolo zle ani nič, len som mala strašné bolesti v krížoch. Niekedy som nemohla ani vstať zo stoličky a nie to ešte chodiť. A keď to konečne v 6tom mesiaci prešlo, tak mi lekárka povedala, že mi odumiera plod. Takže som bola po zvyšok tehu na rizikovom. Podľa mňa, skúste radšej presunúť termín svadby na skôr, alebo radšej s tým bábom počkajte. Aj keď možno to nevyjde hneď, ale čo ak? Svadbu budeš mať len raz v živote (všetci predsa do manželstva s takým predsavzatím vstupujeme), tak si tu svadbu pekne vychutnaj. Všetko má svoj čas. Nič vám neutečie.
Odpovedať
Profilova fotka
a to nemozete dva mesiace este pockat ? :D boze... ale tak ak chcete pracujte na tom :) vasa vec..ale nikto ti neporadi ake to bude ak nahodou otehotnie...
Odpovedať
@ vianocnystromcek....:-) :-) :-) podla mna si svadbu obaja uziju, ak su zatial "dvaja", vsak plodte vo svadobnu noc alebo cely manzelsky zivot.....
Odpovedať
@mido no ja som sa vydavala, ked som bola v 12. tyzdni tehotenstva a hej, bola to narychlo svadba kvoli tomu, aby mimino prislo do rodiny...nebola to klasicka svadba, spiskali sme to za mesiac na urade, desatminutovy obrad plus 2-hodinovy obed hned vedla v restike...ziadna zabava, tancovacky,nemala som biele saty, atd...navyse som mala nevolnosti, takze som sa stale iba modlila, aby ma to nechytilo na obede, alebo nedajboze na obrade...neviem si predstavit, ze by som sa vydavala vo vyssom stadiu tehotenstva, nedajboze niekedy teraz, lebo uz to znasam strasne zle, ak uz mate naplanovanu svadbu, pockajte s mimcom uz tych par tyzdnov a riadne si to uzite...my si chceme svadbu zopakovat za par rokov, tentoraz to chceme poriadne, so zabavou, teraz to bolo kvoli mimcu
Odpovedať
Profilova fotka
@mido ja mam skusenost taku, vlastne jedna moja znama cakala babo, svadbu mali cez tehotenstvo a o 9 vecer prisla sanitka baba krvacala, isli do nemocnice.... bolo po svadbe a aj po babatku.... myslim ze bola tak v 3-4, cize toto je jedna moja skusenost, ktoru by som nechcela nikdy zazit na svojej kozi, tak preto som zasadne prosti svadbe v tehotenstve :-/ .... ale aby moj pribeh nebol taky smutny, tak vam prezradim, ze uz maju druhe babatko, krasne zdravucke... ale viem, ze sa mamina navyse ani nepohla, ked bola tehotna, aby sa nahodou znovu nieco nestalo.... aj my planujeme babinko, ale zacneme az po svadbe... uvidime ako sa bude darit a vsetkym vam prajem, nech je vasa svadba a deticky to najkrajsie co mozete mat :-)
Odpovedať
@fliacik tak vám budeme držať palce nech vám to víde :-)
Odpovedať
@ivetkab. Díki za radu asi to fakt odložíme trošku aby náhodou nebol nejaký problém a aby všetko dopadlo ako má :-) @vianocnystromcek jasne že môžeme počkať len sa informujem u báb že či májú s niečim takým skúsenosť @dominika1988 Mi sa berieme nie koli mimču, keby bola tehotná tak to asi fakt odložíme len som chcel vedieť či má niekto skúsenosť s tým :-) @romankova Tak to ma fakt mrzí a asi bude najlepšie počkať :-( baby ďakujem za vaše názory som veľmi rád.Mi sme to riešili kôli tomu že ona chce skončiť s tabletkami kôli zdrav problémom a tak sme chceli vedieť že či sá dá svadba zvládnuť aj s malýmale asi počkáme do svad. noci :-D
Odpovedať
@mido ďakujem, ja Vám tiež :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my svadbu planujeme od minuleho roka...a babo sme ani neplanovali,zadarilo sa :-)..a pozvanky rozoslane...28 maja to mame..budem tahat 4 mesiac...a ako som s tou svadbou stresovala tak mi je to uz uplne jedno,a dohodu mam s priatelom taku,ze ked sa budem citit unavna tak pojdem domov a hotovo...kasleme na ludi,co si kto mysli..babatko je podstatnejsie..
Odpovedať
@mido jj, prave preto este chvilku s tym miminom pockajte, a svadbu si uzite, prve tyzdne tehotenstva su rizikove, tak nech sa nemusite v niecom obmedzovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mido no da neda..to nikto vopred nemoze vediet! ani tie ktore uz tehotne boli...
Odpovedať
Profilova fotka
@mido Ahoj! Tak mi máme svadbu za mesiac a pol a tiež sa snažíme o bábo, je dosť malá pravdepodobnosť, že by sa to hneď podarilo. Ja poznám veľa prípadov, keď nevesty boli v 1-3 mesiaci, veľa z nich o tom ani nevedelo a tie čo vedeli si to aj tak užívali, samozrejme s mierou a primerane a zodpovedne. Svadbu už máme naplánovanú, všetko je objednané , takže už žiadne stresy ma extra nečakajú. Však na svadbe je veľa ľudí ktorí nám pomáhajú a všetko rieša s nami. Ja to tak tragicky nevidím. Ak už je svadba naplánovaná, vyriešená, tak myslím, že stresy nebudete mať. Samozrejme, že nevesta nebude skákať pri tancovaní a pod. Ale nikto ti nezaručí ako sa tehotná žena bude cítiť, ako to bude prežívať a ako bude jej telo reagovať. veľa šťastia
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj aj ja mam taky isty problem.my mame svadbu 7.maja a vtady budem na konci 3 mesiaca ale stale uvazujeme ci ju mame presunut alebo nie aj stoho dovodu ze som mala 6 tyzdni problem s krvacanim a bola som v nemocnici.teraz je uz sice vsetko v poriadku ale aj tak nevieme sa rozhodnut.poradte prosim
Odpovedať
@nikuska265 ved prave preto som sa pytal ze baby o tom niekedy ani nevedeli a viem ze dokonca mozu mat este aj v prvy mesiac menzes sú také prípady.
Odpovedať
@pecko moja kamoska mala tiez problem maly jej nerastol a bola na rizikovom musela ležať, svadbu zvladla v pohode ale mali len na urade a obed doma s rodinou a kamosmi a malý rastie ako z vody už má rok a je veľký a úplne zdravý ale to závisí od tela ženy
Odpovedať
Profilova fotka
@mido to je pravda, je veľa takých prípadov. Keď kamoškina mama bola tehotná, tak prvé dva - tri mesiace mala normálne ´´svoje dni´´ a až potom zistila že čaká bábo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?