Súťaže v prírode. Nápady?

Profilova fotka
Ahojte baby, aj ked as to netyka svadby, potrebujem poradit. Mam na starosti nasu firemnu akciu a potrebujem poradit nejake napady na sutaze, ktore sa daju realizovat vonku - napr. skok vo vreci a pod. Nejak mi uz pamat nesluzi a neviem si spomenut, ake rozne sutaze sme robievali v taboroch a pod. :-D budem vdacna za kazdy napad x-)
Odpovedať
Ahoj Zuziq, my ideme buduci vikend na podobny firemny vylet :-) pretahovanie lanom volejbal skakanie vo vreci hadzanie do plechoviek od pivka :-D strelba zo vzduchovky na terc
Odpovedať
my zvykneme robit "Pantomimu" ( hadam som to dobre napisala ) spravia sa dve druzstva, z jedneho druzstva si vyberu 1 cloveka z toho druheho a povedia mu nejaku slovo, nejaka cinnost, nazov, proste hocico, on to musi zahrat tej svojej druhej skupine a ti musia hadat......je pri tom super zabava, ked sa clovek natriasa na zemi s vyplazenym jazykom a akoze ukazuje tulena :-D :-D :-D :-D potom aj tie klasicke hry ako fotbal, begminton, volejbal.......pojdete si opekat?
Odpovedať
my mame firemne hry teraz v sobotu... a mame tam futbal, tenis (stvorhra), voleybal, ale hlavne petanque. cele je to pentanquovy turnaj... tak sa tesime. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no futbal, volejbal bude urcite, pravdepodobne bude aj paintball, zial nemame k dispozicii vzduchovky, skor by som brala sutaze ako to skakanie vo vreci, hadzanie do plechoviek - dik za tip ;-) proste take, na co zozenies veci aj v kuchyni ci komore :-D my priamo asi opekat nebudeme, ale bude sa varit kulas, grilovat, nejake to pivko, kofolka :-D sam aj ten napad s pantomimou je super :-D
Odpovedať
zuziq ver tomu ze ta pantomima je poriadne smiesna......dobre sa pobavite
Odpovedať
my sme mali na minulorocnej akcii aj chodule :-D mozes spravit aj nejaky slalom napr. s plastovym poharom po okraj naplnenym vodou - kto prinesie co najskor co najmenej vyliaty ;-) alebo slalom s pinpongovou raketou udrzat na nej lopticku a co najrychlejsie prejst danym usekom (slalomovu drahu mozes doplnit aj podliezanim a preliezanim nejakych prekazok) potom mozes urobit sutaz vo fukani balonov az do prasknutia ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?