Šúpanie kože. Čo mi pomôže?

Ahojte baby, Potrebujem poradit - strasne sa mi sipe kosa na chrbate, kedze som sa pred par dnami spalila. Cele sa mi to sipe, samozrejme pod starou kozou je nova, ruzova. Myslite, ze mi to do septembra zhnedne, alebo my to stale ostane take ruzove? Opalovat sa uz nestihnem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
natieraj,natieraj a zvlhčuj zvnútra i zvonka:)ja na dovolenky a leto kupujem penu s propolisom na popáleniny a celkom pomáha,ale mne a drahému (stále sa šúpe a zasa opáli a tak dokola) pomáha natieranie krémikom:)
Odpovedať
ahoj, moj priatel sa tiez na dovolenke spalil a osupal az do ruzova, aj ked bol potom este na slnku tak mu to je stale trochu vidiet no uz to nie je ruzove ale taka normalna koza aku mal pred opalovanim. ale hlavne sa vela natieraj s mliekom po opalovani nech sa ti koza zregeneruje, mozno ze tebe to ani vidiet nebude, neviem aky mas typ pokozky.
Odpovedať
gebriela, no natieram, ale aj tak sa supe. Ja som si spalila cely chrbat a teraz ma to cele svrbi :-| A zabranit tomu supaniu nemozem .... Ale ved to zhedne, ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ale hej,určite:)len natieraj a zvlhčuj ako sa dá a pak hurá na slniečko ale s krémikom 8-) ja som sa tiež veľa krát spálila a zošúpala,ale odkedy (už 2-hý rok) beriem pred letom betakarotén a tie vitamíny na opaľovanie je to úúúplne v pohodke,nespálim sa a hnedňem,nie rýchlo ale tak postupne. možno by to stála za to vyskúšať do budúcna:) a neškriam,aby ti tam nezostali fľaky a jazvičky!
Odpovedať
Profilova fotka
pardon - neškriab!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj athena7 ;-) ja som prave absolvoval 10 dnovu dovolenku na Mykonose, nemam sa vsak cim chvali okrem noh sa supem vsade :-o a snubenec mal na ociach non stop slnecne okuliare takze vypda ako koala pretoze ma okolo biele kruhy. natieram sa niveou after sun ale nist moc,tak som to vymenila za baby oil johnson ale ten vo forme spreju :-)
Odpovedať
athena - mojka pravdu ? nezhedne :-| zostatne ti to take, ako sa ti to osupalo hmmm... lebo si sa spalila, nebolo to postupne opalovanie a takto tvoja citliva pokozka reagovala. Jedine sa musis o chrbatik starat, ale farba sa nezmeni, skor vybledne pokial uz nepojdes na slniecko a neopalis sa druhy krat. Vyhni sa prudkemu slnku a opatovnemu spaleniu, ak to skusis opat |-| ....a daj si tu smotanu alebo biely jogurt a nechaj posobit aj na noc.
Odpovedať
skus aj jednu tabletu betakarotenu denne, ako pise gabriela....ale to si mala zacat uzivat uz predtym hmmm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
ja som sa po prudkom opálení, keď ma pokožka štípala natierala bepanthenom care. Pokožku mi to upokojilo a už ma toľko neštípala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?