Štúdio štíhlej línie Kompliment. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahoj baby, Zaujimalo by ma ci ste niektora chodili cvicit do komplimentu. Ako vam to pomohlo, kolko ste schudli a ci sa vam dari dodrziavat zasady stravovania :) a ked ste schudli tak ci sa dari udrziavat si vahu :) Ja som s nimi schudla 7 kil, trvalo to zopar mesiacov kedze som tam nechodila tak ako by sa malo (bola som mimo KE na mesiace) a ani nebolo mozne sa stravovat ako by sa malo.no takze velmi pekny vysledok mam :)
Odpovedať
Profilova fotka
caf, moja mama tam chodila, schudla asi 10 kilo, ale co bolo najlepsie, cvicila aj doma a zdravo jedla. potom ked to prestala vsetko sa vratilo do povodneho stavu.
Odpovedať
ahojte moja znama tam chodila a povedala ze nikdy viac, ze dodrziavala ich jedalnicek, ale neschudla len 2 kila, a ze pristup tych pani bol otrasny. Takze asi tak.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tu to zapadlo prachom, ja tam teraz chodim do BA, pristup je skvely :-)
Odpovedať
...co to vlastne je???nikdy som o tom nepocula =-)
Odpovedať
Profilova fotka
heh, ja som k nim chodila pred veeela rokmi - odporucil mi to moj gynekolog...schudla som iba 2 kg, citila som sa byt stale priserne prepchata (a to som chodievala este aj na normalne treningy)...dokonca ked som docvicila, po procedure som vazila viac ako pred nou (a tom som v zachode vobec nepila vodu, ako ma podozrievali!)...tety sice boli velmi zlate, ale akosi to neslo...nakoniec sme sa rozhodli v tom nepokracovat s tym, ze tetuska bola zo mna poriadne vygulena a povedala, ze som ich prvy neuspech od zalozenia...ale hovorim - to je roky a roky nazad :-D ...neskor som prisla na to, ze mne nevyhovuje system malych a castych davok jedla :-|
Odpovedať
hmm, to je zvlastne, verim ze boli vybiti z toho :-D mne sa zatial dari a este som tam len tyzden :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam chodila pred letom, mala som program na upravenie postavy / spevnenia svalstva.... bola som velmi spokojna, pretoze okrem toho, ze sa mi upravili kriticke partie, som sa naucila pravidelne jedavat, do mojho jedalnicka som konecne zaradila vela zeleniny, naucili ma prijimat dostatocne mnozstvo tekutin a hlavne som pritom nehladovala...nehovoriac o tom, ze v posilnovni musite makat na sebe hod a pol a v komplimente som mala kolkokrat odcvicene za 20 min, a vysledok bol super - dosiahla som spevnenie tela, upravili mi stravu, celkovo som sa citila lepsie a hlavne zmizli mi aj problemy so zaludkom....ked som sa toto vsetko snazila dosiahnut sama, nemala som taku vydrz a sebakontrolu, lenze tu ked ma pokazde vazili a po 5 navstevach aj merali, som si rozmyslela ci niecim "zhresim" alebo nie.... ja nad sebou v tomto potrebujem kontrolu... tot moja skusenost
Odpovedať
Profilova fotka
inak, mojej sefke to tiez velmi pomohlo - bolo to na nej evidentne a to tam chodila kratsie ako ja (chodila tam pred 2 rokmi)...mne vtedy moj lekar ani nechcel verit, ze tam chodim :-D ... inak zistila som, ze moj problem civi zrejme v jode...bola som 3 mesiace v Izraeli a naaaaadherne sa mi upravila postava...minuly rok sme boli iba na 1 tyzden na dovolenke v Bulharsku a uz som sa zacala citit lepsie...proste pre mna su urcite krajiny starterom (na Tunis sa to nevztahuje ]-( )
Odpovedať
gaia tak na tunis sa to nevztahuje? ]-( :-D :-D :-) ;-) a 3 mesiace v izraeli? waw, co si tam robila? :-D ja ked som vaznejsie ochorela pred rokmi,tak som sa zacala zaoberat mrtvym morom.... je to moj velky sen sa mocit v mrtvom mori a viem,ze vela nasich problemov(myslim choroby a nechudnutie) by zmizli... no nie je to lacna polozka. raz sa tam ale dostanem :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: smaily - ee, v Tunise som dostala prisernu zapchu!!! vsetky lieky sme mali proti hnacke a ja dostanem zapchu! posledne dni som sa uz ani nekupala, iba lezala v bolestiach na izbe :-( - noooo, robila som...najprv reklamne veci pre jednu firmu, potom babysiting...a ani som nemusela ist k Mrtvemu moru...bola som len v Tel Avive
Odpovedať
gaia, joj ja sice nejdem do tunisu,ale do kene uz za tyzden a nemyslela som vobec nato,ze by som z niecoho dostala zapchu...mam kupene specialne tabletky na hnacku pre tropicke krajiny.....ale teda zoberiem si aj susene slivky....dakujem.... zapcha je dost nebezpecna.... v tel avive? joj ja neviem anglicky ale hned by som isla....aspon na mesiac do nejakej rodiny ako opatera o dieta a chodila by som ozivovat sa do mrtveho......ach jaj...no treba mysliet na vsetko ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?