Stihnem do svadby ešte všetko zariadiť?

Profilova fotka
Hellou vsetkym veselym dusiam! Dnes je 2.6. a zrazu to prislo :-) vyslo to tak, ze chceme mat svadbu 1.10.2011!! Problem je v tom, ze nieje este vobec nic vybavene..sala, hosita, saty..myslite, ze mame sancu to stihnut? Mame dost velku rovnu zahradu, tak ma napadlo, ze objedname svadobny stan a cattering vo forme svedskych stolov..potom mam kamaratku, ktora robi nechty a vie aj make-up - tak snad by mi pomohla..pozvanky viem tiez dotlacit svojpomocne..mate niekto skusenosti s "last minute" svadbou? Da sa to vsetko stihnut za 4 mesiace??? Co mam zacat robit ako prve?? :-o
Odpovedať
@jjuulliiaa Da sa to stihnut určite :D poznam aj takých čo to v pohode stihli za 3 :D.... no termin na urade alebo v kostole- rýchlo zajednat a potom tu cattering spoločnost-len neviem či už nebude zima na svadbu vonku :D a rýchlo šatičky a tak, kolace...
Odpovedať
Profilova fotka
stiháš bez problénov. v prvom rade si vybav miesto obradu, miesto hostiny, fatografa, kameru. ostatné nie je problém zariadiť. šaty, torta, výzdoba,oznámenia nie je až taký problém. takže žiadna panika :-) :-) :-)
Odpovedať
@jjuulliiaa ahoj dá sa to stihnúť my sme vo februári začali vybavovať a v 7 mája sme mali svadbu :-) ..... my sme začali najprv vybavovať sálu a potom matriku ...dá sa to stihnúť držím palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jjuulliiaa samozrejme, ze sa to da stihnut, uplne hravo.. A ak rozmyslas nad tou moznostou v zahrade, tak s prstom v nose :-) ono sa to da aj za 2 tyzdne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bratanec zorganizoval svadbu presne za mesiac! cez 100 ludi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishita2401 eeeeeeeeej tak tomuto sa hovori podpora!! hned sa mi lahsie dycha :-) takze termin na urade do buduceho tyzdna dufam dam! a na zahradu som myslela, ze objednam taky ten svadobny stan vyhrievany..len je otazne, co povedia susedia na hluk..uch
Odpovedať
Profilova fotka
@nikinka1111 fuuuuu zrazu na tolko veci mysliet..no idem sa trosku vystresovat do nepricetna, nech aspon nieco spravim! a dikyyyy :-)
Odpovedať
@jjuulliiaa určite sa to dá stihnúť, tie najdôležitejšie veci vybavíš aj za mesiac a potom máš ešte dosť času na drobnosti. Okrem toho najviac svadieb je cez leto, takže v októbri by aj dodávatelia nemali byť taký vybookovaný. Ja som začala vybavovať svadbu začiatkom apríla a už je takmer všetko dohodnuté, ostávajú nám len koláče a topánky :-) V prvom rade si treba zistiť, či na ten termín je volný kostol resp. matrika a potom to už pôjde, sála na hostinu /v oktorbri by som to už vonku nerobila, ohrievače síce stan vykúria, ale ak bude mrznúť, tak tam príjemne určite nebude/, svadobné šaty, fotograf a kameraman, oblek pre ženícha, popolnočky, svadobné oznámenia /tie ti spravia bežne za 14dní/, kvety, koláče, svadobné auto, výzdoba miestnosti.... sú to príjemné vybavovačky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betty26 parada!! ste pre mna vzor teraz :-) nadych vydych a idem na to :-) dakujeeeeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 tak tomuto sa hovori pozitivne zmyslanie!! dakujem moooc :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@marvee coooooooo?? bratranec by tusim mohol v tomto obore kludne podnikat a robit "last minute" svadby..hned by som si ho najala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jjuulliiaa ale naozaj - ak to chces na zahrade (co je inak skvely napad), tak urob zakladne veci cim skor - matrika (resp. kostol) - fotograf (video) - DJ (kapela) - starejsi (ak ho chces) Toto mas vybavene, zistene moznosti za pol hodinu :-D a potom uz len sa budes hrajkat s blbostickami - - vybrat saty, objednat - oblek - vyzdobu - tortu - kolace - cateringovu firmu A to je naozaj otazka 1-2 dni, ak by si si nad to sadla a proste tomu venovala intezivne cas. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bebe002 vdaka!! padol mi kamen zo srdca :-) ked to vsetko co treba, vidim len v jednej malej sprave od teba..tak to vyzera jednoduchsie :-) takze vravis, ze je mozne, ze tam pomrzneme co? musim sa dodavatela stanov spytat, ze co si o tom mysli..ale spravne si podotkla!! silno dakujem!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 paaanecku ty sa mi pacis!!! :-) presne tak to spravim!! juchuuuu, hned sa mi lahsie dycha :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jjuulliiaa inak co sa tyka hluku - samozrejme nesmies robit akykolvek hluk po 22.hodine, aj keby si sa so susedmi vopred dohodla... Musis ist na vas urad miestny/obecny a vypytat si povolenie.. Je vsak otazne, ci ho dostanes, to sa len tazko totiz udeluju vynimky... Takze po 22. by ste z toho museli urobit intimnu zabavu :-D alebo sa predunut kdesi do nejakeho podniku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 ejha..infosky na nezaplatenie ;.) no budem na to pamatat a spytam sa radsej..nech nieje zle nedobre :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?