Staré dievky

Profilova fotka
obcas riesim otazku ci v 30ke este nie je vsetko stratene a ci by sa mal clovek volakam ponahlat alebo ma este cas.....verim ze tu nie su iba same nevesty ale aj zasnubene damy pripadne nezasnubene, pripadne slobodne a tak vas prosim aby ste sa priznali pripadne sa zverili v akom veku ste nasli toho praveho....kamaratka napriklad v 35ke a par rockov na to sa brali, tak ma prosim povzdbudte, nech viem ze nie som jedina co ma 30ku takmer na krku, bez snubaku, domu a deti :-) (sice zamilovana a stastna az po usi ;-)) je tu este niekto taky alebo si mam zacat pripadat ako mimozemstan? (myslim vseobecne, nie a tejto stranke, tu som mimozemstan :-))
Odpovedať
Neboj nie si sama :)...ja mam 30 a som sama aj ked sa priznam chcela by som uz niekoho po mojom boku,ale ako si pisala tvoja kamaratka ho nasla v 35...je lepsie pockat a najst toho praveho ako sa vydat v 25 a potom sa rozviest...a myslim si ze nie si jedina je nas tu urcite viac...ty mas aspon svojho priatela a ak ste uz nejaky ten cas spolu mala by si uz vediet ci je ten pravy...no ak si sa zoznamila len prednedavnom urcite by som to nenahlila...dolezite je spoznat sa navzajom..ak to bude trebars 1-2 roky :)...ked to ma prist tak to urcite pride a budes mat aj snubny prstienok,deti a aj domcek...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@erzebet1983 co ja viem, sme spolu 1.5 roka a nikam sa neponahlam, vedela by som ist aj do svadby ale skor si musim byt ista ci to je tym ze to naozaj chcem alebo ta davova psychoza :-) tak vidim ze som na tom aspon trosku lepsie....tak dufam ze sa ozvu dalsie ,,stare dievky'' :-) a tebe drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti Tak mna sa tato tema sice uz netyka, alle povzbudim: Kolegyna sa vydavala v 37ke (po 3 rokoch vztahu) a ma teraz nadherne dietatko (38 rocna). Druha kamaratka sa vydavala tiez v 36ke, po rocnom vztahu, co bolo podla nas vsetkych dost skoro, ale frci to a maju tiez krasnu dcerku. Dalej mam okolo seba tiez za hrst 30ciek, ktore su sice zadane, ale o svadbe este ani slychu... Tu (vo Viedni) je to dost normalne, co tak sledujem. Najmä u ludi, ktori studuju. Dostuduju najskor v 25ke, casto aj ovela neskor (napr ja. 28 a prave koncim bakalara, co nie je ojedinely pripad), uzivaju si zivota a potom niekedy sa konecne usadia. Ja sa velmi tesim na svadbu, ale stres som teda nemala ani trosicku, ved mam len 28! Keby ma moj drahy nepoziadal o ruku, kludne by som este 2-3 roky vobec nad tym nepremyslala ( a to sme uz skoro 7 rokov spolu). Takze ziadny stres, neponahlaj sa, pomaly dalej zajdes a najmä si nenechaj od nikoho nahovorit, ze 30ka je nejaky vek. Ako som minule pocula: 30 je novych 20! ;-)
Odpovedať
@nefertiti ja som sa vydavala v 32....a nic som nezmeskala ;-) ...nie je dolezity pri svadbe vek,ale ten pravy....nechodili sme spolu dlho,ale nelutujem,ze som dovtedy nejake stastie nemala a moje kamosky boli daaaavno vydate....vies,ono to bolo nakoniec tak,ze ja som sa vydavala a oni rozvadzali...takze som stastna,ze som pockala na toho "PRAVEHO"...aj ked mozno pre niekoho stara dievka :-D vies,ak chce mat zena nejaku skolu,vybudovat si ake take zazemie...hm,neviem,asi sa ten vek svadby trocha posunie od tej 20tky.....ale zase potom,ked sa uz vydava starsia,mam pocit,ze je to zrelejsie,ma mozno asi dospelejsi pohlad na zivot,utriedene priority a tym padom aj vacsiu sancu najst takeho isteho partnera...hoci casom sa dost potencialnych zenacov stihne ozenit :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ma pravdu mikema vo viedni vek nikto neriesi ked dlho studujes co je v rakusku normalka vlastna skusenost tak sa halt aj neskorsie vydas. Ja som sa vydavala ako 33 rocna manzel mal 37 takze tak a stale mam dost kamosiek okolo seba 30plus a svadba ani chyru ani slychu slovenky len podotykam takze hlavu hore bude to ok neboj:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti v dnesnej dobe sa ten vek posunul. Praveze ja nechapem baby ktore sa vydavaju 25 rocne a nizsie. To je podla mna skoro a nemaju toho veľa odzite. za chvilu mam 28 uzasneho priatela ale nemam pocit ze by som nieco zmeskala takze nie si ziadny mimozemstan :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam 34, sme spolu rok a pol a ideme sa o rok brat.Na 1000 % je to ten pravy, mozem povedat, ze od prveho okamihu sme citili nieco magicke :) Ale veru som pobozkala dost ziab, kym som nasla mojho princa :) A aj on hovori, ze "Hladal som princeznu a nadiel som kralovnu!" Pekne, ze? :) Podla mna definitivne pockat na toho praveho, nez sa unahlovat.
Odpovedať
my sme sa zobrali pred 2 tyzdnami po 2 rocnej znamosti ... ja sice nemam este 30, ale bud. rok ma to uz caka a moj manzel uz ma 31 .. hned sme vedeli, ze sme pre seba ti pravi, od zaciatku sme spolu byvali a proste to cele prislo tak spontanne ... som rada, ze som sa nevydala skor, nenasla som nikoho spravneho a verim, ze ak by som tak urobila, uz by som bola rozvedena .... ale takto to malo byt a som nadmieru spokojna, oplatilo sa mi pockat ... inak mam kamosky, co maju cez 30, jedna ma 33, druha 34 a dalsia 30 onedlho a ani jedna nic .. nedari sa im nikoho najst a aj by chceli, teda hlavne ta 33rocna, len na nu sa lepia len sami tupci .....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?