Spaľovanie tuku. Je lepší Hydroxycut Max alebo l-Carnitine?

co je lepsie na spalovanie tuku mate nejake skusenosti chodim cvicit a rozhodujem sa kupit si jeden stichto pripravkov prosim o nejake rady :-)
Odpovedať
Zalezi to od toho ako dlho cvicis a ako casto, tiez co cvicis, ci je to len kardio (stepper, beh...) alebo aj "miesis zelezo". Pokial si zacvicis len sem-tam, kasli na taketo doplnky, skor investuj do biologicky vyvazenej a kvalitnej stravy.
Odpovedať
Chodim cvicit 2xtyzdene aerobik a 1x tyzdene brusne tance ,len som pocula ze stymito pripravkami mozes spalit viacej ulozenych tukov ;-)
Odpovedať
Na trhu je velmi vela spalovacov, karnitin je klasika. Vela ludi ho zatracuje, ale vela ho pouziva ako zakladny suplement pri rysovani. Ucinky su rozne, vela narobi aj placebo efekt. Kazdopadne od beznych suplementov necakaj zazraky, je to skor taka barlicka, niekedy to aj motivuje viac sa snazit a makat na sebe. Ine je to napr. s liekmi, ktore su povacsine na predpis, ale sportovci ich zneuzivaju na rychlejsie dosiahnutie vysledkov. Tie su fakt ucinne (menovat ich radsej nejdem, lebo kopec zien siaha radsej po tabletkach, ako by mali pohnut zadkom a trosku si upravit stravu ). Ak mas rada kavicku tak polhodinku pred treningom si supni jednu silnejsiu, samozrejme ak nemas velmi citlivy zaludok Neviem kolko mas rokov, ako sa stravujes, aku mas postavu a co je tvojim cielom. Kludne mi napis IP ak mas nejake otazky
Odpovedať
Tak nakoniec som si kupila 7 Phenyl Stack uvidime ci zaberie s mojou pomocou ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?