Silvester 2007. Nápady na dobrú lokalitu?

Profilova fotka
Ahoj baby, kto ma neaku chatu, dom alebo miesto na prenajom? alebo referencie na pekneho Silvestra v horach, meste, dedine ci v cudzine, myslim ze je cas zacat napisať sem a inšpirovať ostatné :-D :-D :-D
Odpovedať
niektoré reštiky ako Baronka či Matyšák už ohlásili možnosť strávenia Silvestra u nich. A na chaty niekedy existovala ck Tricio, ale mám pocit že už neexistujú. Takže keby som bola blízko, volila by som určite nejaký aquapark kde sú aj masáže na večer a potom by som urobila malú párty s kamošmi doma. Nakoľko takú možnosť nemám, tak ostaneme tradične doma pri chlebíčkoch a nakoľko už hodnú dobu po 21 hodine nie je v telke poriadny program, tak tento rok sa nebudem ostýchať zaspať už pred polnocou. Ale ak by náhodou nasnežilo :-D tak hajde na nejakú Silvestrovkú lyžovačku do blízkeho okolia.
Odpovedať
a ešte vraj sú vychytené zájazdy do Egypta či na Kubu práve na Silvestra. No to je už drahší Silvester. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, ja mam chatu, je tam aj aquapark teraz novootvoreny, v pripade zaujmu mi napiste ;-)
Odpovedať
baby, skuste aj dovolenky.sk - je tam silvestrovska ponuka.. minule na silvestra sme boli cez nich niekde na orave :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a bolo dobre? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tricio funguje... vypnite.sk
Odpovedať
mary, ano, bolo super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, napisala som vam IP ;-)
Odpovedať
moj velky sen je na ist na silvestra do Pariza ;-) A chceli by sme uskutocnit na buduci rok.Tento rok k nam priletia[do Irska] moji buduci svokrovci,tak som zvedava. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zmrzlinka - to je aj moj sen! ale drahy ma vzdy vysmeje, ze do Pariza... a na to P da taky pridych... ze az hroza, mysli to "ironicky" :-(
Odpovedať
aj ja chcem navstivit pariz a uz veeeelmi dlho, muzicek tam mal povodne v plane zasnuby ale akosi to nevydrzal a vyjadril sa o stvrt roka skor ;-)
Odpovedať
Paríž na Silvestra - dvojnásobné ceny ubytka v penzionoch a hoteloch, veľká zima, ohňostroj slabší než na Slovensku, plus treba sa tam na ulici bozkávať s každým koho stretnete. Áut neúrekom a dokonca sú aj niektoré pamiatky v tieto dni zatvorené. Takže keď Paríž tak odporúčam vyslovene máj, jún. Tiež som mala také pohnútky tak som sa opýtala rodiny čo tam žije. Vrelo mi to neodporúčali. Ale ak máte veľa zvyšných E a ovládate francúzsky jazyk tak smelo do toho. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
tweetinka.co • Dnes o 18:40 ahojte kočky, nemáte nááhodou nejaký tip na strávenie silvestra? Najlepšie niekde, kde sa dá tancovať :-) ale aj iné tipy ostatným asi helpnú. Ďakujem ;-) levik • Dnes o 19:08 ahoj tweetinka, myslis v bratislave? no neviem. ale myslim ze v kazdom podniku uz maju vyvesene info, ak nejaku specialnu akciu robia my budeme tiez v bratislave, ale asi sa rozhodneme az par dni pred. a tiez chceme aj tancovat ;-) ivanocka331 • Dnes o 20:49 my ideme na pleeees x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivanocka - kam na ples? :-) levik, vlastne hocikde.. aspon ja mam zaujem o nieco ine, ako o pobyt na chate ci v hotely.. Len stravit niekde vecer... a podniky - nejak moc nechodime po podnikoch a na nete toho vela nie je.. Nebola si po minule roky niekde? :-)
Odpovedať
Kto by vedel poradit, kde v kosiciach bude nejaka dobra silvestrovska akcia, ples alebo aj nieco ine?3roky sme boli doma a teraz by sme radi niekam ist
Odpovedať
zuzu, skus pozriet kam do mesta..ale takmer v kazdom lepsom podniku mas nejaku akciu :-D
Odpovedať
tweetinka - no bola som pred par rokmi v spojke, ale ta uz neexistuje, a raz v takom podniku na panskej, prestahovana radost tusim..
Odpovedať
twetinka , ja idem na ples v Michalovciach ;-) cize na druhom konci Slovenska...
Odpovedať
kde budete silvestrovat?
Odpovedať
Profilova fotka
no, my asi doma - najprv sme chceli , ze nieco dame s kamaratmi dokopy, u niekoho na byte, ale nakoniec sme sa s manzelom zhodli, ze by sme si radi urobili taky pohodovy silvester, sami doma, pri telke a tak :-)
Odpovedať
kde budeme silvestrovat? po roznych tahaniciach a hadkach je rozhodnute :-D ideme na Cierny Balog, drahy a spol. budu lyzovat,ja sa iba sankovat a teskat sa zo snieziku :-D som rada,ze sme to tak poriesili..treba vypnut.. a oslavit konciaci rok a dalsi zacinajuci novy rocik. cmuuuuk 8-)
Odpovedať
no my ideme na chatu a chceme ist aj niekam von ale neviem kde by sa v Kremnici dalo, nemate nejaky tip?
Odpovedať
o niekolko hodin neskor sa mje plany akosi rozpadaju..lezie na mna chripka.. :-( mam teplotu a strasnu bolest hlavy..myslite si,ze sa do nedele vyzdraviem? nemozem ist chora do hor.. :-|
Odpovedať
marim treba zaliezt do postele s liekmi a kopou tekutin
Odpovedať
my uz tiez nikam nejdeme, priatel dostal 39 teploty a kamosi s ktorymi sme mali ist , im dnes zomrela babka :( myslite ze nam vratia este peniaze???
Odpovedať
tak pracovne a potom s teplotou v posteli budeme silvestrovať viaceré. tak na mňa priliezla nejaká chrípka, že až. =-)
Odpovedať
tak ja som nakoniec aj v kruku znamych aj neznamych silvestrovala na horach ;-) bolo skvele..mozem len odporucit, :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?