Sada na líčenie - akú odporúčate?

Ahojte, Idem si sem pre radu ohladom veci na licenie. Manzelka by sa chcela naucit licit a chcel by som jej ako prekvapko na zaciato kupit nejaku sadu na licenie. Nech sa s tym "hraje" ak by ju to fakt bavilo tak by som jej zaplatil aj nejaky kurz poriadny. Chcel by som od Vas nejake tipy co jej na zaciatok kupit, nejaku sadu alebo nieco take. Ako muz sa v tejto sfere vobec neorientujem a budem vdacny za kazdy tip/radu. Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
na internete si daj vyhladat kozmeticke kufriky a mozes vyberat. najdes aj za 50 eur a aj za 150, to je uz je na tebe kolko chces do toho investovat. myslim, ze ju potesis akymkolvek kde je nejaka zakladna vybava a uz si potom bude ona dokupovat co bude potrebovat :)
Odpovedať
nechces jej radsej nejaky poukaz a nech si vyberie sama? teraz to uz maju v ponuke skoro vsetky e-shopy a bude to lepsie ak sa sam do toho nevyznas :)
Odpovedať
to je od teba mile, no ja byt tebou, tak jej k tomu pribalim aj nejaku poukazku na kurz licenia, aby to aj k niecomu bolo a aisto by sa potesila este viac :D
Odpovedať
ja by som jej asi dala iba peniaze nech si vyberie sama, predsa len aby mala fakt nejaký základ v tej sade a zbytok nech si dokupuje postupne ak ju to bude baviť. alebo! na niektorých internetových stránkach máš takú tú podporu kde im môžeš napísať nech ti poriadia tak možno vyskúšaj to :)
Odpovedať
@adriannof daj jej peniažky aby si vybrala sami aký chce. Daj jej nejaký poukaz!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?