Rozchod a potom svadba. Zažili ste to niektorá?

ahojte, chcem sa spytat ci ste niektora zazila ze ste sa svojim priatelom rozisli, ale nakoniec ste spolu a ste aj manzelia. Aky bol vas pribeh? ste teraz spolu stastny? dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, no já to nezažila a vzhledem k tomu že máme před svatbou doufám za ty dva měsíce nestihnu zažít :-N ale mám kamarádku, která chodila s klukem když jí bylo 18-náct asi dva roky, byla to velká láska pak se rozešli, ona si našla jinýho partnera a měla s nim dceru, on taky měl jinou partnerku a vůbec úplně jinej život v jinejch městech. Ona se s otcem svý dcery rozešla (respektive vyrazil jí i malou na ulici bez ničeho a musela jít do azylového domu pro matky s dětmi) Po letech si začali psát, pak on za ní přijel, dali se znova dohromady a v r.2006 sem jim byla na svatbě, jsou pořád spolu a rádi by mimi jen se bohužel nějak nedaří (její dceři v době jejich svatby byl 11 let) - takže od té doby věřím na osud ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky ja som to tiez nezazila ale zaktiez mam kamaratku, ktora bola s priatelom asi 4roky..potom sa pohadali, rozisli..stale byvali v tom istom meste..ona si nasla ineho, boli spolu skoro rok..ale rozisli sa..chvilu bola sama ale potom sa nejako dala dohromady s tym byvalim zase, a 2007mali svadbu :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj, ja mam jsem v tomhle morous a pesimista, verim na babiccin vyrok ze ze slepovaneho hrnku stejne tece a o strepy se porezes. Neverim na pauzy ani rozchody a navraty.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. ja som sa takto rozisla pred 3 rokmi s polovickou (ale len na 3 mesiace, aj ked vtedy to vyzeralo, ze navrat neprichadza do uvahy). Bolo to po 5 rokoch chodenia, mali sme nejake komunikacne problemy. Teraz sme uz vyse roka zasnubeni. Svadba zatial nebude, lebo momentalne staviame dom, tak mame ine starosti, ako toto. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja to zazila.. byli jsme v te dobe oba uplne jini a potrebovali jsme dozrat, mi bylo tenkrat 15... nebyli jsme spolu dlouho, byla to spise prazdninova laska, videli jsme se jen 2x do roka, pak jsme se asi 4 roky nevideli vubec, kazdy si zil svuj zivot a pak nam stacilo jedno nahodne setkani a jsme spolu uz 4 roky a za chvili to bude rok od svatby x-) :-)
Odpovedať
sisus: no jestli Ti bylo 15 a byla to prazdninova laska, nenazyvala bych to vztahem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja to ale vtahem nenazvala ;-) a ani v dotazu od zakladatelky se o vztahu nepise ;-)
Odpovedať
sis: v poho, ja tim proste myslela ze svatba se rodi ze vztahu, ne z prazdninovych lasek kdyz nam bylo 15. Nic osobniho.
Odpovedať
ja mam na tieto veci taky nazor ako sambucca-s byvalym sme sa rozchadzali a schadzali x-krat, az kym som pochopila, ze tam ma stastie necaka. ked ti ten clovek raz nesedi, tak proste nesedi a ani nebude. inak je to celkom fajn chlap, ale neboli sme asi kompatibilni :-D. teraz sme kazdy stastny s niekym inym. detska laska v 15tich je samozrejme trosku iny pripad:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Taky znám jeden takový pár. Chodili spolu v 18. Pak konec - oba měli jiné partnery a děti. A asi po třicítce se dali zase dohromady, vzali se a mají ještě spolu 2 děti.
Odpovedať
tak my jsme spolu zacali chodit v 16 a o dva roky pozdejc se na par mesicu rozesli a navzdory všem sejčkařům (dvakrát nevstoupíš do jedné řeky :-D apod) jsme se pak zas dali dohromady a doufám, že spolu budeme šťastni až do smrti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A jajaj ... s manžou jsme spolu 6 let (4 roky chození a 2 roky manželé), a taky jsme se rozešli a jsme spolu .... to je život, někdy člověk až pak pozná co měl. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
moje kamaradka se rozesla, po par mesicich se k sobe vratili, po roce se vzali a po dvou letech se rozvadeji :-(
Odpovedať
moje kamaradka se taky nekolikrat rozchazela a schazela a uz se taky rozvadeji :-( Podle me je rozdil, kdyz se rozejdou fakt z vaznych duvodu a pak to davat dohromady je vetsinou blby... My jsme se rozesli, pac jsme v tom veku fakt byli jeste na ruzny veci paka a kdyz jsme se dali zas dohromady, tak to bylo o necem uplne jinym a mnohem lepsi. Je ale fakt, ze kdybychom byli rozejiti treba pred dvema lety, tak svatbu hodne zvazuju, al e kdyz jsme spolu od toho rozchodu bez problemu uz sest let, tak nemam pocit, ze by se to melo opakovat :-N ....
Odpovedať
Profilova fotka
jj, souhlas s rosinou - zalezi na tom, proc se ten par rozejde.
Odpovedať
Profilova fotka
my jsme spolu deset let, "rozešli" jsme se za tu dobu jednou, respektive přítel se rozešel se mnou, ale nevydržel to dýl než tejden, prostě patříme k sobě i s tím zlým. ten rozchod následoval poté, co jsem mu udělala nechutnou hysterickou scénu, je teda pravda, že jsem byla opilá, ale byl to fakt celkem nářez |-| . už předtím jsem na něj párkrát vřeštěla jak smyslů zbavená, tohle pro něj byla poslední kapka. ale po týdnu jsme se sešli, jako by se nic nestalo. jen se od tý doby dost kontroluju, takže mi tím prokázal obrovskou službu. a on se díky tomu naučil, že ho miluju, i když mu v afektu říkám, jak mi leze na nervy apod. takže to zlý bylo pro něco dobrý. akorát teda když jsme byla v jiným stavu, taky mi párkrát ujely nervy ( a pusa :-() ale to mi odpustil hned, protože to byly hormony, ne já :-D
Odpovedať
my jsme s přítelem osm let a jednou jsme se rozešli.On hned na to odjel na šest měsíců pryč, ale stejně jsme si pořád volaly a na dálku se k sobě zase vrátili a v srpnu se bereme.Myslím, že nám to celkem prospělo, zdá se mi to teď daleko lepší. ;-)
Odpovedať
ano souhlasim s tim ze je dulezity jaky byly duvody rozchodu jak uz tu holky psaly....muj osobni nazor - kdyz sem s nejakym clovekem kteryho mam rada a chci s nim byt nemam duvod se snim rozchazet, a kdyz se s nekym rozejdu tak k tomu prece mam nejakej duvod a proto bych se zpatky nevratila..dyt ted duvod kterej me dozene k tomu rozchodu furt existuje ne? takze si myslim ze to klapat moc nebude...no ale jak tu holky kazdej pripad je individualni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kata souhlas, jen je opravdu rozdíl v těch důvodech a někdy to i naopak člověku prospěje :-D
Odpovedať
kata267: problem je ze spoustu lidi si mysli ze se partner po dobu rozchodu zmenil. Kdyz se s nekym rozejdu protze je zarlivec, skrt, sobec a podobne (cokoliv z toho), bude stejne. Znate tn vtip ktery neni vtipem: " Muz si mysli ze zena se nezmeni. A ona se zmeni. Zena si mysli, ze muz se zmeni. A on se nezmeni!"
Odpovedať
Profilova fotka
sambucca - tak jasně, já spíš měla na mysli to co psala michvon,. že třeba udělám histerickou scénu a on nebo já odejde - prostě jednorázová větší hádka - né že odejdu proto že mě třeba hlídá na každym kroku nebo mi nekoupí ani rohlík :-N
Odpovedať
ahojte, poznam viacero parov, ktori tak zosisli a zisli opat. prvy par sa rozisiel pretoze zistili, ze nemaju spolocne zaujmy, obcas sa hadali. to uz spolu boli viac ako rok. potom sa chalan vybral do anglicka. zostali v kontakte ako kamarati a casom zistili, ze to nie je iba o kamaratsvte. po takmer dvoch rokoch sa chalan vratil na slovensko a su spolu. dufam, ze im to vydrzi, a bude aj svadba. dalsi par mal uz od zaciatku vztah na dialku a vlastne kvoli tomu sa rozisli po troch mesiacoch. ona mala skolu, on pracu. po 4 rokoch si zacali pisat zamilovali sa opat. on prisiel na slovensko (slovak z ciech) a su spolu uz takmer dva roky. no s posledny par je veeelmi zaujimavy, ide o moju tetu, ktora ma 74 rokov. ako mlada studovala v cechach, v plzni a tam spoznala jedneho chalana. zalubili sa, ale napokon ani nezacali spolu chodit, asi kvoli nesmelosti alebo comu. zostali iba kamaratmi. ona sa vratila na slovensko a zostala sama. on sa ozenil, mal deti. moja teta, aj ked odisla, zostala v obcasnom kontakte so svojimi znamymi z plzne, rovnako aj s nim. ked mu po 50 rokoch zomrela manzelka, ozval sa mojej tete. Ani jeden nezabudol na ich prvu "lasku". neuplynul ani rok a mali svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
ena - tak to je krásný - po 50 ti letech x-)
Odpovedať
Profilova fotka
..no, tak my sme sa sice nerozisli, ale to je tym, ze my sme spolu ani nikdy nechodili, len sme sa hned vzali :) ale ked bol mojim kamaratom, tak... boli rozne obdobia, aj sme sa niekedy dva mesiace nerozpravali, a aj sa mi raz stalo ze som mala co robit aby mi ruka ostala pri tele a neskoncila jemu na lici.... ale ustala som to :-D stale mi bolo divne, ze napriek vsetkym tym konfliktom, ktore medzi sebou mame, si vieme po case opat najst k sebe cestu, vieme si povedat, ako konflikt vnimala ktora strana, vieme si to vysvetlit a posuvalo nas to stale dalej a dalej... no potom som to pochopila, a pochopil to aj on, ze sme si sudeni a tak sme sa vzali :) proste... co sa v zivote ma stat, to sa stane... a nakoniec si kazda najdeme pana dokonaleho x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já jsem s nikým po rozchodu znovu chodit nezačala. Můj manžel jednou ano a říkal, že chvíli to bylo v pohodě, ale velmi brzy to začalo být ještě horší než před rozchodem, takže následoval definitivní rozchod.
Odpovedať
Partneri sa môžu chcieť k sebe vrátiť. Ak bolo partnerstvo uspokojivé, došlo len k nejakému nedorozumeniu a komunikačnej chybe, prečo nie? Viem si predstaviť, že by som sa vrátila k niekomu koho som si vážila a mám ho rada. Vzťah takto môže dozrieť a posunúť sa na inú úroveň. Nevracala by som sa ale ak by ten druhý spravil niečo ako zavádzanie, manipulácia, fyzické násilie. Môžme sa rozísť, ale vzťah sa nemusí končiť. Putá medzi ľuďmi vedia byť veľmi silné. Ak dvaja nevedia jeden na druhého zabudnúť a majú sa stále radi, prečo sa nevrátiť?
Odpovedať
twin - ale o tom to je pokud sou dva lidi kteri se maji radi tak se prece nebudou rozchazet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak presne toto sa stalo mne z priatelom, teraz planujeme rodinu a spolocny zivot no pred dvomi rokmi tomu bolo uplne inak, stale sme sa hadali a napokon sme sa prestali rozpravat, potom prisiel ten kruty okamih ked sme si povedali ze sme uz len kamarati no akonahle on isiel na rande tak ja som si uvedomila ze bez toho cloveka neviem zit a po 3 mesiacoch sme sa dali naspat dokopy ani nechcem pisat akou formou sme sa naspat zblizovali lebo by ma vela ludi mohlo odsudit. Ale vazim si ho a velmi ho milujem, dnes viem ze tu istu chybu by som uz nikdy neurobila :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Podle mě to jde. Já jsem teda nic takového nezažila, ale mí rodiče ano. Byli spolua si 3 roky, pak se na cca půl roku rozešli a pak se dali zase dohromady a byla svatba. Klape jim to už skoro 30let ;-) x-) !!
Odpovedať
Profilova fotka
já si taky myslím že to jde, naši se takhle rozešli po jedný velký hádce asi na 3 dny a my taky po jedný hodně ošklivý na jedno odpoledne - už sem měla rozebranou postýlku a že jdu k rodičům, šla jsem i s postýlkou k nim na zahradu (bylo to v létě a malýmu byl asi rok) no večer už sme stěhovali postýlku zpátky do pokoje a dávali jí dohromady a od tý doby je rozvrzaná :-D :-D no ještě že malej už má velkou postel :-) ale je rozdíl jestli je to takový to trhni si nohou já jdu a v hádce v afektu se seberete a třeba dete a když je někdo tvrdohlavej a hrdej, tak to vydrží třeba rok a je rozdíl když se rozejdete třeba proto že Vás ten druhej bijem nebo chlastá nebo tam jsou prostě jiný závažný věci pro který jste se rozešli - to už bych se pak nevracela ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?