Ročník 1987. Pridajte sa!

Profilova fotka
...tak ak sa tu takéto nevesty nájdu tak šup sem písať :-)
Odpovedať
Ahoj, ja som 88 rocnik
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, vidím, že sa táto téma nejak nerozširuje, ale zato sa k vám teda priznám, aj ja som ročník 87 :-D , lenže naša svadba bude až o hooooooooooodne dlho :-S
Odpovedať
Profilova fotka
t1nulka tak sme aspoň dve :)
Odpovedať
ahoj ;-) ja som tiez 87 :-D nevestou sa zatial nechystam byt, ale pokrocili sme tak, ze spolu byvame :-N viedli na k tomu viacere okolnosti, ale zatial sa nestazujem... ak je nas tu viac 87ciek, tak nahodte nejaku temu, nech je o com
Odpovedať
Ahojte kocky, ved sa tu hadam este najdu nejake z roku 87, nie?? :D Podte sem. Mozme pokecat, xixi :)
Odpovedať
kocky, tak aj ja som 87:) a veru uz som aj narodeniny stihla mat v tomto roku ....no a moja svadba? hmmm neverim, ze sa raz vydam :-N
Odpovedať
Ahoj weronka :) Vidim, ze my dve sme tu "najcerstvejsie" :) Som rada, ze si sem napisala :)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute Kocky, no to je skvele, ze konecne aj ludia v mojom veku su na takomto fore:) Som si vzdy myslela, ze som medzi vsetkymi najmladsia. Nie ze by som planovala svadbu zajtra, ale raz urcite, uz aspon mam s kym planovat:) Co keby sme kazda napisali nieco o nas a preco sme tu? Mozno rozbehne nejaku statocnu diskusiu 87 8-)
Odpovedať
princeznicky, ja som sa sem dostala uplnou nahodou, ked som sa chystala maturovat, teda ked sa planovala stuzkova, hladala som saty a nakoniec som skoncila tu ;-)
Odpovedať
Cafte kocky :) Ja som sa sem dostala tiez len nahodou, ale sa mi to tu velmi zapacilo :) A uz mam aj 2 albumy, xixi. Sice sa este vydavat nechystam, ale mozno o 2 rocky :) Ale uz sa postupne "pripravujem". Nech mam prehlad. A je tu veeelmi vela zaujimavych veci :)A vy ako? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Juuuuj...tak to je aj moj rocnik.... ;-) Vydavat sa este nevydavam...este mam pred sebou skolu...Sice priatel by ma uz bral :-D no ale smola...musi si este na mna pockat 8-)
Odpovedať
No to aj moj. Ale este mame obaja skolu, tak najskor za 2 rocky :) Kolko ste uz s tym svojim? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My tiez studujeme, ale co som tak rozmyslala, svadbu by som chcela, az ked ma bude moct preniest cez prah... a ked si ju budem moct zorganizovat krasnu podla nasich snov a predstav :) Teda hlavne mojich ;-) Moj otecko raz zadrel, ze ked predsa bude vydavat jedinu dceru, tak to aj cvakne. Ale to by islo cele v jeho rezii a to ja nechcem:)
Odpovedať
charlize: akoze preniest cez prah? a v ktorom ste rocniku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No chcela by som svadbu, az ked budeme byvat vo svojom...byvame s nasimi v nasom rodinnom dome, sice sme relativne samostatni, starame sa sami o seba, ale nechcela by som byvat doma, mat svadbu, ist na svadobnu cestu a potom sa vratit domov k rodicom :-p to ma fakt nelaka:) Ideme do tretiaku za chvilku, ale skola by nebola na prekazku, zarabat vieme aj popri. Skor to byvanie je pre mna rozhodujuce. Aj ked co tak sledujem rozpocty niektorych svadieb, asi to nebude take ruzove :-N
Odpovedať
Hm.... No ano.. Byvanie treba najskor vyriesit. Je najlepsie, ak sa osamostatnite. Sice u mna to nebude mozne, lebo ja mam len maminu, ale super s nou vychadzam nielen ja, ale aj priatel :-) Takze budeme byvat "u mna" na poschodi. A kolko spolu chodite charlize? Ja som v druhaku a priatel vo stvrtaku. A aj tak sa neviem rozhodnut, ci mat svadbu pocas skoly alebo si pockat nech ju ukonci aspon on alebo obaja.. Co si o tom myslite? A ty by si chcela babatko hned po svadbe ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja chodim s tym mojim 4 a pol roka, lubime sa strasne moc da sa povedat ze priam idealny vztah. On studuje externe a chodi do prace a ja denne a chodim do prace na pol uvazok. Naco ponahlat so svadbou? Sme mlade...treba si to uzit, lebo potom su to uz aj velke starosti a nie len radosti. O muzika sa treba postarat... Obaja velmi tuzime po svadbe, byvat spolu mat male baby z obrovskej lasky, ale tak.... na to este mame cas. Kludne si urobit VS, potom vyriesit byvanie....A aby sme mohli brat matersku dovolenku musime mat odrobene 2roky.
Odpovedať
No ved to janina... Ved to. Mne ide aj o tu matersku.. Potom by sme mali narok - ani neviem naco. Ja s mojim chodim len rok , ale pozname sa dhsie. A tiez je to velka laska. Prave preto rozmyslame o svadbe. No a moja starka tiez hovori, ze este si mlada, este sa ti netreba vydavat. Ja som sa vydavala v 19 a aka som bola hlupa. No, ale aj tak si myslim, ze je to ukazdeho individualne. Ja by som sa aj vydavala no na druhej strane este nie. Sama neviem... Janina1: A ty by si chcela babo hned po svadbe? Alebo by ste si chceli zatial len uzivat?
Odpovedať
Halooooo, kocky kde ste?? Hmmm? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
t1nulka: tak tie saty ti ale slusili..no ved postavu na to mas...uz svadbu obaja chystate? Ja este nemozem lebo povinnosti nedovoluju. Tvoj priatel ma kolko rockov? hm?? No baby ako som citala prispevky vacsina este stadbu teraz neplanuje ako ja..a male babo az po svadbe aj ked uz predstava by tam bola..zeby sa uz ozyval vnutorny hlas? No treba si este pockat..ako ste na tom vy?? Prispievajte prispievajte aby to tu nespalo 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Hej, vnutorny hlas :-D Len to chce vsetko este cas.. Ked ono to je u mna take zvlastne. Na jednej strane ano, na druhej nie. Myslim babo :-) A svadbu by sme tiez chceli, len akosi nevieme, ze kedy :-) No proste to chce cas. Nic ine. Aj tak este studujeme, ale ked sa chce, tak sa vsetko da zvladnut, no nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved toto..presne je to take ako vravis...a ty kde studujes? kolko mas este pred sebou? rozmyslala som ze napr. posledne 2 roky by som sla aj externe..uvidi sa este...lebo chcela by som si viac zarobit...takto na dennom sa to velmi neda, aj ked ssem tam nejaku tu brigadu navstivim ;-)
Odpovedať
tak to by som nečakala ;-) a predsa aj môj ročník
Odpovedať
Profilova fotka
No vidis Livus? a ja som si myslela ze nas je tu malo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky,ja se taky hlasim k rocniku 87 :) uz jsem pres ctyri mesice stastne vdana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anduska: pozrela som si tvoj album..svedcalo vam to a velmi...tvoj manzel vyzera tak mladucko...A ak sa smiem opytat,byvate uz vo svojom alebo pri rodicoch..lebo v dnesnej dobe mlady clovek nema vela moznostiii :-|
Odpovedať
Profilova fotka
juu,dekujem :) Martinovi (manzelovi) je 24,ale je fakt ,ze vypada tak na 17 :) No,mama je vetsinovym majitelem rodinny vilky,takze jsme meli OHROMNY stesti,ze jsme dostali ke svatbe byt.Jsem ale rada,ze to je v nasem baracku a nemusim se stehovat nekam daleko. Ale pred nami v byte bydlel muj strejda,ktery se s rodinou odstehoval do novyho baracku.Je uz 4 mesice po svatbe a my jeste v bytecku nejsme.ted kazdy vecer(po skole a praci) travime malovanim a zuslechtovanim,ale moc me to bavi!! Cekame az dovezou postel a uz tam pujdem bydlet a zbytek budem dodelavat uz ,,za chodu"
Odpovedať
cavte kočky, tak ja som tiež 87, chodíme s priatelom 5 rokov aj pár mesiacov, a máme pred zásnubami :-D
Odpovedať
lenkica: no ja studujem 2 rocnik v Ziline :-) A aj mne napadlo, ze posledne 2 rocniky by som sla externe. Ale ved sa este uvidi :-) anduska.x: tak to gratulujem. krasny parik. prajem vsetko dobre :-) konecne je tu nejaka vydata, hehe :-D daniela20: vitam ta kocka a tiez gratulujem k zasnubam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anduska:tak to mate super ked sa uz mate kde prichylit...a obaja ste zamestnany? lebo ak ano tak o chvilku uz aj potomka mozete mat :-) daniela20: aj ja ta tu vitam medzi nasim rocnikom 87....no a co sa tyka vztahu s priatelom tak to ste uz spolu dlho...da sa povedat ze od 15tich? princess007: no veru ked clovek studuje a este na dennom tak vela moznosti nie je...moj si bude musiet pockat kym skolu ukonci...zatial nech pekne zaraba...ja si privyrabam brigadou aj ked u nas na vychode ktovie ako platene nie su :-| No som milo prekvapena ze v mojom veku uz niektora ma po svadbe alebo uz zasnubena je ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?