Ročník 1983. Ste tu niektorá v tomto roku narodená?

Profilova fotka
Ahojte babenky, tak našla som tu mnoho ročníkov, len ten môj 1983 nie... Až ste tu niektorá v tomto roku narodená, dajte o sebe vedieť ;-)
Odpovedať
1
2
67
Profilova fotka
Ahoj, Mysti ;-) Uz som myslela, ze nas rocnik priam nevznikne. Vsetky naokolo su tu, len tento chybal.
Odpovedať
este chyba 1981 :-N ci take "vykopavky" tu uz nie su? :-D
Odpovedať
....aj ja som 1983 ;-)
Odpovedať
ciatko,ale čoby...ja som tu ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ciatko je tu jedna vykopavka :-D ale este o 3 rocky starsia ako 1981 x-)
Odpovedať
...a mate uz deticky 1983? :-) :-)
Odpovedať
no juchuuu,aspon nemam depku 8-) ale aj tak sa mi zda vytvaranie tem podla rocnikov divne...ostanu tam potom 4 baby a tie kecaju...
Odpovedať
Profilova fotka
ciatko nemusis mat depku :-) su tu aj starsie skalule :-D :-D :-D
Odpovedať
:-D :-D ja si zas neviem predstavit, ze sa vydavam a som rocnik 1985-86. nic v zlom..ale ja som bola v 20-21 este decko.
Odpovedať
ciatko, no nejak tak... ;-) :-p :-D ani ja som sa necítila zrelá na manželstvo v takom veku... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj megy2! ja píšem za seba, detičky ešte nemám a zatiaľ ani neplánujem. V marci budem mať svadbu, ale tie detičky? Možno to vyznie kruto, ale nejako na to nemám teraz ani čas myslieť. Samá práca apráca, po práci angličtina...joj, je to zhon. S mojím budúcim manželom by sme ešte chceli absolvovať pár dovoleniek bez detičiek a potom snáď.Keď som tak nad tým rozmýšľala, tak okolo nejakej 26ky by som chcela to prvé bábo mať. Myslím, že to je tak vek akurát... A čo vy ostatné??? Ako ste na tom?
Odpovedať
mysti tak ak spravne ratam, deticky planujes na rok 2009, to nie je az tak daleko kedze treba 9 mesiacov od zaciatku do konca:-))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte uz som cakala kedy niekto zalozi tuto temu :-D
Odpovedať
ja zatial planujem len svadbu a deticky az o ....rokov no vazne neviem - ja toho mam tiez strasne vela buduci rok svadba, kupujeme byt atd....no urcite neni cas ....ja by som chcela sa trosku este usadit a potom...
Odpovedať
Profilova fotka
anaxamon, áno, tak nejako som to myslela. Môj nastávajúci je odo mňa o 4 roky starší, takže okolo jeho tridsiatky by sme to chceli stihnúť. Či už ja budem mať 26-27, jeden rôčik hore-dole... yvetta...áno, presne viem, o čom hovoríš. Aj my sme kupovali byt tento rok, dva mesiace už bývame spolu. Aj nám ho treba ešte trochu dozariaďovať (dúfam, že na svadbe veľa vyberieme) a až potom môžeme uvažovať o bábätku. Aby sme mali aj niečo ušetrené, aby sme mu mohli dať všetko, čo bude potrebovať. Baby, ja sa budem vydávať 22.3.2008 a teraz som zistila, že práve vtedy je Veľká noc. Ale svadbu budeme mať na matrike (nie sme katolíci). Myslíte si, ža aj napriek tomu bude nejaký problém? Ani naše rodiny nie sú cirkevne založené. A máme už zajednanú hudbu, sálu, kuchárku, obsluhu, kameramana, na 60% fotografa...asi by mi bolo ľúto to všetko prekladať. Čo poviete? Dátum 22.3.2008 sa mi však veľmi páči, práve preto sme si ho vybrali ako svadobný deň...
Odpovedať
mysty nebolo rozumnejsie si najskor zajednat salu? ALe teraz sa uz asi neda s tym nic spravit. Urcite by ste si mali ist cim skor prezistit ci vas bude mat kto zosobasit lebo su to sviatky podobne vianociam a aj uradnici maju rodiny s ktorymi chcu byt. Plus je tu tema na tvoj datum svadby, ak si tam este nebola tak si ju skus pohladat.
Odpovedať
Profilova fotka
anaxamon, máme jedno šťastie, že primátor je dobrý kamarát s našimi rodičmi a taký obrad na matrike trvá asi hodinku...tak uvidíme, ja si myslím, že by v tom nemoal byť až taký veľký problém... Ale v každom prípade sa tam v najbližšom čase chystáme, tak uvidím.
Odpovedať
tak ja by som na velku noc urcite nemala svadbu, ale ja som veriaca ;-)
Odpovedať
...mysti ani my este nemame deticky a uvazujeme podobne...tiez sme kupili byt a od januara sme tam a zariadujeme,prerabame a taaaaak.....v lete este tiez chceme dovolenku......ale clovek mieni a......... ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano megy2...clovek meni a len aby sme tu za par mesiacikov uz nepisali, ze cakame deticky... ale snad nie, ked si to aspon zatial este vieme takto zariadit. Treba si este trosku uzit zivot a dovolenky, pretože s detickami to už nebude také...voľné... :-D yvetta, áno, to je pochopiteľné, keď si veriaca. To by som aj ja potom rozmýšľala tak. Ale keďže nie som a nebudeme mať svadbu v kostole, tak si myslím, že by to malo byť v pohode.
Odpovedať
ja urcite neee este deticky .... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja naj kamarátka sa vydávala pred dvomi rokmi a má už synčeka, ktorý má rok aj 8 mesiacov. Ona má toľko rokov ako ja. Ani ona si predtým nevedela predstaviť mať dieťatko, ale stalo sa a teraz povedala, že to bolo to najlepšie, čo sa jej prihodilo. A malý je naozaj taký zlatý... my máme trojročnú krstnú dcéru a tá je ako živé striebro. Detí okolo mňa je naozaj dosť, ale ani ja sa ešte na bábo necítim.
Odpovedať
tak ja deti okolo seba moc nemam ....akurat priatelov brat ma synceka, ktory ma 2 roky a je zlatucky, ale rodicia sa tvaria akoby som bola vzduch a malemu ani nevysvetlia kto som ]-( totiz mam s nimi nie velmi dobre vztahy....a ten maly to urcite vidi - no je to blbe :-(
Odpovedať
Baby, pridavam sa do rocniku ´83.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to áno, to je dosť blbé. Aj táto naša krstná dcéra je dcéra priateľovho brata. Ale ona nás má strašne rada, vždy, keď sme s ňou spolu sa odo mňa nehne, je to naozaj taký malý exot. Inak tie vzťahy...no môj vzťah s budúcim švagrom tiež dosť škrípe...máme proste na veci úplbne iné názory...ale inak je to celkom fajn...A čo hovorí na deti Tvoj nastávajúci?
Odpovedať
moj nastavajuci ich zboznuje a dokonca s bratovym syncekom maju vynikajuci vztah dokonca ho ma radsej ako svojho vlastneho otca mam dakedy pocit a to je dost smutne :-| moj buduci svagor s manzelkou si totiz predstavovali pre mojho priatela inu nevestu a v tom je problem :-|
Odpovedať
Profilova fotka
No, tak to je naozaj hnusné z ich strany. Podľa mňa ich nemá čo trápiť, akú manželku bude mať tvoj priateľ, veď nebudú ženatí s tebou oni, ale práve Tvoj priateľ. Nozaj mi to pripadá hrozne pokrytecké...Zase ja na moju švagrinú nemôžem povedať nič, my dve si skvele rozumieme a dokonca má aj zlatých rodičov, ktorí ma majú radi. Lenže takým niečím sa Ty nenechaj odradiť, zober to tak, že Tvoj švagor závidí, že jeho brat bude mať takú ženu ako si ty a on takú nemá... :-D Pozri sa na to takto a hneď Ti bude lepšie, ver mi!!!!
Odpovedať
Yvetta, ale oni si ta brat nebudu, takze sa tym netrap.. :-) I ked chapem asi, ze ta to mrzi..Ja som sa tiez minule dozvedela, ze "zatial priatelka" mojho buduceho svagra ma velmi "nemusi"..ale pritom, ked sme niekde spolu, tak je milota sama..
Odpovedať
no tu neide ani o svagra, ale o jeho zenu ta totiz, ked sme spolu zacali chodit s priatelom to bolo pred cca 4 a pol rokom tak sa snazila priatelovi dohodit svoju kamaratku ale som sa objavila JA a plan jej stroskotal... a teraz sa tvari, ze ma ma rada, ale ja citim, ze nie - totiz ona nam uz na zaciatku povedala, ze nam dava tak 3 roky a potom sa rozideme ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Jáj, tak takto to je...tak takou mrchou by som sa dupľom netrápila. Aspoň si jej dokázala, že to bolo len jej želanie, aby Vám to vydržalo len tri roky...Mám rada takých strašne mudrch ľudí....len nech si ona dáva pozor aby to s ňou jej manžel vydržal keď je taká xantipa... ]-(
Odpovedať
1
2
67
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?