Prvá pomoc od akné pred svadbou

Profilova fotka
Milé žienky, už dlho sa trápim s akné. Brala som aj lieky, na tri roky bol pokoj úplne krásna pleť. Samozrejme blíži sa svadba a prečo by si vyrážky nepovedali tu už sme dlho neboli - hups a už sú zasa tu. Cítim sa strašne z toho, že na svadbe budem mať kilo dermakolu a pod ním hrôzu. Máte nejake tipy triky ako sa to dá zvládnuť bez návštevy kožnej? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
zistila som, že všetko je to o strave a strese.... lieky len potláčajú symptómy Moja rada: vysaď zo svojho jedálnička cukor (ak to nedokážeš, požívaj náhrady ako je med, alebo kokosový cukor) a pšeničnú múku a výrobky z nej ( dnes už existujú aj iné varianty ako napríklad špaldová, kukuričná....) a kravské mlieko a všetky výrobky z neho Ja som kvôli zdravotným problémom vyradila tieto 3 potraviny: cukor, pšenica, kravské mlieko, teraz neberiem žiadne lieky a okrem toho že som zhodila aj nejaké to kilo, pleť sa mi neskutočne zlepšila, odporúčam to každému. Čo sa stresu týka, to asi teraz ťažko obmedzíš, keďže máš pred svadbou, ale skús to kompenzovať prechádzkami a aspoň na chvíľu vypnúť a na nič nemyslieť. Všetko čo sa dá, deleguj na niekoho a budeš mať viac času pre seba a veci podstatné. Držím palce!
Odpovedať
odporucam aknenormin (na slovensku asi roakutan). Ak pojdes k'lekarovi zacnes ihned tak o mesiac by si uz mala mat lepsu plet. Kura trva circa 6-12 mesacy podla stavu pleti. Akne sa ne vrati. Ale pozor na vedlajse ucinku - sucha koza. Nie sme sa aj opalovat. .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?