Problém s miestnostou v sale :)

Profilova fotka
Ahojte ženušky :) V sale kde mame svadbu tie 2 miestnosti čo ma rodina pre seba na kolače alkohol atd je spravená tak, že je jedna väčsia miestnost kde je klíma a druha je mensia a bez klimy (ani v jednej nieje chladnicka/tá by až tak nechybala v tej veľkej miestnosti je klima postačujuca) Ale moj problem je že je dost nekomfortne aby sme obidve rodiny mali veci čo by trebalo chladiť v jednej miestnosti...ako to mam spraviť?zohnať nejaku chladničku ? Ďakujem za rady :)
Odpovedať
nerozumiem tomu, co by na tom malo byt nekomfortne? ved tam budu naskladane iba kolace a alkohol nie? co to ma spolocne s rodinami?
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali iba jeden "box" na torty a zákusky, prípadne vodu alkohol a v pohode.. jedna rodina si dá v pravo jedna v ľavo (ak si delíte moje-tvoje) a vec vybavená.. aj kľúč sme mali len jeden, z každej strany sa poveril jeden človek ktorý to mal na starosti, tí dvaja sa dohodli kde bude kľúč a dalo sa to zvládnuť..
Odpovedať
Profilova fotka
tak ako pisala erosmal, to nie je ziadny problem, ak to budete mat tak, ze kazda rodina bude mat svoje zakusky a svoj alkohol tak si proste rozdelte miestnost na polovovicu :) ved tam nebudete celu svadbu vsetci, staci aby tam chodili dvaja ludia
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede :) no len sa bojim že počas svaby sa to neustriehne a bude tam chodit kto chce :) lebo už som bola na svadbe kde takisto boli určeny ludia ale nakoniec sa to nejako zvrtlo a bol z toho guľas :) lebo zo začiatku bolo pekne vsetko porozdelovane a nakoniec vsetko jedno cez druhe poprekladane :) tak z toho mam take obavy
Odpovedať
Profilova fotka
Tak poprosíš niekoho, aby na to dával pozor, nech tam ten guláš nevznikne :)
Odpovedať
najlepšie by bolo ak by to bol človek, ktorý bude celú svadbu triezvy, to znamená, nejaký šofér alebo ak si trúfate tak to dajte na starosti niektorému čašníkovi alebo ak tam budete mať prevádzkara tak tomu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?