Priťahujem ho či nie? Opitý sa správa ináč

Ahoj babenky, mozno to bude zniet hlupo, ale stretla som cloveka, na ktoreho mi staci sa pozriet a uz sa mi z neho podlamuju kolena. Viem, ze som sa mu tiez dost pacila, proste sa to pozna. Tazko sa to popisuje, nieco take sa mi este nestalo, som z neho hotova. K nicomu nikdy nedoslo, aj ked sa raz snazil, ale bol opity. Zo zaciatku so mnou komunikoval normalne, bohuzial sa na mna neskor zacal urazat, ked sme sa stretli bol dost protivny a choval sa zvlastne, co u neho podla nasich spolocnych priatelov nie je normalne. Mohla by som sa na to vykaslat, ale napriek vsetkemu citim vzajomnu pritazlivost :-( nema niekto skusenosti s takou zmenou spravania?
Odpovedať
ahoj karkulocka, no tak podla toho spravania by som ho povazovala za nejakeho pubertiaka (bez urazky) :-N Ale netusim co ho k takej zmene mohlo viest, mozno ze je nastvany lebo z tvojej strany cakal vacsiu iniciativu, a nic co by si predstavoval sa asi neudialo, tak ta chce takymto sposobom "vytrestat". Ja som take nieco zazila od jednoho chalana, z mojej strany to bolo len priatelstvo, no on si to vysvetloval inac a snazil sa o vztah, no ked to stale nechcel pochopit ze odo mna v tom city nebudu, zacal byt protivny,tvaril sa urazeno, nezdravil ma, telefony mi skladal atd. myslim si ze ked toto zacne chalan robit, tak uz to nikam bohuzial nevedie. ale je to len moj nazor a skusenost.
Odpovedať
mas pravdu, sprava sa ako pubertiak, ale aj tak ma strasne pritahuje :-N je pravda, ze ked som mu pisala, tak som sa len pytala ako sa ma atd., neflirtovala som s nim. Okrem toho vie, ze mam priatela. K nejakym dotykom doslo len na jednej diskoteke a ako hovorim, boli sme obaja opiti. Ja som to dalej zajst nenechala, bolo to na mna prilis rychlo, ale aj tak mohol rozoznat, ze sa mi paci =-)
Odpovedať
hmm tak ked mas priatela tak sa s nim rozid ked sa ti paci iny, nie? =-) aby si sa mohla naplno zamerat na toho druheho :-N
Odpovedať
nemam sa na koho zamerat, ked je na mna protivny :-N
Odpovedať
no tak potom asi len preckaj kym ta to prejde a prestane sa ti pacit, lebo inac teda neviem :-.
Odpovedať
no nakoniec mi asi nic ine neostane, len som chcela vediet, ci niekto nema s takym spravanim nejake skusenosti :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj karkulocka, no neviem, ale môj názor je taký, že ak sa ti páči iný, tak asi nie je všetko o.k. vo vzťahu s terajším priateľom? Keď ťa priťahuje iný muž, mala by si zvážiť, ako sa zachovať. Nedáš nič za to sa s dotyčným porozprávať a sama poznáš, či ti ten človek stojí za to, aby si priateľa opustila... ale to je len môj názor.... ;-)
Odpovedať
aj jaj, karkulocka, ta veta v reakcii na rorinu radu ("nemam sa na koho zamerat, ked je na mna protivny") mi velmi napadne pripomina jednu moju znamu, ktora nie raz zahlasila, ze ma sice 4rocny vztah, ale ak by mala vo vyhlade niekoho, kto by stal za to, rozide sa..ano, mas za tou vetou :-N-ka, ale aj tak-odhliadnuc od toho, ze tento pristup neznasam (spravil mi to byvaly po dlhorocnom vztahu a povazujem to za totalnu ubohost-ale to tu neriesime)-nebude skor problem v tom, ze nieco nefunguje doma? ved inak by sa niekto iny asi tak nepritahoval, ci sa mylim? alebo je to jeden z tych vynimocnych pripadov, ked mas sice pekny vztah, ale zrazu niekoho stretnes a hned vies, ze ten clovek k tebe patri, a musite byt spolu aj keby ste mali vyvolat globalnu katastrofu-to si teraz nerobim srandu, take veci sa obcas stavaju, a hovori sa im tusim osudova laska. druha vec je, ze nie vzdy to konci stastne ;-), ale aj tak to existuje. no a k tomu novemu objavu-ja by som povedala, ze to je klasicka chlapska jesitnost. zaiskrilo to, vsimli ste si to obaja, no a on siel hned na vec a nevedel stravit, ze si ho stopla, co ti zas ja kvitujem :-), lebo pri tej situacii, v akej si, by to znamenalo (zatial) skomplikovat si zivot. treba vyriesit sucasny vztah (ak treba), a potom mozes ist dalej, hoc aj s panom Uzasnym :-)
Odpovedať
ups, pardon, mam tam chyby, ale vyznam je myslim jasny
Odpovedať
klincek: ano, je to ten pripad, ked mam pekny vztah a nikoho ineho nehladam, ale v pritomnosti tohoto cloveka uplne blaznim, stale mam potrebu sa ho dotykat a som z neho uplne hotova. Viem, ze to nie je clovek do zivota, lebo sa stale uraza a riesi blbosti, no napriek tomu na mna posobi ako magnet. Ked som v jeho blizkosti, nic ine okolo mna neexistuje :-N Mozno by som s nim ani nic nemala, ale rada by som s nim aspon vychadzala a normalne sa s nim bavila, coho on neviem z akeho dovodu nie je schopny :-( Za kazdou mojou otazkou alebo poznamkou vidi utok na svoju osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
A nemyslíš, že to nie je dobré aj pre teba baviť sa s ním? Píšeš, že nič okolo neexistuje keď si v jeho prítomnosti... Budeš v stálom pokušení... ;-)
Odpovedať
andilek: ano, ale mna to strasne nabija a svet je potom krajsi :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No kočka, ty si v tom až po uši :-D
Odpovedať
:-D mne sa to vazne bezne nestava, ver mi, ze by som bola stokrat radsej, keby ma prestal zaujimat :-| len tie hormony...
Odpovedať
hmm a nebojis sa ze to tvoj priatel zisti ze pokukujes po druhom a budes mat zbytocne zle a bude ta povazovat za neviem co? :-|
Odpovedať
lenze ja s nim uz nie som v kontakte, takze nema co zistovat :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Nic si z toho nerob Karkulocka... Co sa ma stat, to sa stane... Pamatam si, ze aj mne sa zapacil niekto iny, kym som bola s mojim drahym... len taky zvlastny pocit, ked sme sa stretli... ale jednoducho to preslo... neviem to vysvetlit.... asi sa stala nejaka situacia... ze som si poklepala po cele a doslo mi aky uzastny zazrak mam doma... ;-) .... Ale ako vravim, co sa ma stat, to sa stane... teda ak je napisane, ze ste spriaznene duse tak sa mozes za toho svojho terajsieho aj vydat aj sa rozviest a skoncit s tym pravym... Ale rozmyslaj nad tym ci ten pravy nieje nahodou uz pri Tebe teraz.... x-)
Odpovedať
haluzka: to ja viem, ze ten pravy je pri mne, o tom vobec nepochybujem x-) len ako pises, je to taky zvlastny pocit, ked sa stretneme... Vobec nemam v umysle s nim chodit alebo nieco take, lebo ma komplikovanu povahu a viem, ze by to neklapalo. Bola by som strasne rada, keby ma to preslo, len neviem ako. Obcas ho urcite stretnem, navyse mame spolocnych priatelov, takze o nom obcas aj rozpravaju :-| tym je tazke na neho zabudnut.
Odpovedať
karkulocka, ak vies, ze s nim nechces byt, zakladny problem je vyrieseny:-). a ak sa budete obcas stretavat, tak to vzruso casom tak vysumi, ze si este budes tukat na celo, co si na nom videla. uvidissss..nesumi uz nahodou daco? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite to vysumi.... a potom sa este budes zo seba smiat, ako Ta mohlo nieco take napadnut a to este s takym tlkom... :-D
Odpovedať
mate uplnu pravdu, pravdepodobne sa to nakoniec stane, ale je mi to spatne trosku luto ;-( takto sa clovek podla mna citi parkrat za zivot (akoze je z niekoho uplne mimo), tak sa mi zda skoda, ze z toho nic nie je a stale spominam na tu diskoteku, kde som bola uplne nesvoja, ked som sa ho chvilu nemohla dotykat (a ja naozaj nie som ten typ, co by sa s niekym na diskotekach otlapkaval, vlastne som to nikdy nerobila). K tomu vsetkemu stacil na zaciatku jeden pohlad a bola som mimo ]-(
Odpovedať
tak presli skoro dva mesiace a ja na neho stale nemozem zabudnut :-( myslela som, ze ked ho nebudem mat na ociach, tak to vysumi ako pisala haluzka :-S ale stale nic, nemate s tym niekto skusenosti? ze vas niekto tak poblaznil a napriek tomu, ze ste s tym clovek nic nemali, nemozete ho dostat z hlavy?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?