Prípitok vhodna osoba

Profilova fotka
Ahojte nevesticky...ako riesite čítanie prípitku ak na to nemáte vhodnú osobu?
Odpovedať
Pripitok moze povedat hocikto. Otec, bratranec, alebo kamarat, respektive aj zeny. Treba len vybrat niekoho kto nema tremu a ma potrebnu davku exhbicionizmu. A ked nikto nechce, tak poziadaj DJ. Vacsina z nich ponuka aj moderatorske sluzby.
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia nám to robí snúbencov strýko. Keby nebol on, bola by to moja sestra ako hlavná družička, keby ani to nebolo, tak naj kamarátka alebo kamarát. Chcem, aby to bol niekto, kto vie normálne skladať slová do viet a nezľakne sa, keď mu vypadne "naučený" text.
Odpovedať
Profilova fotka
@rheuska dj som sa pytala,vravel,ze stym nema problem ,ale ze skor by to mala byt osoba ktora nas dobre pozna... co si myslim ma pravdu ... :-|
Odpovedať
no ja mam kamarata co bol s nami ked sme zacinali. Ale ked nikoho nemas, tak mu porozpravaj ako ste sa spoznali a nieco konkretnejsie, alebo si nieco napis sama. Este ma napadlo, ze nech ti Vasa blizka osoba napise prihovor a precita ho niekto kto nie je tremista, alebo tej Dj.
Odpovedať
Profilova fotka
U nás bude mať príhovor svedok ženícha, pozná nás oboch veľmi dobre a je nám blízky. Po príhovore, prednesie maličký prípitok a bude...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?