Predajkyňa v bazari- Kenta. Aké s ňou máte skúsenosti?

Kocky, v bazari mi ponukla predaj siat kocka menom Kenta, mate niektora skusenost s touto kockou? Nerada by som naletela, citam tu rozne veci.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna by to zaujimalo? maju neiktore velmi pekne...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
nikinka1111 • Dnes o 16:39 Ahojte, našla som len tému "nebola som spokojná" tak ak nejaká podobná už je, presunte ma. chcem sa podeliť o výbornú skúsenosť s dodávateľom ktorý inzeruje aj tu na bazariku. jedná sa o "mamunik", od ktorej som si objednala vankúšik pod krížik. prišiel mi asi za týždeň, presne ako na obrázku. ale bo poškodený evidentne to bola vada materialu, ktorú si dodávateľka nevšimla. nebolo to ale nič strašné, nik iný si to nevšimol. Len som jej poslala foto, nech si dá na to pozor keď bude robiť ďalši. Pani bola taká milá a ochotná, že mi hneď poslala nový, krásny vankúšik.
Odpovedať
Profilova fotka
nikinka1111: teda ja som tiez u nej objednavala vankusik aj truhlicku. Najskor som bolana pochybach, ked som mala najskor poslat peniaze na ucet (ale to bolo len preto, ze sme predtym mali jednu nemilu skusenost ohladne saly), ale riskla som to a som naozaj spokojna, vsetko je presne take ako na obrazku, krasne bezchybne, mozem naozaj len odporucat, navyse mame od decoart podbradniky a s tymi sme tiez velmi spokojny, su prekrasne, podla zelania, tiez mozem len odporucit ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?