Pracujem so snúbencom v jednej firme

nájde sa tu taká žena, ktorá pracuje v jednej firme so svojim budúcim manželom, resp. manželom, aký to má dopad na vzťah??
Odpovedať
@majocka04 ja nepracujem s manželom, veľmi som chcela, ale trval na tom, aby to tak nebolo. Baby ktoré poznám a pracujú so svojimi partnermi sa vyjadrujú k tomu tak pozitívne, ale ich muži to tak nevnímajú. Často nám hovoria ako tá naša voľba je lepšia. Tak neviem. Ak by Vám to viac škodilo ako prospievalo jeden musí odísť.
Odpovedať
ďakujem za odpoveď :) ešte je to krátko čo spolu pracujeme, zatiaľ je to celkom ok, len sa bojím, aby sme to časom nebrali ako nejakú ponorkovú chorobu, keď budeme často spolu...ani priateľ nechcel, aby sme spolu pracovali, len to tak vyšlo
Odpovedať
@majocka04 s manzelom spolu pracujeme, uz tri roky sme spolu 24 hodin denne :) vnimame to obaja pozitivne a za nic ine by sme to nevymenili....je dolezite stretavat sa aj s inymi ludmi, ale inak je to super :))) je len dolezite,aby ste mali obaja otvorenu mysel, vnimali nazory toho druheho, dokazali sa o veciach porozpravat bez emocii a funguje to :))) nam vsetci na zaciatku hovorili, ze ako si budeme liezt na nervy a vobec to nie je pravda...my chodime spolu aj tam, kam nemusime...sme jak take dva cecky :-D takze urcite sa toho netreba bat, a keby Vam to aj nevyslo, treba to aspon skusit :)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiez pracujeme v jednej firme aj spolu byvame a ja pracujem na jednom konci haly on na druhom takze vidime sa cez prestavky aj ked sem tam okolo seba prejdeme :-) on ma vyssiu funkciu takze nemozeme byt spolu na jednom mieste ale vyhovuje nam to. V podstate sme stale spolu. Sviatky sme travili oddelene ale teraz uz budeme manzelia takze vsetko spolu :-D a vikendy travime aj spolu aj tak ze idem k nasim a on k svojim. A ked sa po vikende zase zideme vzdy je to skvele tesime sa akoby sme sa nevideli tyzden. Ale kazdy vztah je iny aj ludia su iny. Nam to funguje
Odpovedať
@saintovci @tinusik20 ďakujem dievčatá, som sa nad tým trošku zamyslela a rozhodla som sa , že všetko bude dobre, teda ako si to zariadime tak to bude :) budem sa radšej z toho tešiť, že sme často spolu a nemusím za ním smútiť, že nieje pri mne celý týždeň :)
Odpovedať
@majocka04 urcite to bude dobre, my s manzelom tu firmu vlastnime, cize sme spolu v jednej kancelarii a nonstop, nonstop spolu potrebujeme komunikovat a vidis funguje to :) my sa dokonca este stazujeme, ze sme malo spolu....lebo praca je praca, ale sukromny zivot je uskromny zivot a toho moc nemam :) takze urcite to zvladnete a bude to uzasne :))
Odpovedať
@saintovci aj priateľ vlastní tú firmu, v ktorej robíme, ja som jeho sekretárka :) , čiže sme tiež v jednej kancelárii....možno prečo stresujem, lebo je to začiatok, ale časom si na to zvyknem :) a tiež nám ostáva málo času na súkromný život, aj to ma mrzí, ale aj to "málo" je pekné....teraz bude leto, tak hádam sa raz za čas aj niekam vyberieme a trošku "porušíme" stereotyp :D
Odpovedať
@majocka04 urcite, ale ved to poznas ako je to podnikat, 24/7 :) clovek to musi milovat,aby to mohol robit :) ale zas mate flexibilnejsi cas :)) super to bude, a urcite daj vediet ako Vam to ide :)
Odpovedať
@saintovci nebudem myslieť nato čo môže byť na tom zlé a určite bude fajn :) som si ťa pridala k priateľom, tak niekedy napíšem IP...a ináč som si pozerala vaše video a fotky...krááásne :)
Odpovedať
my pracujeme spolu uz niekolko rokov da sa to niekedy psycho ale uz si neviem predstavit nepracovat s nim ,aj ked sme spolu 24 hodin denne :)
Odpovedať
moj manzel bol moj sef na zaciatku vztahu. pracovali sme spolu asi 2 mesiace, potom som odisla, lebo som dostala lepsiu ponuku. ale pocas tych dvoch mesiacov to bolo v pohode - pracovne veci zostali v praci, vo volnom case sme riesili ine veci :-) inak, sme na seba tiez dost naviazani, chodievame vsade spolu, aj po 7rocnom vztahu. lniektori ludia sa na nas divaju, ze sme divni, ked spolu travime tolko casu, ale nam to tak vyhovuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?