Práca vo firme Save-max. Máte niekto skúsenosť?

Dnes sa mi ozvala s ponukou zamestnania firma Save - max údajne marketingová agentúra. No na internete som sa dozvedela, že sú to nespoľahliví klamári, čo ľudí nútia na pouličný predaj. Tento mesiac je to už druhá firma, ktorá takto nehanebne lanári ľudí hľadajúcich si prácu. Máte vôbec niekto s touto firmou skúsenosť? Ak aj viete o ďalších rovnako "poctivých" firmách, napíšte o nich sem, nech sa všetci vyvarujeme. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tato firma ma dovadza do sialenstva.. v pravidelnych intervaloch jej zamestnanci chodia ku nam do roboty ponukat raz kupony na pizzu, inokedy listky do divadla a naposledy kredity T-mobilu. Moj manzel s nimi hovoril a zistili sme, ze chlapci netusia... ale vydrz maju nehoraznu a ukecani su riadne... presviedcaju, az citovo vydieraju...
Odpovedať
lebo mňa pozvali na pohovor, že na administratívne miesto, alebo na marketing. Mám silné podozrenie, že je to predsa len to všade pretriasané miesto asistentky manažera, alias chodíme po firmách a predávame. Čo si o tom myslíš?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, vsak nic nedas za to, ked tam pojdes a ked sa dozvies co je napln prace, tak mozes odmietnut. Ale je to celkom pravdepodobne.
Odpovedať
toto je už druhá a pomaly zisťujem že dokonca tretia firma, čo takto klame nešťastných ľudí, čo si hľadajú prácu. By som takých pozatvárala a naparila poriadne pokuty. Ozvala sa mi aj údajne personálna agentúra Jobber, ale na nete sa nikde medzi oficiálnymi personálnymi agentúrami nevedie a aj ten hromadný pohovor, kde nikto nič nechcel prezradiť sa mi nevidel. Potom ma pozvali ešte raz a na ten istý pohov a až keď som sa ohradila, že to som už absolvovala tak sa ospravedlnili a pozvali ma na druhý. Mám z nich zlý pocit. :-(
Odpovedať
ahoj brcka, aj ja som bola nedavno na tom pohovore. Zavolali mi ci by som sa nezaregistrovala v ich agenture, tak som sla, ze snad ked pojdem osobne.. ze bude viac ohlasov. Po prichode z tej sekretarky vyslo ze je to normalny pohovor pre NEMENOVANU firmu a na LUKRATIVNE pozicie.. tiez mi to bolo hned divne.. no aspon uz na zaklade tvojho prispevku viem ze je to nejaka fraska. Podla mna oni len formalne uskutocnuju pohovory, pretoze firmy potrebuju preukazat ze vobec vypisovali konkurzy. Takze na dane pozicie uz niekoho nasadeneho maju.
Odpovedať
ahojte.. toto uz je asi 20 stranka na slovensku, kde citam o fy SAVEMAX. Skoda ze mna nenapadlo si predtym,ako som isla na pohovor zistit si nieco o tejto fy. Klasicky som nasla inzerat na letnu brigadu s ponukou 100,-/h tak som si povedala ze tam zajdem. Pohovor bol fajn, no prve prekvapenie nastalo ked som sla na pozorovaci den/tak zvane druhe kolo pohovoru/. Mala som prist elegantne oblecena a aj obuta. Prisla som rano do firmy, bol mi prideleny trener, isli sme na kavu este s jednym novacikom a jeho trenerkou a potom mi moj trener oznamil ze ideme do Nitry. Prsalo a ja naivna som si myslela ze maju fy auta no ... isli sme na Nivy a odtial autobusom... hovorim si nevadi .. stane sa.. Tam ked som zbadala o co ide som zacala vazne vahat nad tym ci to chcem robit.. a hlavne mi vadilo ze mi nechu normalne a jasne odpovedat na otazky ohladom mzdy... Potrebovala som rychlo zarobit na dovolenku tak som sa na to dala... za 2 tyzdne som bola najlepsia vo fy a 20 v celej europe... a co z toho nic..platili stale rovnako malo... co som sa az potom dozvedela ze to bolo tak asi 10% z toho co za nas dostavali....spriatel bol na mna nastvany ze robim 12 hodin denne a ked raz prisiel pre mna do prace a pocul tu hudbu a tie pokriky tak ma zacal upodozrievat ze som sa nechala nalakat neakou sektou.... po mesiaci som kvoli znicenemu zdravotnemu stavu odisla aj teraz po niekolkych mesiacoch mi nevyplatili peniaze za posledne dni... ako skusenost do zivota je to super... ale ako dlhodobu pracu to nikomu kto nema zdravotny stav uplne 100% by som to asi neodporucala
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
nedavno som bola na pohovore do firmy d2d na miesto sekretarky.je to firma, ktora sa zaobera predajom telekomunikacnych sluzieb. urcite ste uz videli po meste pobehujucich mladych ludi,ktori vam ponukaju vhodnejsi pausal a podobne... na internete som nenasla velmi pozitivne ohlasy na pracu tychto "poulicnych predajcov",ale kedze ide o miesto sekretarky, rozhodla som sa vyskusat pohovor. teraz mam z tej spolocnosti zmiesane pocity, kedze oni boli mili, ale na druhej strane ludia opisuju na nete negativne skusenosti s nimi. preto budem rada,ak pripojite svoj nazor alebo skusenost. poznate niekto tuto firmu? mate niekto s nou skusenosti, napr.sekretarky?
Odpovedať
srdieecko, a co si v tej firme vlastne robila??? nejak som to uz toho prispevku nepochopila. ("spriatel bol na mna nastvany ze robim 12 hodin denne a ked raz prisiel pre mna do prace a pocul tu hudbu a tie pokriky")
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka, to je prispevok z roku 2007,takze srdieecko ti mozno neodpovie. ale predpokladam, ze islo o nejake ponukanie sluzieb alebo produktov,tak je tomu aj pri d2d-ti zamestnanci pobehuju cely den mnohokrat aj 14-16 hodin... a co mna pri tom zarazilo, bolo to, ze pozaduju od sekretarky tejto firmy robit od 5:45 do 20:00(kazdy druhy tyzden), ked treba aj dlhsie..som nevedela, ci si robia srandu alebo to myslia vazne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?