Práca aupair a pravidlá. Má niekto skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte dievcata, uz treti mesiac pracujem ako aupair v GB. Zaujimalo by ma ake su vase skusenosti s pracou aupair teda ak ste to robili pripadne niekto z vasej rodiny, ake ste mali platove podmienky, aku rodinu, kolko deti pripadne domacich zvierat, co mala vasa rodina rada a co nie, ci ste mali nejake pravidla, aka bola vasa pracovna napl a pracovna doba a podobne. Chcem len vediet vase skusenosti a porovnat ich s mojou pracou aby som vedela ci som schopna aupair, co robim dobre a co zle pripadne poprosim link na nejaku dobru stranku kde by som as docitala nieco zaujimave, nie vsak linky na agentury. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som bola au-pair pred 9. rokmi a od vtedy sa to asi zmenilo. Co sa tyka pravidiel a ci si dobra au pair, to je takzo povedat, lebo to dost zalezi na kazdej rodine ake maju oni poziadavky a ocakavania a ako si 'sadnete'. Ja som mala jedneho chlapca, ona bola sama, tak sme sa dost zblizili a po mne tam bola aj moja sestra a teraz sa stale stretavame, ostali sme kamaratky. Co som poznala ine baby au-pairky, fakt u kazdej to bolo ine. Niektore mali vela povinnosti, napriklad museli kazdy den varit pre celu rodinu, jednej nechavala domaca zoznam co ma presne robit kym boli deti v skole. Neviem ci som ti pomohla, drzim prsty nech si spokojna :-)
Odpovedať
ahoj, ja som bola au-pair asi pred 4 rokmi. Mala som pekne rozpis co mam kazdy den robit. To mi zabralo denne cca 2,5 hodiny, poobede som sa 1,5 hodiny venovala malemu. Mala som len jedneho, mal 6 rokov. Vikendy som mala volne, vobec som tam nemusela byt. Ak som bola, zobrali ma v pohode na vylet ak sli. Vecery cez tyzden som mala tiez uplne volne. Za rok som mala len dva babysittingy. A este vobec som nevarila. Takze moj au-pair pobyt bol uplne v pohode, rodina super, a ziadne negativne skusenosti nemam... :-)
Odpovedať
ahojte, tak ja som bola tiez aupair prednedavnom...a isla som hlavne kvoli jazyku a plat som nemala vysoky (kedze pre mna to bol hlavne kulturne - vzdelavaci a oddychovy pobyt). Ja som robila velmi malo....mali upratovacku (ziadne zehlenie a upratovanie) a starala som sa vylucne o deti a mala som 3 deti a 2 macky...rodina bola super povazovali ma za kamosku nie sluzku a chodila som snimi na vylety na obedy a vecere...na druhej strane mi nechavali aj volny cas (skoro kazdy vikend boli prec z domu tak som bola sama). Nemala som vyznamne zakazy...ak mas nejake ine otazky kludne napis, ale viem, ze v kazdej rodine je to ine... Niektore aupair to mali v rodinach velmi zle a zazili toho vela negativneho, ale ja mam len pozitivne skusenosti a pozyvam moju rodinu v ktorej som robila aupair aj na svadbu, lebo sme stale v kontakte a navstevujeme sa... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.myslim ze my slovenky sme dobre au pair.nemusis sa bat,pretoze to ako oni vychovavaju deti je o dost nieco malo ako tuna(myslim tym venovanie sa im.....)bola som tiez v anglicku.zalezi aj na rodine.v jednej som bola dost sama s detmi,rodicia v praci,tak som si organizovala vsetko sama aj vela krat nakupovala a vsetky prace dookola.no mala som to dobre pretoze kamaratky som aj bez toho ze by som povedala mohla pozvat dokonca sme si spravili ked sa rodina stahobala rozlucku aj sme popijali a rodicia sli tiez popijat von a nechali mi deti. v druhej rodine som to mala naprogramovane.no tam som mala aj nadcasi platene.ak mas zmluvu na urciti pocet hodin a pracujes viac urcite sa s nimi porozpravaj.minimum vreckove za tyzden je 55za 25hodin.jednoznacne si nedaj skakat od deti po hlave.hned treba hovorit rodicom ak je problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?