Poznáte zaujímavého muža na seriózný vzťah?

Caute kocky, mam na Vas taku otazocku...Nepoznate vo Vasom okoli nejakeho zaujimaveho chalana, muza na seriozny vztah??? Zijem a pracujem v zahranici a v meste v ktorom byvam nie je vela moznosti na zoznamenie a hlavne je tu velmi vela Poliakov a velmi malo Slovakov a good looking Anglicanov. Mozno poznate niekoho kto je tiez sam a rad by sa zoznamil takto netradicne.
Odpovedať
Profilova fotka
a ako si to predstavujes? on bude na slovensku cakat na teba a ty budes vo svete? na zoznamenie skus daku zoznamku - stranku;-)
Odpovedať
Nepredstavujem si ze na mna bude cakat na SK...vela z vas je v zahranici tak ako aj ja a mozno poznate niekoho kto je v anglicku tak ako ja.
Odpovedať
Profilova fotka
aha, tak to si mala hned povedat;-) a este aj lokalizuj, lebo anglicko je taaaake velkeeee...
Odpovedať
Sklenka ja som vo Walese, hodinku cesty do Manchester a Liverpool.....
Odpovedať
ahojte babenky, Nepozna niekto z Vas zaujimaveho chalana, muza na zoznamenie z okolia Chester, Manchester, Liverpool....????
Odpovedať
Profilova fotka
ivusik, Chester - to je niekde pri Hollyoaks, co? Pozeravas tu blbost v telke ako aj ja? Majo sa mi vzdy smeje a ja sa snazim zakryvat svoju zavislost na tom vyhovorkou, ze to kvoli anglictine.... :-D :-D :-D
Odpovedať
dankamajo ano..Pozeravala som to niekedy ale je to velmi dlhe a roztahane a nemala som na to nervy to pozeravat dalej a tak som to vzdala... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@ivusik27 Ahoj. Som z okolia Liverpoolu. Mozno som ten zaujimavy na zoznamenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?