Poznáte dobrú jazdiareň v Bratislave?

Ahojte! Chcela by som jazdit na konoch bud v Ba, alebo v okoli...Nepoznate nejaku dobru jazdiaren?????? Ja som si nasla dve. Limit v Rusovciach a Ranc 4C v Raci ale moc sa v tom nevyznam... Viete mi pjosim poradit? :-)
Odpovedať
Ahoj, pozri aj sem: http://www.zalesie.sk/program.htm je to blízko Bratislavy
Odpovedať
dakujem :-)
Odpovedať
Ahoj, no klubov v okoli BA je neurekom, zalezi na ktoru stranu ti je lepsie cestovat. Len tak na okraj, v Limite si pozriet bola?
Odpovedať
Ahoj! Nie este nie. Byvam v casti Nove mesto takze mi to je jedno. Ked su to este Rusovce tak ok, ale dalej mi to uz nevyhovuje lebo nechcem precestovat cely den..... Chodis jazdit?
Odpovedať
Jazdim uz 14 rokov, kone su moja vasen. Ty jazdis alebo sa len chces ucit jazdit? Ja mam svojho konika doma, tak nemusim aspon cestovat. ;-)
Odpovedať
Fuuuuuuuuuuuuu.....Ja som chcela ked som bola decko ale raz sa so mnou jeden rozbehol smer les a ked isiel preskocit pnik zletela som na ritku ako hruska....rodicia sa bali ale mna to chytilo este viac :-D Chcela by som sa naucit. Kone milujem! To mas super ze mas vlastneho! A akeho mas?
Odpovedať
Mam ST (slovensky teplokrvnik) Je dobre si najst klub ktory umoznuje 10 hodinove vycvikove kurzy a nauci ta nielen jazdit ale vsetko okolo koni. Potom je dobre kone a kluby striedat a tak ziskas vela skusenosti. Hovori sa ze cim viac koni vyskusas tym viac skusenosti ziskas. pozri sa na jazdectvo.sk a tam si najdi kluby a skoly a hor sa do toho.l Urcite je to skvela vec a hlavne ked kone milujes.
Odpovedať
To urcite chcem! Nechcem len jazdit dokoliecka...Samozrejme, na zaciatku to je jasne ze ano, ale chcela by som sa casom osamostatnit a aj cvalat a zajst do prirody...A urcite by som si chcela svojho konika pred jazdou osedlat a po jazde odstrojit a pekne ho vycesat a tak. Podla mna ked chce clovek jazdit tak to k tomu patri! Mne sa velmi pacia nie tazne kone, ale take severske z Irska tusim maju vlasate nohy :-D Neviem ako sa vola to plemeno... :-N
Odpovedať
No to bude asi irsky tinker co ty myslis ;-) . Kone ale vyzaduju aj kopec casu, takze treba vyskusat a sama posudis ci chces v tom pokracovat.
Odpovedať
Ved preto som si vyhliadla dve jazdiarne a pojdem si to najprv vyskusat....
Odpovedať
Ahoj, no ako? Uz si navstivila niektory z klubov?
Odpovedať
Este nie :-( Najprv som ochorela a momentalne mam pocit ze mi odmrzne zadok :-N Inak, vcera davali v spravach ze z Rusoviec utiekli dva koniky a bezia po ceste smer Petrzalka....Asi ma uz lakaju :-D Hidalgo, kolko to jazdenie moze priblizne mesacne vychadzat? Je to drahy spas?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?