Poraďte reštauráciu v Trenčíne na romantický večer

Profilova fotka
Ahojte babule / ženy:-) Mám na Vás jednu menšiu otázočku. Chcela by som kúpiť môjmu snúbencovi víkendovi pobyt v Trenčíne. Jemu sa to mesto veľmi páči, tak som si povedala že ho tam zoberiem a že mu tam nejaké prekvapenie pripravím. Viete mi poradiť dobrú reštauráciu kde by sme sa mohli ísť večer napapať, poprípade si dať nejaké to vínko? Ďakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 uz mas pre Vas zajednane aj ubytovanie? Ci to ides este vsetko len riesit?
Odpovedať
Profilova fotka
@danicaajanko Práve že ešte nemám nič vybavené. Všetko ma ešte len čaká a preto ma napadlo že tu skúsim napísať aby mi baby poradili nejaké ubytko a taktiež reštauráciu kde sa dá dobre napapať. Vieš o nejakej?
Odpovedať
Fatima pod hradom - drahá ale romantickejšiu v TN nepoznám. a je odtiaľ krásny výhľad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 ospravedlnujem sa ti ze odpisujem az teraz ale som tu dlhsi cas nemohla byt zo zdravotnych dovodov:/ V Trencine je viacej peknych hotelov, kde by ste mohli byt ubytovany, len neviem do akej sumy sa chcete zmastit? Od ceny najviac zalezi, tie krajsie su jasne ze drahsie
Odpovedať
Profilova fotka
@danicaajanko v pohodičke nemusíš sa ospravedlňovať, a už je dúfam že všetko v poriadku:-) Vieš čo viac menej mi je jedno cena, pre môjho drahého som ochotná obetovať viac peňazí, záleží mi na tom aby to bolo hlavne romantické a pekné miesto. Máš nejaké typy? @zuzuzka1 a tam to koľko stojí? Či nevieš?
Odpovedať
S mojím snúbencom sme sa boli v Trenčíne napapať v jednej fajn reštaurácií. Veľmi sa nám tam páčilo a hlavne to že sme mali výhľad na Trenčiansky hrad. Bola to brutálna romantika a najväčšia bola to že vtedy ma aj môj drahý požiadal o ruku, takže na ten deň a na to miesto budem stále spomínať len v tom najlepšom. @marianna_11 ak by si mala záujem tak ti môžem povedať kde to bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 uz je vsetko v poriadku nastastie, bolo to zle obdobie, ale uz nato nebudem radsej ani mysliet. Nejake typy by som mala. Napriklad pekna a romanticka restauracia je pod hradom, alebo mne sa este pacilo aj v restauracii levante. Skus pozriet na internete ze ktora ta oslovi;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@smoulinaeva mala by som záujem a ďakujem za info:-) @danicaajanko to som veľmi rada že už je všetko v poriadku a dúfam teda, že aj naďalej bude:-)A ty si bola osobne aj v tej pod hradom? Skúsim to popozerať, ďakujem zatiaľ za tipy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 dufam ze bude a dakujem, si zlata;-)Bola som tam a dokonca nie len raz. Prvy krat ma tam zobral moj snubenec (teda uz moj muz) :-) a odvtedy sa to stalo nejakou tradiciou ze vzdy ked ideme cez TN tak sa tam zastavime. Je to tam naozaj velmi pekne a romanticke;-)
Odpovedať
@marianna_11 asi by som ti to ale mala napísať do IP, či môžem aj tu? Ako to tu chodí?
Odpovedať
@marianna_11 Prečo práve Trenčín? Iné miesto nepripadá do úvahy?
Odpovedať
Profilova fotka
@danicaajanko a od koho ste dostali echo že tam je dobre? Či len náhodne ste sa tam zastavili a zapáčilo sa Vám tam? Ozaj a som pozerala že tam je aj hotel, to je spojené, či ako to je riešené? Ešte mám poslednú otázku, ako to tam vychádza cenovo? @smoulinaeva ako ty chceš, môžeš kľudne aj tu alebo do IP, ako ti to vyhovuje;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zohanka jej prepáč ešte tebe som zabudla odpísať, som si neskoro všimla že si mi ešte aj ty písala. Neviem prečo práve do Trenčína chce ísť, ale o tom stále básni. My chodíme takto po výletoch a v TN sme ešte neboli tak asi aj preto sa tam chce ísť pozrieť. Iné mesto možno inokedy, teraz riešime toto:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna_11 bolo to tak ze sme chceli ist na vylet do TN a moja kamaratka tam studovala tak ona nam povedala taketo vychytane a pekne restauracie a my sme si to uz potom pozreli na nete ze kde sa to presne nachadza a do ktorej pojdeme. Tato sa nam najviac zapacila, tak sme vyskusali a nebanujeme:-) Hej je tam aj hotel aj restauracia. Cenovo ta co zaujima, hotel ci restika?
Odpovedať
@marianna_11 v pohode, hlavná vec že si si to všimla a že si odpísala:-) Jáj rozumiem, keďže ste tam ešte neboli, tak to tam chcete vidieť. Ale však tam je pekný iba Trenčiansky hrad, či aj niečo iné?
Odpovedať
@marianna_11 tak ti to napíšem sem, som sa tak rozhodla ;-) Nám sa dosť páčilo v reštaurácii pod hradom, keď sme tam boli so snúbencom. Hovorí ti to niečo? Počula si o nej? Z tej reštiky je krásny výhľad na Trenčiansky hrad, to je veľké plus a je to brutálna romantika, takže pokiaľ ti ide o romantiku, tak radím toto ;-)Čo by ťa ešte zaujímalo? Kľudne sa pýtaj. Boli sme aj v iných reštauráciach, poprípade ti aj o nich môžem povedať, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
Babiky s mojim snubencom sa chystame na trip po Slovensku. Rada by som bola, keby ste mi poradili nejake dobre restauracie a aj ubytka. Planujeme ist aj do TN a inych miest. Chceli by sme ich viacej pobehat avsak uvidime kolko sa nam podari. Diky za vsetky tipy
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanna5 trip po Slovensku? To znie velmi dobre:-) Paci sa mi to, ze este su slovaci, ktory radi chodia obdivovat aj slovensku krasu a slovenske mesta ;-) Pochadzam z BN, takze rada by som ti poradila nejake ubytko v trencine, kedze som tam studovala a teraz tam pracujem tak to tam poznam velmi dobre. Kedy tam planujete ist?
Odpovedať
Profilova fotka
@danicaajanko ste boli teda spokojní že Vám poradila túto? Zaujímali by ma ako sa pohybujú ceny v reštaurácií ale keď hovoríš že je to spojená reštaurácia a je tam aj hotel, tak začínam rozmýšľať či by nebolo fajn keby sme sa tam aj ubytovali. Ešte som nestíhala pozrieť fotky, ale pôjdem to očekovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zohanka práve že neviem, musím si to všetko ešte popozerať na internete a pravdu povediac snúbenec to má vypísané kde všade tam chce ísť. Ja mu chcem len prekvapko pripraviť v nejakej romantickej reštaurácií ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@smoulinaeva a kde sa tá reštaurácia nachádza? Nepočula som o nej ale tuším je to tá, ktorú mi tu už spomínala aj @danicaajanko, či to je iná? Už som z toho trošku zmätená :-S
Odpovedať
@marianna_11 takže tak to máte naplánované, super ;-) Tak som zvedavá do ktorej reštiky ho zoberieš, keď sa rozhodneš daj vedieť do ktorej pôjdete:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vieroslavkaxx ano, ano trip po Slovenku ;-) My velmi radi cestujeme! Uz minule leto sme navstivili nejake mesta a toto leto chceme navstivit zase ine. Chceli by sme to stihnut este do konca augusta, alebo este rozmyslame ze koniec augusta a zaciatok septembra pretoze tam su aj sviatky, takze by sme vela z roboty nevymeskali. Poradila by si mi teda to ubytko?
Odpovedať
Profilova fotka
@zohanka už by som sa mala čím skôr rozhodnúť a potom ti dám vedieť ;-)
Odpovedať
@marianna_11 však o Trenčíne sa bavíme nie? Nachádza sa priamo v centre mesta, len to je tá reštaurácia aj s ubytovaním, lebo na tej ulici je viacej reštaurácií pod hradom ale táto jediná je aj s ubytkom. Neviem aký ti poradila ona, lebo som si to nečítala..
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanna5 paci sa mi to velmi, ze takto cestujete! Hej, tam su tie sviatky tak tam by ste to mali lepsie len to si uz radsej aj dopredu zajednajte ubytko aby sa vam nestalo ze vsetky budu vybookovane. Viem o jednom peknom hoteli v trencine, moze to byt aj hotel, alebo hladate skor nieco lacnejsie?
Odpovedať
ja som z trencina a mam rada dobre jedlo, tak rada poradim :) urcite odporucam restauraciu Atrio (priamo na namesti). je to krasne, nove a fantasticky varia! restauracia pod hradom je tiez dobry vyber. je to na cesticke z namestia na hrad. to su tie romanticke :) ak by ste mali chut na hamburger, tak jedine remy´s. je to na sidlisku juh. lepsi burger nenajdete! :) a ak ste pivari, urcite treba navstivit pivaren lanius. vlastne pivko, nadherne priestory, aj nieco dobre pod zub sa najde :) a ak ste vinari, skuste viechu u jozefa. je to pod sidliskom juh, kusok od hlavnej cesty. co sa tyka ubytka, asi najlepsie je hotel elizabeth, ale je dost drahy. prip. skuste hotel pod hradom (je to spolu s tou restauraciou pod hradom), prip. hotel grand. to su vsetko fajn hotely a hned v centre na namesti, resp. nad nim :) ak hladate nieco lacnejsie, inych hotelikov a penzionov je tu dost, staci si vybrat.
Odpovedať
Profilova fotka
@vieroslavkaxx preto to uz teraz riesim aby sa nam to nestalo, ale myslim ze hotely nebudu tak rychlo obsadene, ci sa mylim?A este v Trencine, tam mi nepride ze chodi vela ludi takto na vylety, ci? Hej hotel chceme, urcite nieco krajsie, potrpime si trosku na luxuse a musime mat taky ten nas standart ;-) @squishy si zlata ze si mi to takto vypisala. Velmi ti dakujem. Tu restauraciu pod hradom aj s tym ubytkom som uz pozerala na internete, tam sa mi to celkom pozdavalo. Vedela by si mi este povedat priblizne kolko to tam stoji? Ako sa to tam cenovo pohybuje? Dakujem
Odpovedať
@svetlanna5 - v hoteli pod hradom bola ubytovana moja kamoska s manzelom cca rok dozadu, ak si dobre spominam, bolo to okolo 80 €/noc za oboch. Co sa tyka jedla, zalezi, co si date :) V Atriu napr. predjedlo / hlavne jedlo / dezert + vinko pre dvoch vyjde okolo 35 €. Ale tiez zalezi, ci si das cestoviny alebo steak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@squishy tak to je fajn cena, lebo som pozerala aj nejake fotky ako to tam vyzera a sa mi to tam dost zalubilo :-) Jasne chapem ze to viac menej zalezi od toho ake jedlo si vyberieme. To uz uvidime v danu chvilu naco budeme mat chut :-) A nejake zlavy keby sme boli ubytovany v tom hoteli pod hradom do tej restiky potom nie su? Niekde to tak byva, co som pozerala ze maju 10 alebo 20% zlavu na jedlo ked su tam aj ubytovany, ci to nevies?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?