Popraskané pery. Čo na to zaberie?

Profilova fotka
Trapia ma velmi popukane pery v tomto obdobi, labela a podobne nepomahaju. Baby co pouzivate? :-(
Odpovedať
Ahoj, ja mozem len doporucit uplne obycajnu hrozienkovu masticku. Pouzivam ju uz roky, napriek tomu, ze uz vyse 6 rokov zijem v zahranici. Nic lepsie som zatial nenasla a to som toho vyskusala dost :-)
Odpovedať
Vraj pomaha med, ale musis vydrzat si ho nezlizat aspon 10 minut. ja som to nikdy nevydrzala... :-N
Odpovedať
odporucam toto: http://www.bioshop.sk/obchod/pletove-... tu je tiez foto, hoci rozmazana: http://www.bio-obchod.sk/produkt-548/... som s tym spokojna, kupis v DM v casti biokozmetika (prirodna kozmetika ;-))
Odpovedať
ved to sharlota...ani ja neviem ci ma nejake ucinky :-D
Odpovedať
ja mam tiez problem s popukanymi perami a mne pomaha jedine klasicka kozmeticka vazelina. Nic mi nezabera a neostane na perach tak dlho ako vazelina. Nazvala by som ju doslova nezboskavatelnou:-))) :-D
Odpovedať
tiez treba vydrzat nezlizat :) ale kozmeticky odporucaju na noc, natriet si pery s medom....je to zevraj ucinne...ja mam tiez dost problemy, ale pomaha mi caste natieranie...skoro kazdu pol hodku sa niecim mastim 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak mne pomaha "hojivy zazrak" od Oriflame. je naozaj dobry, ten jediny na perach znesiem. Ja koli tym popraskanym peram nepouzivam ani ruze. ked uz si ruz kupim, tak len naozaj kvalitny, a radsej mastnejsi, ale to musi byt nejaka vynimocna akcia.
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi dobrý je hojivý zázrak z Oriflame, ale aj ako píše esprit medík :-p :-D
Odpovedať
ano ano hojivy zazrak tiez velmi pomaha...a teraz je aj tusim v akcii :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne nepomaha žiadne Labello, ani jelení loj, ani hrozienková mastička, ani lip butter z Body shop, iba balzam na pery Helle medový, majú v tesco za 28 Sk, odporúčam. Áno, aj hojivý zázrak je fajn ;-)
Odpovedať
ja mám po tom hojivom zázraku tak zázračne vysušené pery že až ]-( takže v zime jedine labelo medivé a v lete kamilkové.
Odpovedať
med med med ale je to pre mne utrpenie, mat ho cez noc na perach, lebo ho nemam rada 8-( a polepia sa mi v spanku vlasy cez den natieram sudockom z oriflame + rozne balzamy, ale asi jeleni loj za par korun bude najlepsi. celkom dobra bola neutrogena
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som mala jeden super balzam - bebe young care. u nás som ho ale nevidela. na suché a popraskané pery bol perfektný.
Odpovedať
Profilova fotka
lili : ja som ho videla iba ako darček ku nejakej kozmetika /asi krém alebo čistiaca voda/ Johnson&Johnson, inak nie, tiež som ho mala, bol fajn, tak sladko voňal
Odpovedať
no našla som ho ako hovoríš - petrab. v dm drogerie, pri zakúpení akéhokoľvek výrobku clean&clear ho dostaneš zdarma
Odpovedať
asi si to zájdem kúpiť ;-)
Odpovedať
aj ja som mala bebe young care - svetlomodry,ale kupovala som v nemecku v dm, na svk som nevidela.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, hojivy zazrak som mala, bolo to super, uz som si aj objednala dalsi lebo ten moj som stratila... :-| ale dnes to skusim asi stym medom... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sonicka_1: Cely problem so suchymi perami je vzdy len v tom, ze pijes malo vody. Je to priznam dehydratacie a nicoho ineho. Balzamiky a kremiky ti pery na chvilu hydratuju, ale konecnym riesienim je pit 2 az 4 litre vody za den. Ja som mala roky problem s perami, vsetko som vyskusala, raz to zabralo, potom skodila, kolotoc, az som to povedala medzi recou obvodnej a ona, ze mam pit viacej vody. Uz rok pijem fakt minimalne 3 litre denne, balzam nepotrebuje ako je rok dlhy, zlepsili sa mi nechty, vlasy, plet a celkovo zdravie. Ak nahodou polavim, telo mi to da hned vediet na perach. Myslim, ze toto je najlepsia rada, aku mozes dostat, nech to vyzera mozno nedvoveryhodne, lebo v tejto dobe sme si zvykli, ze vacsinu veci riesia tabletky a kremy... ale tie riesia len to, co zanedbavame.
Odpovedať
ivettes - moze byt ;-) nevyhody medu - dolepis periny, vlasy, no skratka neprakticke nevyhody "hojiveho zazraku" - ked nemas 100% ciste umyte ruky, nie je to bohvie co na hyhienu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si väčšinou premasírujem pery jemnou kefkou a dam si na ne medik, potom su pery super jemne a nepopraskane
Odpovedať
ivettes - nesuhlasim s tym, ze je to dosledok dehydratacie.. ja pijem min. 3 litre tekutin denne a aj napriek tomu mam suche pery a bez labella sa nepohnem ani na krok..
Odpovedať
ivettes - taktiez nesuhlasim, pijem 3-4 itre vody/nesladeneho caju denne, bez vody sa ani z domu nepohnem, neoblizujem ani nekusem pery, a mam 90% casu v takom stave ze 0,5 cm prasklini do krvi, ako smirgel na drevo a mozes supat kozu dole po kuskor skoror cely rok, vyskusala som skoro vsetko co je na trhu dostupne na pery, pomaha mozno na 5 minut a sme tam kde sme boli, naj sa mi momentalne osvecil popri komunistickej pomade ktora je dlhodobo Nr.1 , potom Neutrogena a polsky Bell Natural Lip Balm, Alverde z DM a klasicka vazelina popripade infadolan z lekarne
Odpovedať
Profilova fotka
No...... beriem baby, ale pozor, caj je mocopudny a do pitneho rezimu sa nepocita. Som za, ze tazke pripady lieci uz kozmetika, ale 95% pripadov suchych pier je pre nedostatok vody. - opat, nie moj udaj, vycucnuty z palca, ale overeny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky Sonička, ja ti odporúčam perfektnú masku a balzam na pery od firmy Mary Kay teraz je v predvianočnej akcii s 30% zľavou. Ak budeš chcieť bližšie info napíš sachlvla@stonline.sk Martina
Odpovedať
Ahoj:) Ja pouzivam uz asi 2 roky jeden super balzam na pery (Himalaya Herbals - Lip balm). Teda nie stale ten jeden, no uz mam asi desiaty v poradi... Obsahuje semienka z mrkvy a je uplne dokonaly. Lenze som ho nevedela dostat nikde teraz, tak som si kupila iny (Labello - SOS Lip balm). Nie je sice taky uzasny ako moj predchadzajuci, no da sa to... Ten Himalaya fakt stoji za to. Vzdy v zime alebo ked som casto v telocvicni, tak mam velmi scervenale pery a na to bol ako stvoreny. Drzim palce.
Odpovedať
tuto som nasla link, nech sa lubi... : http://www.himalayadirect.com/shopexd...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam s tym tiez problem, med fakt pomaha a este aj maslo. hocijake, aj rama moze byt
Odpovedať
ahojte baby, dá sa niekde na Slovensku kúpiť vazelína na pery. Kamosška si ju doniesla zo Škótska, tu som ju nikde nevidela.
Odpovedať
Profilova fotka
no normalne vazelinu dostanes kupit v DM-ke... Balea ju ma... ale to je taka vazelina vseobecna... nie je urcena len na pery... ale ja si ju davam na pery...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?