Pomôžte mi s výberom šiat na svadbu.

baby mam prosbu idem kamoške na svadbu nie sú prosím vás tieto šaty moc prehnane poradte mi prosím http://www.salonkristina.sk/eddyk/AVI...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
podľa mňa sú veľmi pekné a na svadbu sa určite hodia ;-)
Odpovedať
su velmi pekne. urcite si ich mozes dat.
Odpovedať
tie saty su uplne uzasne!!!! aj ja take chcem ;-)
Odpovedať
wow x-) krasne, urcite si ich daj :-) budes najkrajsia po neveste ;-) Ja ked som raz isla na svadbu tiez som nechcela, aby som tam bola v nejakej "robe", tak som si dala len dlhu ackovu suknu a top, tiez to vyzeralo slavnostne, ale citila som sa "najubohejsie" oblecena :-| vsetky baby mali vecerne , ci plesove saty. Takze si myslim, ze je lepsie mat taketo saty :-) predsa len je to vynimocna slavnost a tu je lepsie viac ako menej ;-)
Odpovedať
ved ja sa len bojim že budem jak strašidlo že je to priliš ste zlate
Odpovedať
neboj sa, radsej viac akoby si mala prist len v nejakej suknicke a vraveli by, ze sa nevies ani na svadbu obliect. Nech si mysli kazdy co chce, podstatne je aby si sa ty citila dobre. Aj minule leto som bola na jednej svadbe ale tantoraz som mala take klasika plesove saty: korzet a dlha sukna, take princeznovske ;-) a bola som jedina co bola takto "slavnostne" oblecena, a bolo to celkom prijemne, lebo som nebola taka obycajna a vsetkym sa moje saty pacili :-)
Odpovedať
dik moc
Odpovedať
silvenecka, tie satocky su fakt krasne :-) :-) :-) a budu aj v tej farbe? lebo ja modru milujem :) raz sme boli na dedinskom "plese" a nevedeli sme ako sa mame obliect, lebo nam vraveli, ze tam kludne mozme aj "obycajne", co som pochopila az tam...bolo tam par (sorry za vyraz, ale ako by ste nazvali ludi na plese v rifliach?) vidlakov, co boli fakt ako som uz spomenula v rifliach!!!!!! a inych domacich obleceni. Tak sme tam boli taka parta asi 20 ludi oblecenych v "robach" a ja som sa citila ako princezna, fakt :-) :-) a na jednej svadbe som mala tiez take trosku viac "slavnostnejsie" saty a vraj som bola po neveste NAJ ;-) :-D takze urcite si ich oblec, pridaj krasne doplnky a uvidis tie zastupy tanecnikov pri tebe :-)
Odpovedať
jeeee,ale som sa zas rozkecala... :-N :-x
Odpovedať
na fotke vyzeraju uzasne, skoda, ze ich nemas odfotene na sebe... to by sme lepsie posudili. podla mna su OK, ale musis sa zamysliet aj nad tym, ci nepretromfnes nevestu. najma po polnoci. ale podla mna su v poho;-) ale ako vravim, realna fotka by viac napovedala
Odpovedať
satky su krasne, urcite si ich vela ludi vsimne ;-) Len by som si este zistila, co planuje mat na sebe nevesta a aku farbu. Teda aspon ja by som to tak spravila, pre istotu. Bolo by blbe, keby nevesta bola zatienena, predsalen je to jej den, tak by som s nou hodila pokec, ci je to ok. Pretoze mam pocit, ze ked je nejaka kocka obdivovanejsia ako samotna akterka,skor je to potom trapas. Ale je to vec nazoru, resp dohody, pretoze su kocky, co chcu aj jednoduchsie popolnocne a je im jasne,ze ostatne baby nebudu zhanat nieco este jednoduchsie... Boze, ja pisem niekedy tak divne :-N Hadam ste ma pochopili.
Odpovedať
jo nevesta ich videla ze mi otrhne hlavu ked si ich nedám
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak potom je to uplna pohoda, nie? nie je co riesit :-D su fakt pekne
Odpovedať
Profilova fotka
uzasne su a podla mna v pohode mozes v nich ist na svadbu ;-) miriam tak taky ples som aj ja zazila na dedine, sme tam robach boli len dve a obe v bordovom, inak som tam sla s draheho rodinou a vsetci najprv ze ake saty budu mat a nakoniec som sa citila presne ako ty princezna celeho plesu aj ked najprv mi to bolo troska blbe ale uplna pohoda.
Odpovedať
droby, no ale uznaj...je ples a ludia tam pridu ako do krcmy..ale aspon sme tam hviezdili..ja, sestra, kamosky a svokruska... :-) :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na tom de som ja bola sa tiez taky nasli, no podla mna teda vrcholne nevhodne ste boli aspon pekna partia :-) ja som tak bola sama a njaka neznama dama, tak sme sa vynimali na parkete :-D no na dalsi taky ples pojdem v jednoduchsej robe ;-)
Odpovedať
v jednoduchsej? ja by som sa praveze este viac nahodila, aby ti "domorodi" videli ako sa ma obliekat, no nie? ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to potom ti domorodi kukaju ze bratislavcanka sa vyobliekala na ples... mna sklamalo ze si mali dat roby aj svagrinky a oni nic ale dobre bolo aj tak so potom bola najkrajsia na plese :-D tolka skromnost :-N
Odpovedať
zahod skromnost...ja som dost hambliva a sukne a podobne nenostim vobec...takze na tom plese som fakt citila skvele a urcite si to este zopakujem..ved sa treba aspon dvakrat do roka citik krasne, nie ? :-D :-N a co ta je po dedinskych kvakackach? ja som tiez z dediny a nemam to rada, ked ta vsetci len sleduju a ohovaraju...tak som radsej usla tam, kde sa nikto nestara ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som preto z mesta usla do dediny, ze sak ma tam aj tak nepoznaju ;-) a aspon si ma zapamataju ako hviezdu plesu :-D zcasu nacas utekam na dedinu ale len tolko aby nestihli sledovat a ohovarat ;-) tam si skludomprebehnem celou dedinou v teplakoch a tu na mna drahy kukal divno ze co mi sibe ked chcem vyst von v teplakoch
Odpovedať
ja som bola na plese, kde so sa normalne nahodila do siat a ostatni tam boli tiez ako tak, ale jeden par bol jak z onoho sveta. riflova sukna, hrube pancuchy a pleteny sveter x-)
Odpovedať
Profilova fotka
taky sa asi najdu na kazdomplese, alebo sme potom boli vsetky na jednom naraz :-D
Odpovedať
no pekne....na slovensku je asi jedno ci si z mesta ci z dediny...treba ist nekam inam...ja teraz som ale aj tak sa vratim na SK...ved uz mame aj svoj bytik v takom mini mestecku :-) Ja sa teda lucim, drahy ma caka vonku a ideme po meste nieco pobehat... a tusim sme tu odbocili aj od temy :-N :-N :-D ale v kazdom pripade...na najblizsi ples si dame obe krasne roby, oki? plati? tak sa tu majte krasne a **silvinecka*, tie saty si urcite daj, nie je co riesit, ked ti ich aj nevesta schvalila ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok saty schvalene, my si dame roby a ty sa maj krasne, pa :-)
Odpovedať
dik ale cim dalej som s toho zufalejsia
Odpovedať
silvi, preco? =-)
Odpovedať
co a viem ma pocit ze je to príliš
Odpovedať
no to ta chapem, ked si pomyslim,ze by som tam bola jedina takto "vyobliekana" (myslim pripad,kedy by ziadna ina baba nemala vecerne saty), skor by som sa citila trapne,...ale zasa ak vies, ze ostatne kocky si tiez budu brat normalne vecerne saty, tak to neries a vezmi si tie, co mas v plane, tak sa nebudes musiet citi blbo ale naopak, budes spokojna,ze mas krasne saticky. ;-)
Odpovedať
silvinecka, urcite to neni prilis...tie saty vyzeraju fakt super. ja budem mat svadbu v oktobri a bude to prva po siestich rokoch v rodine tak len cakam, ako sa sesternice poobliekaju...no a urcite sa ma nebudu pytat na nazor. radsej nech pridu pekne, ako by mali byt v nejakych otrasnych handrach. takze ber to tak. ak budes pekne, tak to znamena, ze si vazis to, ze si pozvana a ze si si dala zalezat na vybere siat. urcite si ich daj. :-)
Odpovedať
dik baby ste zlate
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?