Pokecajme si o všetkom možnom.Svadba, manželstvo, deti

Ahojte budúce nevesty, nevesty, manželky a možno aj mamičky. Bola by som rada, keby sme si v tejto téme pokecali o všetkom, či už o svadbe, o manželstve, o prípravach, o diétach, o našich polovičkách, o deťoch a tak..... Vytvoriť nové priateľstvá, trošku si pokecať s niekým. Tak pridajte sa niekto, možno sa to tu uchytí a bude to tu zaujímavé.
Odpovedať
1
2
7
@lubikka ja plánujem ešte len strednú dokončiť, potom samozrejme aj výšku. Máš toho veľa na učenie? aký typ štúdia máš? denne asi nie, že? ;-)
Odpovedať
@lubikka pokračujme tu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucadra čaves, okej, no uvidíme, či sa nám to teda chytí, teda vlastne tebe, lebo si zakladateľka :)) No ja študujem na Slov. poľnoh.univerzite, fakulte europskych študíí a regionálneho rozvoja, denne, už by som šla asi externe, ale teraz sa zas za to bude platiť tak neviem :)) No a som rada, že končím, bo už ma to totálne nebaví :)) ale som sa na to dala, tak nejako už len hadam dokončím :))
Odpovedať
@lubikka jáááj, takže ty už budeš mať titul a koniec, hej? ja si dokončím oa a potom vysoká ekonomická ba. šaty na svadbu kupuješ, alebo požičiavaš? ja kupujem z uk
Odpovedať
Profilova fotka
no dokončím a koniec :))) nechcem viac školu vidieť :)) no ja som tiež robila OA :) a chcela na ekonomicku do ba ale nakonec som nešla, bo by naši v tej dobe intrak nezvladli... a ja som ani moc preč nechcela chodiť od nich a od drahého, ja som taký maznačik :-D ale nie, no šlo hlavne o tie prachy, šak ako vlastne vždy nie? :) No šaty si určite požičiam na svadbu... mam kontakty od kamošiek čo mali svadbu na salony v tešedíkove alebo šali, kde je požičovné celkom nízke, tak asi tam.. uvidím, a pevne verím že mi niečo sadne a niečo si vyberiem :)
Odpovedať
@lubikka ja som pozerala ceny požičovného u nás v senci a ceny ako 300 eur ma skoro obrátili, tak som s pomocou kamošky sa rozhodla kúpiť šaty nové a na mieru pre mňa aj s výberom doplnkov a všetkého možného z anglicka. na slovensko asi nedovážaju, no má tam priatelov tak nám ich prepošlu, ešte nevieme, uvidime. Vyjde ma to asi do 200 eur, ale budú len a len moje a nikdy nikoho iného. fu a ked si zrátam ešte spodne pradlo(to najdôležitejšie, nie?) ;-) :-) topánky, kadernik, vizážista, blééé, dalej nerátam, je mi zle z toho, raz si založím asi svadobnú agentúru:-) ináč vyzeráš staršie na fotke
Odpovedať
Profilova fotka
no ja rátam tie ceny v tom tešedíkove nižšie ale viem takto ako píšeš idu ceny v nitre, je to des.. a presne, ani mne sa nechce rátať, lebo je mi z toho zle :)) prádlo, vizažista a tak dalej a tak delj... no a ked ju založíš, tak potom na mna mysli teda, založíme spolu a budeme bohatéé :)))) No dám ešte nejaké iné foto teda, tu sme boli na svadbe inak tej čo bola v 4 svadbach, asi si to nepozerala čo? :)) tak asi ešte nejaké pridaám fotky, ty nebudeš nejaké pridávať? :)
Odpovedať
@lubikka chcem pridat fotky a nejde mi to, piše error, asi dočasná porucha. potom dám, v štyroch svadbách? nechápem?
Odpovedať
Profilova fotka
no to bola taka relacia, no ja som pridala nejaké tak popozeraj potom hadam dam aj dalšie ale ved načo :))
Odpovedať
@lubikka jasné, na mrakíze to chodilo, to ste boli ako hostia na svadbe niekomu? kedy to bolo? teda ak si myslím dobre, že to je ono. ste zlatý pár:-)
Odpovedať
ahojte, ja sa pridam, je fajn s niekym popisat ci porozpravat :-) no ja mam skoncenu SZS, a momentalne som na materskej dovolenke :D a samozrejme som vydata
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano to sme vtedy lucka boli ako hostia na svadbe tej veronike. No a ďakujeme :) je to len pár fotiek no nechce sa mi ich tam davať :)) No konečne mam dnes po skuškach v zime, ešte jeden semester a fajront. A kawasaki17 vitaj medzi nami, aspoň to už nebude iba dialóg s Luckou :)) už sme až tri. Tak ale ja som medzi vami jediná nemamička :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
:::D tak si este uzivaj nemamickovske chvilky :-) lucarda ma tiez malicke????
Odpovedať
Profilova fotka
no užívam užívam :)) koľko sa dá, no Lucka má maličkú princeznú ale neviem kam sa nám stratila, volako nam nereaguje na tému čo založila :))) No ved raz to príde aj na mňa, priateľ-snubenec a čochvila manžel bude čochvíla naliehať, kedže je starší :)
Odpovedať
@kawasaki17 No ahoj, vitaj medzi nami, konečne niekto daľší:-) ako máš staré dieťatko? chlapceka? ja mam veroniku, o pár dni deväť mesačnú:-) hm, tak už si vydatá, ako závidím:-) aj ja to chcem mať za sebou:-) @lubikka ahoj, jeeej, ja som tu včera bola, konečne ma uvítala adminka, uvítala aj teba ako nováčika? a písala som si z jednou senčankou. a netušila som že si mi písala, nejak som si nevšimla, lebo keď nedáš @lucadra, tak mi nepríde upozornenie, že si mi písala, môžem len hádať. aj mi bolo podozrivé, že si sa neozvala, no nechcela som ťa otravovat, reku ked máš tú školu a vybavovačky ;-) tak to je super, že máte sálu zajednanú:-) si si zmenila fotku profilovu:-) kočka z teba
Odpovedať
@kawasaki17 akú si mala svadbu, veľkú?
Odpovedať
jooj, čítala som akurat jednu diskusiu, vekový rozdíl medzi partnermi, no katastrofa, z niektorých primitivnych prispevkov som ostala uplne zarazena a nema to ani význam tam písat. uz to ani radsej citat nebudem :-S ale aspon som tam nasla veeeelke vekove rozdiely, ako mam ja s partnerom. a boli tam aj prispevky, ktoré sa stahovali hlavne na sex so starším. :-N asi nie su iné problémy ked len ten sex kazdy riesi. :-. naco potom zacali chodit so starým chlapom nechapem, ked teraz im to vadi. ach jaj :-| ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucadra nerob si z toho vrásky prosím ťa, a aký máte vy vekový rozdiel? Medzi nami je 7 rokov. Neviem teda čo je veľký vekový rozdiel... ale presne ako píšeš ked im to teraz vadí, tak neviem načo si s nimi začínali a pozri ty máš krásny vzťah, myslíte na svadbu, tak ako si myslím že neni o čom? nie? :)) No a díky, je zo mňa kočka, lebo tá fotka je trošku staršia, asi 2 roky ale páči sa mi :))
Odpovedať
@lubikka no už mi z tých diskusíí aj šediny pribudli, lebo niekto má staršieho partnera, miluje ho, ale zistí, že už nevladze ženu uspokojiť tak často ako to ona chce a už jej to nevyhovuje a na lásku sa zabúda. Ja mám 19, moj ma 47, sme spolu od mojich skoro 16-tich, skoro som odišla z domu. Nikdy by som si nedovolila tvrdiť, že by mi chýbal sex, alebo niečo také, skôr to je opačné, on by to chcel vkuse cely vikend, no ja nie. chodieva totiž na štyri dni šoferovat a tri dni je doma a tak sa to strieda. Tak potom sa chce zabavat stale cez vikend v posteli. stale hovori, ze som mu dala niečo výnimočné, krasnu jedninu dceru a citi sa na 20 pri mne:-) bol stary mladenec totiž. idem dat nase fotky sem:-) v sexe nezalezi na veku, lebo mám starých kamaratov, aj 60-ročného a ten o ničom inom nehovori, len o tom, že ako miluje svoju priatelku a ze chcel by to stale. Som v takom kruhu starších ludi, no aj mladých super ludi. Včera večer mi došiel domov a spýtala som sa ho, či ma miluje, a vytiahla som prsten aj pre neho pánsky a aj pre mna dámsky a povedala som mu, že si ho chcem vziat a že či to cíti rovnako a povedal, že jasne, že už sa teši. tak hned na to, ze dajme si predčasne svadobnu noc ;-) takže už mám požiadanie o ruku za sebou a sme zasnubeny, uz len sa pochvalit známym. no a už som mu aj ukazala moje predpripravy, obrucky ake chcem a saty a bol uneseny, ze uz sa tesi:-) dnes mi zasa odchadza a pride v sobotu rano, tak uz sa tesim:-) cez vikend budeme urcite planovat vsetko spolu. fu, svokra bude kukat:-) má už 76 rokov, no sprava sa strasne milo a je stastna z krasnej vnucky a vela mi pomohla. viac ako ktokolvek iný. no a ako ti ide učenie? chodis kazdy den do skoly? asi je to velmi ťažké, že? a salu máte peknu velku zajednanu?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucadra no ja si myslím presne to čo ty, že nezáleží na veku, že hlavne že sa lubíte a všetko vám spolu klape :)) No a teším sa s tebou, že si zvládla zásnuby :)) tak to všetko krásne naplánujte, to ja zas napríklad mam s mojím problemy také že väčšinou planujem ja on len schvaluje, lebo mi povedal, že jemu je jedno, len aby som bola ja šťastna, aby to bolo tak ako ja chcem... Takže tak no... nemam ja romantika vobec doma moja :)) No a učenie mam pokoj teraz na chvilu, som urobila poslednu skušku, tak ešte semester jeden a hotovo.. 7. februara začínam. tak teraz mám klídek chvílu :) No teším sa na fotky teda :))
Odpovedať
@lubikka jooj, nemaju ma v laske admini, zmazali mi album s veronikou. asi to tu nemozem mat:-(
Odpovedať
Ahojte
Odpovedať
Profilova fotka
@lucadra a prečo ti ho zmazali?? to nechápem prečo by si ho tu nemohla mať?? a s drahým si si nevytvorila album? alebo kde ste všetci traja?? to ti nemožu zmazať... tsss nehoráznosť .. @janulkaadusko Ahoj vitaj medzi nami :))
Odpovedať
@lubikka vraj tu to nemozem mat, iba na modrom koniku, dala som sem fotku mojho, na konci v albume co sa mi paci je. nevadi, ale dost blbe zevraj len dve fotky dietata tu mozu byt, alebo mam zamknut album len pre priatelov a vtedy tu moze byt. kaslem na to. uz si ju videla, dam sem jednu foto a koniec:-) @janulkaadusko ahoj, vitaj:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucadra no tak ano, urob to tak, že daj jednu fotku malej, fotku tvojho som videla, podarený :) A aj nejaku spoločnu daš?? No ja dnes vyváram, mi tu hrá nahlas hudba :)) a ako si minule písala, sa vrtím pri sporáku :))) čo zrábaš ty?
Odpovedať
@lubikka spoločnú fotku za tie ´´dlhe´´roky nemáme taku normalnu. máme z vyletu z komaromu, no to su také nevhodné, ukazovat :-N nefotime sa nejak casto. musime sa pofotit cez vikend. Ja som dopiekla mojmu muzikovi rezne, balim ho na cestu a s malou sa hram a idem ju nakrmit, uz som aj jej navarila. ja sa nevrtim ked je moj doma, nechcem ho rozptylovat. :-) ale ked odide, tak si riadne zatancujem. a co si dobre varila? ja uz mam vycerpanu fantaziu, tak vymyslam vsetko mozne. vcera ku veceru som urobila cesnakovu pomazanku, tak sme sa smiali, ze smrdime od cesnaku. :-) tak bola dobra zabava
Odpovedať
Profilova fotka
@lucadra ja som robila zeleninovu polievku s brokolicou a takými syrovými knedličkami do toho... a mamina si nakázala syr s hranolkami, taku bombu kaloricku ale sem tam začas to lubime si dať... ta, len taka rychlovka :))
Odpovedať
ahojte kocky @lucarda mali sme taku akurat svadbu aspon myslim, 50 ludi z rodiny a najlepsi priatelia , ktori su nam blizky, svadba bola u neho v kostole, pretoze nas farar nas akosi nechcel oddat kedze som bola tehotna :-) , ale bolo super, vsetko sme si vybavili sami, vyzdobu saly som si robila ja sama, kedze mam celkom dobru fantaziu vyzeralo to fajn, nie moc vycackane, ale ani suche, podla mojho vkusu akurat a mali sme ju fialovo zltu ako ste sa tu bavili o tych vekovych rozdieloch medzi partnermi, podla mojho nazoru nezalezi na veku skor na osobnost cloveka, na vzajomnej laske, dovere a uprimnosti, ja mam 21 a manzel ma 28 a myslim si ze je to tak akurat, vzdy sa mi pacili starsi :D chodili sme spolu od mojej 17 a ked som mala 20 sme sa brali, akurat velka skoda je, ze som nedokoncila vysku musela som v 1 rocniku ukoncit pretoze som bola tehotna a kedze ja som chodila na fakultu osetrovatelstva a musela som absolvovat vela hodin praxe nechceli mi to dovolit, riskovala by som tak zdravie mojho babetka, ale skolu si niekey uz len dokoncim... :-) :-) :-) a moj malicky Emanuelko ma 6 mesiacov a par dni :D
Odpovedať
@lucadra prepac som sa pomylila a som napisala lucarda :-) inac ja sa tiez volam Veronika, keby ze sme mali dievcatko tak ho pomenujem po sebe, takze chvalim za pekne meno :-) dnes som dostala mrchu tak sa super zvijam od bolesti ]-(
Odpovedať
@lubikka aku skolu vlastne studujes? neviem ci si to uz pisala...
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?