Pedagogická fakulta v Prešove. Z čoho sú prijímačky?

Profilova fotka
Ahojte chem sa spýtať z čoho ste robili prijimačky? Vďaka
Odpovedať
nestudujem tam, ale co ak skusit www.unipo.sk, ked uz surfujes na nete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
martečka ja som tam študovala a prijímačky sa robili zo slovenčiny a matematiky (stručný prierez stredoškolského učiva) a talentovky z hudobnej (spev, rytmus, intonácia a kto vedel, tak aj hra na nástroji), výtvarnej (dve konkrétne úlohy, ktoré sme sa dozvedeli v deň skúšok) a telesnej (atletika, gymnastika, plávanie, športové hry a vytrvalostné testy) . A ešte IQ test a osobný pohovor. Je ale rozdiel v jednotlivých odboroch (ja som študovala psychopédiu a mali sme vraj o niečo náročnejšie úlohy). Na druhej strane, môj odbor sa rozhodla študovať aj jedna moja kamoška, šla tam minulý rok a mala oveľa jednoduchšie úlohy než my (viem to, lebo som jej pomáhala s učením a dávala "rady" a mnoho z toho vôbec nepotrebovala). Čo konkrétne chceš študovať? A neprišiel ti od fakulty presný popis a inštrukcie?
Odpovedať
martecka: tam fakt zalezi od toho, aku kombinaciu predmetov si si vybrala a podla toho su aj prijmacky, pozri si ich stranku...
Odpovedať
martecka, tajne som dufala, ze ked zmaturujes bude koniec takymto temam na svadobnej stranke, dufam, ze ta tam prijmu, a nezabudni potom pri kazdom zapocte a kazdej skuske otvorit temu ;-) to bude asi najistejsie ako skoncit vs ;-)
Odpovedať
uuuu emjee jeeee, to bolo ostre ;) a pekne "mazane" :)))) Martecka, aka kombinacia (napisala si to veeeeeelmi vseobecne).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?