Panicka hroza zo svadby

Dobry den. Prosim vas o radu. Mam 29 rokov a mam panicky strach zo svadby. S priatelom sme spolu 7 rokov. Nie sme ani zasnubeni, pretoze sme sa dohodli, ze to robit nebudeme. Mame spolu uz 3 roky spolocny dom, auto, majetok, 5 rokov spolu zijeme. Chcem s nim byt, len mam strach zo svadby. On by chcel klasicku svadbu s kamaratmi a rodinou. Vie vsak, ze to nechcem, predstavuje to pre mna strach a paniku, tak sa o tom nerozpravame. Mal niekto svadbu len s rodinou? Bez oslavy? Ako to prebiehalo? Poradili by ste mi nejaky kompromis? Nemam rada pocit, ked sa na mna kazdy pozera, som stredobodom pozornosti. Nesnivam o bielych satach a oslave.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ak som spravne pochopila, tak vydat sa chces, len svadbu nechces. Vezmite sa a vobec neries oslavu. Kamaratka sa takto vydala o dvoch svedkoch a najblizsej rodine (som svedok:D) Potom sme sa isli najest (nevesta, zenich, svedkovia a ich dcera) No a vecer sme sli do baru. Asi desat najblizsich,trosku kolacov, pizza a dobre vinko. No a uplne super bolo. A ma aj par fotiek v satach, bo ich mala na sebe na urade. Potom uz mala len biely suknovy kostym. A krasna bola. Presne ako budes ja ty!(minimalne pre toho svojho) K stastiu nepotrebujes ani ceremonie ani utratit tisice. Takze zvolajte rodinku a par,dva kamaratov a mate svadbu. Malinku, skromnucku a predsa krasnu a hlavne sa neboj. Je to tvoje rozhodnutie tak smelo do toho!
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň Erika my sme mali veľmi netypickú svadbu, ktorej priebeh by Vám možno sadol ako kompromis. Bola to síce svadba na úrade, ale oslava sa konala v podobe grilovačky v záhrade. Nekonali sa žiadne obrady, kde by som musela byť stredobodom pozornosti :) viac v súkromnej správe ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?