Osviežujúca voda v spreji na tvár - napr. Yves Rocher?

Profilova fotka
Kočky máte s touto vodou nejaké skúsennosti? Kde ju zohnať? A koľko stojí? Kludne píšte aj o iných značkách ak máte s nimi nejakú skúsennosť. ;-)
Odpovedať
1
2
janina - ja ti neviem, mam taku vodu z avonu, ked ma napadne, tak si to nastriekam na ksicht, ale: - ked som nalicena sa to moc neoplati patlat na seba - ked som odlicena vacsinou mam vycistenu plet nejakou pletovou vodou + krem na ucel osviezenia pleti ti postaci aj mineralka rozprasena na tvar ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam z Yves Rocher vodu v spreji, je uplne super, aj na make-up, striekam si to aj vecer, ked si uz dam krem, stoji asi 240 SK, ...velmi spokojna.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja v lete pouzivam termalnu vodu la roche posay a je to uzasne :-D ja som nikdy na taketo "zazracne vodicky" neverila ale to la roche ju fakt super a nie to az tak drahe 8-) predavaju v lekarnach poinformuj sa a uvidis x-)
Odpovedať
je to fajn najmä v lete. ja mám z avonu, s bielym čajom a mávam ju v chladničke. je to fajn na rýchle osvieženie :-)
Odpovedať
kolko ml balenia to su?
Odpovedať
Profilova fotka
Juuuuj babulky, ste super, dakujem. emjee: Tu z avonu mam aj ja, len mne vadia tie vseliake vone. Ja by som bola rada, keby to nevonalo nijak, alebo len velmi jemnucko ;-) si zlata, ako si to napisala.
Odpovedať
ja som v jednom časopise mala minerálku v spreji Evian - neviem koľko ml to môže byť - asi 50. Nepoužila som ju zatiaľ, ale myslím, že sa to používa na unavenú odlíčenú pleť. Ako hovorí brčka - najlepšie tak na leto.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som prave vcera si kupila casopis EVA a tam je Zdenka Predna a ona ju spominala, ze ju ma velmi rada. Ta voda sa dava zevraj aj na make up a nic sa s nim nestane, zevraj ;-) preto zhanam o tom infosky :)
Odpovedať
musím vyskúšať - potom dám vedieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lili - juj aj mna to strasne laka ;-)
Odpovedať
Ja mam tiež osviežujúcu vodu s rozprašovačom od Yves Rocher a používam ju hlavne v lete(mám ju stále v aute po ruke a je výborná ak ideme na nejkú dlhšiu cestu 8-) ), je to suuuuper rýchle osvieženie. V zime ju ani nepoužívam. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bobik1 a skusala si ju davat aj na make up?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bobik 1, janina 1 ja tu vodu od Yves Rocher nosim so sebou vsade, najviac ju vyuzijem pri cestovani v lietadle, ked je plet dehydrovana a striekam si ju aj po tom, ked uz mam na tvari make-up, ta voda nic nerozmaze a je neparfumovana...
Odpovedať
Profilova fotka
thudak113: Jeeeee dakujem za info.
Odpovedať
Profilova fotka
a myslim ze je to 50ml
Odpovedať
Profilova fotka
thudak113: Juuuuj si poklad, dakujem este raz. ;-)
Odpovedať
janina1: skúšalasom a nič sa nerozmaže, som s ňou veľmi spokojná x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiez pouzivam vichy vodu na tvar, resp. osviezovac, velakrat aj cez make up, samozrejme len tak jemne, alebo ked mam vysusenu plet, tiez v lete, vlastne vdzy ked mam pocit, ze plet potrebuje hydrataciu. Kazdopadne take nieco odporucam, a myslim ze je jedno aka je to znacka. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi: suhlasim mne islo hlavne o to, aby to bolo neparfumovane. Od vichy kolko ta voda cca stoji? :-) bobik1: Dakujem ;-)
Odpovedať
caute, ja mam tiez dobry tip.... pouzivam poloperlivu mineralku alebo vobec neperlivu,ktoru dam do mechanickeho rozprasovaca alebo levandulovu pletovu vodu bez alkoholu - uplna spica :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam vyskusanu vodu v spreji Vichy a som spokojna a odporucam. Myslim ze stoji okolo 200 Sk.
Odpovedať
Profilova fotka
ja pouzivam kozme.yves rocher uz asi rok a pol.Voda je naozaj vyborna,vlete osviezi plet a v zime ju zasa pouzivam na nalicenu tvar a musim ti povedat ze tvar je sviezejsia. Kludne si ju vyskusaj:-)
Odpovedať
Pridávam sa k spokojným kočkám - v horúcom lete používam vodu v spreji Vichy,dostala som ju od kamarátky, kt. pracuje v lekárni - možno je to vzorka, neviem - praktické balenie do kabelky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som evian vzorku v casaku nasla v roku 2000 a nevedela som ju nikde zohnat, behala som kade tade. a mineralku som si na ksicht frkat odmietala pochopitelne :-D vdakabohu prave vtedy uviedol vichy na trh tu svoju vodu takze odvtedy pouzivam len tu a inu som uz nezhanala. zvacsa si ju dam ked vyjdem zo sprchy, uschnem, a mam pocit ze mam natiahnuty ksicht az na temeno hlavy :-D :-D :-D a potom sa este nakremikujem. v lete by som sa este viac zvlhcovat nemusela. a inak su rozne velkosti, krpata je dobra do kabelky a velka na doma. alebo pravidelne kupovat male, tie su sikovnejsie do ruky ;-) tak to teraz uz robim ja. mam male ruky no :-D
Odpovedať
a nejde kupit velke balenie a podla potreby preliat do maleho? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Janina: myslim ze to vichy som kupila za nejakych tristo v prepocte na SK, ale to bolo este zaciatkom leta, takze neviem ci sa ceny menili. Vzhladom k tomu kolko mi take balenie vydrzalo, sa mi to nezda ani tak vela.Myslim za na starnkach vichy by sa dal najst cennik na rok 2007. :-)
Odpovedať
Skuste aj Avène mineralnu vodu v spray-i. Moja riaditelka-dermatologicka na nu neda dopustit, v lete sme ju pouzivali cela klinika. Na Slovensku dostanete kozmetiku Avène v lekarnach.Pouziva sa priamo na vycistenu tvar, alebo na zafixovanie make-upu; po holeni na zacervenalé miesta, po plastickych operaciach na zvlhcenie atd...
Odpovedať
ja mam vyskusanu Evian, Vichy a La roche a tiez som bola spokojna :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
momentalne pouzivam La Roche Posay -mineralku v spreji a zda sa ze v pohodicke, pouzivam ju na zafixovanie makeupu a na osviezenie pocas dna. Predtym som mala mineralku Avene a ta bola tiez super 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
striedam mineralku v spreji od Sephory a Radiance Flash Spray od tej istej znacky http://www.sephora.com/browse/product... a v zalohe mam mineralku od Avene :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?