Od koho si zobrať hypotéku?

Ahojte, potrebujem pomoc! rozmýšľame nad hypotékou a naozaj neviem na koho sa obrátiť. máte nejaké skúsenosti??? účet mám v m-bank, poskytli mi tam aj info k pôžičke, prikladám link aby ste videli, aké sú tam podmienky, nechce sa mi to vypisovať... http://www.mbank.sk/individualni/uver... .... Čo myslíte? je to výhodné? alebo máte nejaké lepšie typy? prosím pomôžte.
Odpovedať
My teraz momentálne vybavujeme úver, moja majiteľka mi posunula pani ktorá sa tomuto venuje. Je to spoločnosť Fincentrum, aj ked si možno človek povie že vybavovať úver cez ľudí je zbytočne, teraz momentálne sa ja nemôžem sťažovať, pani za nás všetko vybavila či je to poisťenie k úveru, naštudovala si kúpne zmluvy či sú dobre spravené z právnickej strany, a vybavila celý úver vysvetlila čo budeme platiť- ja som max spokojná lepšie ako vybavovať všetko sám.
Odpovedať
@siska_ben tak buď pôjdeš za nejakým finančným poradcom, ktorý ti obehá banky a pozisťuje čo a ako alebo my sme to mali tak, že realitka obehala banky a oni nám dali na výber asi z troch bánk ... doteraz máme pridelenú v slovenskej sporiteľni pani, ktorá sa nám venuje ohľadom všetkého s úverom ... na sto percent ... na vlastnú päsť by som asi nešla, jedine žeby si mala prehľad o finančnom trhu ... všade je to totižto rozdielne, niekto ti neponúkne 100% hodnoty nehnuteľnosti, niekto ti to dokáže vykryť spotrebákom ešte k tomu ale napríklad vo VUB nám ponúkli nejakých 75% a dofinanc spotrebákom ale na ktorom bol úrok vyšší ako na hypotéke ... pričom slovenská sporiteľňa nám ponúkla hypotéku a spotrebák v rovnakej úrokovej výške ... takže ja som jednoznačne za osobu, ktorá sa tomu venuje ...
Odpovedať
Tiez pracujem ako financny poradca pre vsetky banky a poistovne a suhlasim s Monka635-dlhorocna spolupraca financnej skupiny s bankami setri cas i peniaze neprofesionálnych klientov-ziadatelov o uver.Dnes som vybavila konkretny uver 40 000 € na 20 rokov,splatka 206€ mesacne +poistenie uveru vyslo na 16€ mesacne.Za klienta vsetko komplet vybavime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?