Obavy so stretnutia s otcom. Ako sa zachovať?

ahojte chcem sa spýtať či tu mal niekto podobný problém ako ja. Ked som bola malá /3-4 roky/ naši sa rozviedli a teraz ked mám 27 rokov a brat 30 otec sa chce s nami stretnuť. brat sa s ním chce stretnuť ale ja neviem ved ja si ho ani napamätám a ked tak len v tom horšom. Neviem ako sa mám tvariť a vobec som z toho trošku zmätená. Nepodarí niekto ako sa k tomu postaviť????
Odpovedať
to je zlozite... u nas nejako podobne.. otec odisiel, ked som mala 4 roky, ale rozviedli ich az ked som mala 6... s otcom so sa stretavala mozno kazde dva tyzdne na chvilku.. ale potom prisli horsie casy... som sa s nim povadila a nechcela ho nikdy vidiet, potom som sa s nim uzmierovala... nevideli sme aj rok-dva a teraz ?.. mam 30 a ja mu nezvyknem volat, ked chce vediet ako sa mam, tak mi zavola on, tak dva razy za rok.. a ked sa stretneme tak mozno raz za rok... je to zlozite, dodnes neviem aky postoj mam k nemu zaujat... ked sa s nim rozpravam, tak mam pocit, ze je to vlastne cudzi clovek, nejaky citovy vztah k nemu nemam.. ale ked velmi chce, tak sa prekonam a stretneme sa, a o beznych veciach sa dokazeme porozpravat... ja viem pochopit ake je to zlozite, kolkokrat som bojovala sama so sebou, ale musela som sa naucit aj odpustat... a byt trochu viac tolerantna.. teda aspon sa o to snazim... na Tvojom mieste by som sa s otcom teda aspon raz stretla a porozpravala, a uvidis o co mu vlastne ide..
Odpovedať
Ja som povedala že ked tak ja mu možem poslať svadobnu fotku s mojim číslom a ked nech sa ozve on ja viac preto robiť nebudem. Je to pre mna vlastne cudzí človek. Ked sa ozve asi sa s ním stretnem a ked sa mi nebude zda tak to viac nespravím. po rokoh už som tu nenávisť ako tak prekonala. Už mi je to jedno ale je to zvláštne tolko rokov nič a zrazu toto. :-( som z toho nejaká zmätená.
Odpovedať
to nie je zly napad poslat mu fotku aj s cislom... :-) dobre... a je na nom, ci sa ti ozve.. u Teba je to zlozitejsie, najma ked ste sa roky nevideli... ...vies, ja som a co sa pocitu zmatenosti tyka... tak ja som zmatena zakazdym ked moj otec zavola...
Odpovedať
Neviem si ani predstaviť o čom by sme sa mohli rozprávať. Ale ved hádam to nejak dopadne. Ked sa ozve tak to hádam nejak prežijem :-)
Odpovedať
to ti verim, ze si to nevies predstavit...:o) ale neboj... prezijes, urcite, ved su aj horsie stretnutia... drzim palec :o) a daj vediet, ako to dopadlo..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala, resp. mam taky isty problem. Ja som mojho otca nevidela od mojich 14 rokov, ked som mala 10, tak od nas odisiel k druhej zene a odvtedy bol za mnou asi 6 krát (do tých 14 rokov) Poslala som mu oznámenie ked som maturovala a nic, tak isto som mu poslala svadobne oznamenie, a cuduj sa svete zjavil sa vo dverach u mna v práci a ja som sa zmohla len ba plac! tiez som nevedela ako sa mam k tomu postavit!!! Pozval ma asi trikrat na kávu, kde som bola ako na vysluchu, lebo som sa s nim nedokazala ani rozpravat, tak mi ublizil ... Mama bola z toho tiez dost nestastna moj teraz uz manzel ma len chlacholil, ze vsetko bude dobre, ale ja svojho otca nechcem ani vidiet, lebo je pre mna cudzi, vobec neviem, ci mu mam vykat alebo tykat. Je to tazke ... :-( Najhorsie na tom je asi to, ze mu vobec neviem povedat do oci, co si o nom a o tom vsetkom myslim ....
Odpovedať
Máš pravdu že to je ťažké.. ja som sa v 18tke s nim sudila kvoli alimentom, ktoré na mna prestal platiť v 16tich. Poslala som aj svadobné oznámie a teraz ho osvietilo a chce sa stretnuť. Asi mu preskočilo najprv nič a teraz si spomenul. Ani ja neviem čo mu mám povedať "ahoj tati ]-( " alebo dobrý den. Ja som si myslela, že tanto problém s otcom sa vyriešil už dávno a sám ale asi som sa nejak mýlila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?