Nevesty diabetičky, máte skúsenosti s inzulínovou pumpou na svadbe?

Ahojte, hľadám dievčatá diabetičky, ktoré sa idú vydávať alebo už svadbu mali. Hlavne tie, ktoré majú inzulinovú pumpu. Som diabetička už tri roky a asi cca pred dvoma týždňami som nabehla na inzulinovú pumpu. Chcela by som si popísať o skúsenostiach s pumpou na svadbe, ako ju čo najlepšie schovať a ovládať... a hlavne ma veľmi pozdvihne na duchu, že nie som sama na svete s touto protivnou chorôbkou ;-) Ďakujem ;-)
Odpovedať
Ahoj Monika, super, ze si zalozila tuto temu ;-) nie si sama :). Ja mam svadbu o necely mesiac a co s pumpou urobim netusim ;-) . Uvazujem o tom, ze prejdem na ten jeden den naspat na pera, ale este nie som uplne rozhodnuta. ...nezufaj a ver, ze su oooovela protivnejsie choroby ako ta nasa :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahoj dievcata, sice ste mali uz davno svatbu ale mna este len caka, tak prispejem :-) Pumpu mam este len mesiac ale uz som bola s nou aj na plese. Mala som ju pripnutu klipsnou o samodrzky na vnutornej strane stehna, tancovala som bez nejakych obmedzeni a vsetko bolo ako ma byt, vobec to nebolo vidno a tak isto ju budem mat aj na svatbe. Treba vybrat samodrzky zo silikonovym pasikom vnutri aby sa pancuska nezosmykovala a vsetko je OK :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?