Nepríjemné poznanie z jeho minulosti

Ahojte, chcem sa s vami podelit o problem, ktory ma trapi a bola by som rada, keby ste sa k nemu vyjadrili. Dnes v praci sa mi jeden moj kolega priznal, ze spal nedavno s prostitutkou, hned som nato zdesene reagovala a odsudila ho, nato mi druhy kolega povedal, ze nechce byt bonzak, ale moj priatel, vraj kedysi tiez s prostitutkou bol a dodal, ze nie len raz. Moj priatel je skvely partner, prezivame nadherny vztah, ale poznanie toho, ze kedysi chodil za prostitutkou ma strasne rozladilo a znechutilo. Je to prvy muz, s ktorym si planujeme spolocnu buducnost a nerada by som ho stratila, no neviem ako sa s tym vyrovnat. Prispejte nazorom!!! Dakujem
Odpovedať
1
2
5
a poznali ste sa uz vtedy, ked sa to stalo? Vies, ak vtedy nemal partnerku, tak .... asi mu chybalo rozpravanie, sex...., a niektore tajomstva z minulosti mozno nie je ani dobre vediet, radsej....
Odpovedať
no zuzika,ak sa to stalo,ked ste este neboli spolu,jadnoducho a rychlo to vypusti z hlavy |-| vies chlapi maju radi nepoznane,a mozno to chcel vyskusat,pevne verim,ze sa chranil,a teraz je zdravy a pripraveny zalozit si rodinu prave s tebou :-) Ja som sa nieco podobne dozvedela o mojom manzelikovi,ale od neho :-) ,viem ze ,to prenho nic neznamenalo a chcel to skusit,takze to dalej nerozoberam,i ked som bola na zaciatku soknuta,nevraciam sa k tomu a akceptujem to,ze to bola minulost 8-) Mozno by si sa mala spytat jeho,a nedat hned na reci inych :-x
Odpovedať
Bolo to predtým, než sme sa dali dokopy, ale aj tak mi to vadí. Už od popoludnia nemôžem prestať myslieť na nič iné. Ani som sa mu od rána neozvala, uvidíme sa až v piatok a neviem, či mu mám o tom povedať, že mi to kolega prezradil.
Odpovedať
Asi máš pravdu sunny6, že by som sa ho to mala opýtať sama. Môj kolega mi na môjho priateľa stále bonzuje nepríjemné veci z jeho minulosti.
Odpovedať
Sunny6 zabudla som sa ťa opýtať, ako ste s manželom prišli na tému on a prostitútka? Vieš aj to, či sa to stalo raz alebo viac-krát?
Odpovedať
urcite sa ho opytaj zuzika,inak sa nic nedozvies a budes stresovat :-)
Odpovedať
Bude to musieť počkať do piatku, lebo po telefóne nechcem riešiť takú nepríjemnú tému. Dik za podporu. A čo tvoj manžel, ako to bolo s ním?
Odpovedať
moc to sem nepatri asi ale co b y ste robili keby ste zistili ze vas nastavajuci ktoreho si budete brat ma len zakladnu skolu. proste nema dokoncene stredoskolske vzdelanie?
Odpovedať
janicka82:zalezi na tom, ako si rozumiete. Niekedy nezalezi na vzdelani ale na tom, aky je to clovek a ci ti vyhovuje jeho povaha, mozno aj inteligencia, ci si mate co povedat... Myslim, ze na tom az tak nezalezi, a pokial to doteraz nevadilo.... alebo ano?
Odpovedať
janicka82 a to sa ako da zistit? ved uz ked je nastavajuci tak uz sa to muselo vediet davno ci nie?
Odpovedať
ahoj janicka, no, tak to je tiež dosť nepríjemné zistenie. Asi by som sa najprv zamerala nato, čo dosiahol aj bez vzdelania, t.j kde pracuje, čo dokázal a či dokáže zabezpečiť seba a aj budúcu rodinu
Odpovedať
mne to nevadilo. ani teraz mi to nevadi. keby ste boli v situacii ze mate len zakladnu skolu a z dakeho dovodu ste nedokoncili skolu myslite ze by ste sa priznali? premyslam ci sa mam nato opytat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
raz mi povedal ze chodil na daku uz ani neviem co povedal a viac sme to nepreberali. pracoval v jednej firme kde robil a potom sa dostal na vyssiu poziciu a teraz robi veduceho v jednej malej firme.
Odpovedať
Urcite by som sa priznala, raz aj tak všetko výjde na povrch a načo to zapierať. A ty si si istá, že tú strednú nedokončil alebo to len tušíš?
Odpovedať
zuzika moj si teda presiel svojim,asi ako kazdy chlap ma rad sex,a ja som ho ulovila ked mal 38,predomnou mal asi len 2 vaznejsie vztahy,tak mal casu na uzivanie si,bol zopar mesiacov v thajsku s kamaratmi a tam su zenicky krasne a mile,no mohol ich mat vela,ale taku co sa tym zivi,to bolo daco nove,tak to s kamaratmi vsetci skusili :-p jeden jeho kamos tam chodil kazdy vecer-zavislak,pre mojho to bol len ....ani neviem ako to nazvat,proste o nicom [to aspon tvrdi,ale doverujeme si a hovorime vsetko,takze tomu verim],mozno ta to ranilo a trochu sa citis ,,zneuctena,, ale naco to vytahovat,ak mate pekne partnerstvo,a ak potrebujes porozpravajte sa o tom,spytaj sa co ta trapi a uvidis ;-) janicka-je to pre teba take dolezite,ze by si sa dokazala s partnerom rozist?alebo specatit vas vztah do plamenov hadok?ak ano,nemas co riesit,ak lubis neni to dolezite :-)
Odpovedať
Tak to znamená, že aj bez skončenia školy niečo dokázal, v tom prípade je určite šikovný a cieľavedomý aj bez maturitného vysvedčenia. Tak sa tým nejako veľmi netráp. A aký je tvoj názor na môj problém so zistením, že môj priateľ bol v minulosti s prostitútkou?
Odpovedať
Profilova fotka
zuzikq2006 v prvom rade by som to partnerovi povedala - ved to ze ti to niekto povedal, este neznamena, ze to je aj pravda. A po druhe, ak sa to stalo este pred tym nez ste sa poznali, myslim, ze by si ho nemala odsudzovat... Ja som tiez nebola ziadny anjel a zopar veci si nechavam pre seba ( aj ked ich nelutujem, teraz sa na to spatne pozeram uplne inak a urcite by som to uz momentalne ani za nic nezopakovala)a aj ked viem, ze s manzelom by to "nic neurobilo" a az ked som spoznala jeho nasla som dovod preco sa zmenit
Odpovedať
No sunny, vidím, že aj ty si musela prehltnúť tú istú trpkú chuť sklamania z partnerovej minulosti. Ta dovolenka v Thajsku by mi asi v hlave narobila riadnu šarapatu. Ja tých chlapov fakt nechápem, čo majú z toho, keď sa vyspia s neznámou ženskou a ešte jej zato aj zaplatia. Ako sa raz budú citít pred svojimi deťmi. Predsa len, sex s prostitútkou je iný ako sex na jednu noc s babou, ktorú zbalia na diskotéke, príde mi to nechutné.
Odpovedať
Profilova fotka
pisem jak tatar... :-D janicka82 podla toho co pises je sikovny, tak preco si maturitu nedorobi vecerne?
Odpovedať
neviem keby som to bola ja tiez by mi to bolo blbe priznat. co by som povedala mam len zakladnu skolu? beriem to tak ako to je. nechcem to viac rozoberat. zuzika2006 myslim si ze keby ma toto postretlo a stalo by sa to este pred nasim vztahom nebrala by som to ako nieco velke. este bude dost starosti a trapenia. keby to bolo pocas vztahu urcite by ma to trapilo. a hned by ma napadlo ze asi mu nieco v nasom vztahu chyba.
Odpovedať
Zuzika, kazdy mame svoju minulost takze to by som nejako velmi neriesila. Hlavne si s nim o tom pohovor, lebo ta to bude trapit, robis si z toho svoje zavery a mozno to nakoniec ani nie je pravda. Uvidis co ti povie. Ak planujete svadbu a klape vam to, tak viac uz ani neries, ved minulost je minulost, hlavne ze teraz mu veris a si s nim happy.
Odpovedať
ale podla vsetkeho ma len zakladnu skolu. a neukoncenu obycku SOU trojrocku. proste nebol na skuskach. to by znamenalo ze by si musel robit celu skolu. alebo aspon opakovat treti rocnik aby mal vyucny list nie? alebo sa pletiem?
Odpovedať
zuzika 2006,asi som to prehltla laksie ako ty,fakt len chvilkove uuuu,to preco,zopar otazok a tim sa to haslo,aj som na to zabudla,kym si sa ty neobjavila s touto temou :-D je to jeho minulost,ja nie som z neho sklamana,ako sa hovori v zivote sa ma skusit vsetko :-D nikto neni dokonaly,a kazdy robi v zivote chyby,neodcudzuj ho za nieco,co bolo,a ty si tam nebola -zbytocne hadky :-|
Odpovedať
Janicka, vy uz planujete aj svadbu, mate vazny vztah a on ti o tom nepovedal ze nedokoncil skolu atd? Mna by to nastvalo, to su veci ktore by si partneri mali povedat, nie sa to dozvedat od kadekoho.
Odpovedať
Mňa ukľudňuje len to, že to bolo predtým, ako sa náš vzťah začal, vlastne ani neviem, kedy mal to "skvele" obdobie. Bojím sa však, aby v budúcnosti, ak by nám niečo vo vzťahu zašramotilo, aby opäť nevyhľadal služby prostitútky, alebo aj inej ženy. Priznal sa mi, že s bývalou priateľkou raz prežil krásny deň, potom romantickú večeru a keď prišli k nej domov, tak bola zrazu chladná a keď navrhol, že už pôjde domov, tak sa ho nijako nesnažila zastaviť a tak šiel do baru a s jednou babou, ktorú tam spoznal sa vyspal. Vraj to potom síce ľutoval, ale mne sa to zdá divné.
Odpovedať
neviem premyslala som ci by som to povedala ja ale asi by som to riesila aj ja tak ze by som povedala chodila som tam a tam a je. viac by som to nechcela rozoberat. asi by som sa prepadla |-|
Odpovedať
zuzika to z byvalou priatelkou?uuuu to je trochu ine,na rozdiel od mojho muza,ktory ked ma vztah -nikdy nepodvadza ,ked je volny uziva si.To je zlate pravidlo,asi bude najlepsia konverzacia,dalej sa bez nej nepohnes :-)
Odpovedať
Určite máš pravdu, chce to poriadnu konverzáciu, som z toho vyvedená z miery. Ono je to tak, keď ťa prekvapí jedna zlá informácia, tak ju spracuješ a zahodíš, ale keď sa k tomu pribalia ďalšie, tak to spracovanie trvá dlhšie, dávam si dokopy súvislosti, kombinujem a nedá sa to jednoducho hodiť za hlavu. Mne sa tiež stalo, že som podviedla jedného ex, ale to som bola mladučká a sprostučká. Ale nikdy by som nepodviedla priateľa pre takú hlúposť, ako on podviedol svoju ex. A nikde nie je istota, že ak to urobil jej, že to neurobí opäť, tentoraz mne.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzika - najprv sa s nim porozpravaj - ved to, co povedal kolega, nemusi byt pravda, chlapi sa radi vytahuju jeden pred druhym. Horsie sa mi vidi tvoj dalsi prispevok, co si pisala o 22:50, neviem ako dlho si so svojim priatelom ale skus ho najprv lepsie poznat a uvidis co a ako. V ziadnom pripada by som sa neviazala, kym som si nie celkom ista.
Odpovedať
-toho by som sa aj ja bala,ale nechcem aby si myslela negativne,fakt je dolezita konverzacia,a musis citit,ze mu fakt doverujes,ako ja mojmu muzovi,pracuje z mladymi holkami,nahrava v studiu z jednou mladuckou holkou,co pride vzdy ako modelka,ale uplne v pohode,verim mu na 100%,lepsiu ako ja nikde nenajde :-D a on tiez vie,ze ak by sa daco stalo,balim kufre a nasho syna a odidem,a ja zas viem ze ak ho podvediem zabije ma ;-( srandicky,ale verime si,a o tom vztah je-poridny kus vernosti :-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?