Neboli ste nedávno na Ukrajine?

Profilova fotka
kočky neboli ste niektorá teraz niekedy na ukrajine???týždeň - dva dozadu???? ja sa chystám v auguste a chcela som len vedieť ako je to tam so šatkami...viem, že sú to diskusie, ale chcela by som vedieť o momentálnom stave.... :-D
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja som bola asi 3tyzdne dozadu..pokial nemas vysku ako ja,180cm,tak mas sancu :-D aj ked vacsina z nich je prezdobena,na rusky sposob,najdu sa aj pekne kusky,len ja som mala problem s vyskou,ale na :-D trhu je jedna ukrajinka,ktora ma asi 3butiky,a ta mi ozaj poradila,a nasla saty aj pre mna.zo zaciatku som ich nechcela,ale ked som ich vyskusala,uz som ine nechela :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@majamarko ďakujem pekne za info....no, ja s výškou mám práve opačný problém - mám 160 cm ale ja som tam už skúšala šatičky asi pred dvoma mesiacmi a nebol problém si vybrať, čo sa týka výšky...skôr sa nebudem vedieť rozhodnúť, že aké šatičky si kúpiť...ja som skúšala v jednom salóne a bola tak veľmi milá a ochotná ukrajinka...keby mohla tak by na mňa všetky šaty navliekla...:) len som chcela vedieť, či je tam teraz výber alebo nie...my sa chystáme 18.8.2011, až teraz som si uvedomila, aky pekný dátum, takže uvidíme....snáď niečo nájdem...a keď sa môžem opýtať - cena???? ĎAKUJEM ;-)
Odpovedať
@lenkaaa000 a ako sa chystáte ísť autom alebo autobusom? my tiež plánujeme....len ešte nevieme kedy a ako....
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea6 no my ideme autobusom...ja som bola dvakrát na ukrajine autom a som povedala,že nikdy viac! raz sme čakali na vstupe do republiky 4 hodiny a raz sme čakali na našej slovenskej strane 9 hodnín na vstupe na Slovensko.Takže skúsenosti odradili a keď idem autobusom, nemusím sa o nič starať, len sadnem, vezmem pas a idem. Z roboty máme zájazd, takže sa zveziem popri tom...Hoci som rozmýšľaľa, či nie je skoro ísť kupovať šaty 2 mesiace dopredu...Hádam sa nič nestane... :-) Neviem koľko sa teraz čaká na hraniciach autom ale ja osobne by som nešla...a keby ste išli busom tak priamym spojom alebo ako????
Odpovedať
@lenkaaa000 šak dva mesiace pred svadbou, to už najvyšší čas na kúpu šiat :-) ja mám ešte 8 mesiacov a už plánujem...viem, že je to veľmi skoro, ale cez po lete to už veľmi nebude možné, dostať sa na Ukrajinu....máš pravdu, najlepšie ísť busom a mať srdce na pokoju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea6 si ma potešila, že to nie je skoro - dva mesiace.... :-D ja ťa nechcem odraďovať od toho ísť autom, ale budú od vás pýtať peniaze za kadejaké hovadiny (sory za výraz), za to, že nemáte značku SK na aute a neplatí ta, čo máš na špz, že nemáš zelenú kartu a debiliny...veď my sme nechali 20 € len na hraniciach, som mohla mať botasky... :-) a z ktorého si mesta ak sa môžem opýtať????
Odpovedať
@lenkaaa000 vďaka za radu ;-) ...veď práve, ja som si myslela, že to nič neni ísť autom....ale fakt to nestojí zato poplatiť kopu peňazí a byť celý čas vystresovaný...ja som zo Sniny...ale autobusy chodia cez Michalovce,takže tak by sa dalo...a ako to je s tým, keď šaty treba skrátiť alebo niečo opraviť - to už tu na Slovensku nejaká krajčírka???
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea6 mne povedala tá kočka v salóne na ukrajine, že keď bude treba skrátiť šatičky takže by sme šli si pokúpiť ešte nejaké veci a že oni by ich skrátili za takú hodinku....takže asi nejako takto...uvidíme keď pôjdeme...aj sa teším aj sa bojím....:)
Odpovedať
@lenkaaa000 waw...tak to je pekný prístup....a s kým ideš, s milým? ;-) tak potom nezabudni pofotiť....a inak už máš všetko vybavené a zaobstarané??
Odpovedať
aj ja sa chystám na Ukrajinu. a šaty sú aj v meste alebo aj na trhu? kto má fotky nech hodí na net aby som mala aspoň predstavu aké šatky tam majú.... vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
lenkaa ja som dala za svoje 250eur,ale to preto,ze mam na nich Swarovskeho kamene.ale aj tak za saty,zavoj,bolerko a kruh pod saty je to v pohode cena,ked si vezmes kolko pytaju za pozicanie siat v salone 8-) ale na tvoju vysku maju aj lacnejsie tak od 150eur najdes velmi pekne satky,aj ked niektore su dost precackane na moj vkus, a tak ako pisala ta baba vyssie,tak ta pani z butiku bola velka ochotacka,nechcela mi predat hned prve saty a dovi,skusala som mnou asi 10siat a vobec nebola nastvana ako niektore nase panie zo salonov ked ides len skusat saty.tyzden predtym som bola v salone v Mi .Gabriela no muj ty duchod,skoro ma zozrala ta kefa,ked som vravela,ze este neviem na isto,ci chcem od nej saty,samozrejme som nechcela,len som si chcela konecne nejake skusit predtym ako pojdem na ua :-D a chod radsej busom,lebo my sme sa nacakali ajaaaj :D
Odpovedať
mám pocit, že žienky na ukrajine si vedia viacej vážiť zákazníka.....dúfam, že sú tam všetky také, veď pri svadobných šatách musí mať trpezlivosť ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte....ja svadbu chystám až niekedy na budúci rok, ale chcela by som sa poradiť...tiež rozmýšľam nad šatami z Ukrajiny, my na Ukrajinu veľmi nechodievame, mohol by niekto poradiť presne mestá, v ktorých je možné nájsť pekné a lacné šaty. Tiež by som bola rada keby niekto poradil kedy je potrebné ísť kúpiť šaty lebo u nás v salónoch sa objednávajú aj pol roka dopredu, neviem ako je to pri nákupoch. Nerada by som to riešila na poslednú chvíľu, ale zase ani veľmi priskoro, aby sa mi šaty neznepáčili. Ponuka šiat je široká celoročne alebo sú aj obdobia kedy si niet z čoho vybrať?
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea6 s drahým nikam nejdem....on ma bude vidieť až v deň D v šatičkách... :-) no a čo sa týka vybavovania, tak je v plnom prúde...včera sme boli s mamčou v meste veci ale aj tak sme všetko nenašli a hlavne šaty na redový, pretože potrebujem číslo 38 - 40, ale cez prsia potrebujem podľa strihu aj 44, takže si to vieš predstaviť, že je to problém.... :-| no ale ešte nie so zúfalá, mám ešte 2 mesiace ale ani v salónoch nemajú na mňa šaty...možno kúpim na ukrajine...ktovie...a ty ako? ako prípravy???? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majamarko no veď ja som toto písala "orchidei6" nech idú radšej busom lebo my sme boli dvakrát autom a sme sa načakali ako blázni...:) dakujem, si zlatá,že si mi napísala koľko ťa vyšli šatky.... ;-) no ja sa chystám zobrať 300 € a do rezervy 50 €, tak si myslím, že za takúto cenu už nejaké šaty nájdem....a chcela by som kupiť ešte aj poháre a pierka pre hostí aj pre rodičov...no a k tomu bižu a takého veci....a nevieš náhodou koľko tam stojí španielsky závoj?????
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea6 no ja čo som bola v dvoch salónoch na trhu v užhorode tak boli veľmi ochotné....ale v tom jednom bola úplne super milá ukrajinka...fakt veľmi zlatučká..ešte sme aj posrandovali a na rovinu mi povedala, že tieto šaty nie, tieto áno....a fakt cena tu a tam sa nedá ani zďaleka porovnať...tu som v Ke skúšala šaty a cena bola od 385 € vyššie a to stáli také šatičky, že to dobre, môžu byť...v salóne princess som skúšala najlacnejšie 479 €, tak to je pálka.....
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam1312 šaty máš aj v meste aj na trhu...ale čo som počula tak v meste sú trošku drahšie ako na trhu...
Odpovedať
Profilova fotka
@alenocka15 no ja si šatičky idem kupovať teraz 18.8.2011 na trh do Užhodoru....a myslím si , že je tam výber celoročne... sú tam samozrejme aj veľmi prečančané šaty ale aj jednoduché...ja ked som skúšala v máji ked sme tam boli až som bola prekvapená, že boli fakt jednoduché, sem-tam nejaké kamienok a boli veľmi veľmi pekné..oni ti aj poradia, že keď chceš so širšou sukňou, hned ti vymenia spodničky a tak...oni ťa oblečú, neboj nič..... :-)
Odpovedať
ahojte dievcata,ja som bola na Ua pozriet sa na svadobne saty.Bola som v Uzhorode a moja skusenost je asi taka,ze siat tam maju pomerne dost, aj jednoduche aj precackanejsie,ALE velky vyber sa tyka stihlejsich dievcat. ja mam 42 a nemala som si velmi z coho vyberat.Teda nejake saty som skusala,ale tie sa mi zdali take nemoderne.No pokial ste stihlucke,urcite si vyberiete a cenovo je to fajn..boli tam saty aj za 150 eur
Odpovedať
Profilova fotka
lenkaaa pohare som tiez planovala kupit na UA,ale pravdupovediac,nic moc :-| ale nasla som si na nete za 25evry,pretoze vacsina co som videla v obchodoch stoja 50evry,ja chapem,ze su kvalitne a bla bla,ale co potom s nimi,budem do nich nalievvat navsteve? :-D spanielsky zavoj?to je aky?xiix. ale maju vela zavojov,a ked kupujes u tej istej ukrajinky,da ti zlavu,ja som dostala zadara k satam,ale ja mam uplne jednoduchy zavoj,nakolko som ho ani nechcela :-N janka ja uz tiez davno nemam 50kilo,konkretne moje su velkost 42,kvoli vysske,a maju krasnu stahovacku,co mi ubera tak 5kilo,nech nezerem :-D
Odpovedať
@lenkaaa000 tak cenovo je to riadny rozdiel....a ešte k tomu tu v niektorých salónoch sú také ochotné predavačky, čo si ťa najprv pri vstupe do salónu očami premerajú a kecajú tak ochotne, že to až bolí...ale česť výnimkám ;-) . my momentálne máme len sálu a zrejme fotografa....nejak sa to komplikuje...ak sa nám konečne nejaká skupina zapáči, tak náš termín majú obsadený...ale snáď sa to zlepší, veď času ešte dosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievčatá ja som si šatky tiež kupovala na ua a som veľmi spokojná určite sa oplatí ísť aspoň pozrieť...ja by som chcela ísť ešte tento víkend keď idem domov do Mi na trh. Potrebujem topánočky ale vôbec netuším či tam niečo objavím. Mám veľký problém lebo aj číslo 35 mi je veľké ;-( takže uvidím čo a ako ...
Odpovedať
Baby prosim, ak pojdete na ukrajinu niektora, nemrknete sa, ci maju aj biele spolocenske saty?? chcela by som popolnocky biele a neviem, ci sa spolahnut na ukrajinu , prosiiiiim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@moniccca987 no ja keď pojdem teraz v auguste o 2 týždne tak sa ti mrknem ak ti to stačí dovtedy vedieť....no ale veľmi by som sa na to nespoliehala hoci spoločenské šatky tam majú tak možno budú mať aj biele.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ritak no ja som si topánočky kupovala u nás lebo potrebujem číslo 34 a nechcela som sa spoliehať na ukrajinu...tam sa spolieham na šatičky....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea6 no veď to...ja teraz zháňam šaty na redový a v niektorých salónoch ma poobliekajú do takých šiať, že vyzerám ako farmárka - už len vidly (neviem či som dobre napísala i, y) :-) , ďalšie na mňa obliekli tak mama sa ma opýtala, či idem na E 55...a tá neochota - ani nehovorím..ale česť výnimkam ako si napísala.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majamarko ďakujem za info, si zlatá....no ja som tu u nás v KE videla poháre aj za 15 € a celkom v pohode, veď na ten jeden večer a kto mi na nich bude pozerať????NIKTO! no veď uvidíme...a španielsky závoj je ten s takou čipkou dole olemovaný....:)
Odpovedať
lacne pohare maju aj svadobneozdoby v ke a na ukrajinu sa neoplati ist oni maju pozicovneza saty 200ecka
Odpovedať
mzabudla som ze maju aj topanky site na mieru
Odpovedať
@lenkaaa000 jej, ty si zlata, jasne, ze staci, svadba az v novembri a mam trosku problem najst biele spolocenske saty na nete, dakujem ti velmi pekne :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?