Našla som rady do manželstva. Aký máte na ne názor ?

Ahojte nevesticky. V niektorom z casopisov som objavila celkom fajn rady do manzelstva a zda sa mi ze su aj docela pravdive tak ma zaujimaju vase nazory :-) Takze tu su: 1. - Starajte sa o svoj vzhlad,aby ste u partnera vzbudzovali sexualny zaujem a aby mohol byt na vas pysny. 2. - Neporovnavajte a nepodcenujte sa, ste sama sebou a ziadna ina zena nebude nikdy ako vy. Svojim sposobom ste unikat. 3. - Nechcite byt za kazdu cenu dokonala,dokonalost v ludskom svete nema miesto. 4. - Nesnazte sa rozpitvavat a rozoberat kazde gesto,kazdu myslienku svojho partnera,vecsinou ani on sam nevie,co to znamena. 5. - Naucte sa zachovavat psychologicky odstup,respektujte hranice osobnej slobody a trvajte aj na zachovavani tej svojej. 6. - Nestrachujte sa o svoju lasku.O co sa clovek najviac boji,o to najskvor pride. Tak sup sem s vasimi nazormi a aj radami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Takze 1 - myslim si, ze kazda zena by sa mala starat o svoj vzhlad v prvom rade kvoli sebe - ak sa bude pacit sama sebe, teda bude so sebou spokojna, tak aj ostatni ludia to budu citit a vsetko bude v pohode. Myslim si, ze manzel, ktory svoju zenu nadovsetko miluje povazuje svoju zenu za krasnu aj ked ma na sebe len teplaky, nie je namalovana ci ked sa rano zobudi. 2-kazdy clovek je unikat, ale myslim si, ze niekedy sa takmer kazdy porovnava s ostatnymi ci podcenuje - na to su tu nase polovicky - aby nam povedali, ze nikto nie je tak super ako my :-) 3-absolutna pravda, preco to nedokazem? 4-suhlasim 5-my dvaja s manzelom sme ako siamske dvojcata, pocas trojrocneho chodenia sme sa videli kazdy den (nebyvali sme spolu), no aj napriek tomu sa ani teraz neviem dockat, ked pridem domov za mojou laskou, tesim sa na neho kazducky den a chcem s nim byt kazdu sekundu 6-bojim sa len toho, aby nas nepostihla nejaka zla choroba - asi ako kazdy, ale to je v dnesnom svete asi normalne. Krasny den, babulky!
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som vcera dostala dobre rady, ako pochopit muzov. uz som to sice pisala do inej temy, ale sem sa to hodi viac, tak keby to nahodou niekto hladal, aby to nasiel ;-) :-D MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY) Ženo, Jestliže si myslíš, že jsi tlustá, možná je to pravda. Neptej se mě na to, stejně ti na to neodpovím. Jestliže něco chceš, stačí o to říct. Upřesněme si jednu věc: jsme JEDNODUŠŠÍ. Nerozumíme jemným nepřímým žádostem. Na nás neplatí žádost nepřímo přímá. Žádost viditelně nepřímá také ne. Říkej věci tak, jak jsou. Jestliže se ptáš na něco, na co neočekáváš odpověď, nediv se, když dostaneš odpověď, která se ti nebude líbit. Jsme JEDNODUŠŠÍ. Když tě požádám, abys mi podala chleba, nechci tím rozhodně říct nic jiného. Nechci ti vyčítat, že není na stole. Není v tom nic skrytého ani vyčítavého, jsme vážně jednodušší. Jsme JEDNODUŠŠÍ. Je k ničemu se mě ptát, na co myslím, v 96,5% případů je to sex. A nejsme posedlí sexem, jenom je to něco, co se nám nejvíc líbí, bohužel. Jsme JEDNODUŠŠÍ. Někdy na tebe nemyslím. Není to nic vážného. Prosím, zvykni si na to. Neptej se na co myslím, pokud nejsi připravena mluvit o věcech jako je politika, ekonomika, fotbal nebo sportovní auta. Neděle = jídlo = kamarádi = fotbal u televize. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv, je to nevyhnutelné. Nakupování není zábavné a nikdy to pro mne zábavné nebude. Když někam půjdeme, jakékoliv šaty, které si na sebe vezmeš, ti budou perfektně sedět. Tím si buď jistá. Máš dostatek oblečení. Máš hodně bot. Plakat je v takovém případě vydírání. Většina mužů má tři páry bot. Trvám na tom, jsme JEDNODUŠŠÍ. Co tě vede k tomu, že ti mohu pomoci při rozhodování, který z tvých třiceti párů se ti nejvíce hodí? Jednoduché odpovědi jako ANO nebo NE jsou pro nás vynikající. Ať už byla otázka jakákoliv. Jestliže máš nějaký problém, nechoď s ním za mnou, pokud nechceš pomoci s řešením. Nechtěj po mně, abych se s tebou nad ním trápil, jako tvoje kamarádky. Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, není bolest hlavy. Dojdi si k doktorovi. Jestliže ti řeknu něco, co by mohlo být dvojsmyslné a jedno z toho by ti ubližovalo, tak jsem určitě chtěl říct to druhé. KAŽDÝ muž vidí jen 16 barev. A tak švestka je ovoce ne barva. A co je to za blbou barvu fuchsiová? A ještě hůř, jak se to svinstvo vlastně píše? Pivo se nám líbí zrovna tak, jako vám kabelky. Když se tě zeptám, co se děje a ty odpovíš, že nic, věřím ti, a chovám se tak, jako by vše bylo v pořádku. Neptej se mě, jestli tě mám rád. Buď si jistá, že kdyby tomu tak nebylo, tak s tebou nejsem. Základní pravidlo, budeš-li někdy na pochybách, co se nás týká: udělej to nejjednodušší. JSME OPRAVDU JEDNODUŠŠÍ. PROSÍME VÁS, PŘEDEJTE TENTO MANIFEST CO NEJVĚTŠÍMU POČTU ŽEN, ABY KONEČNĚ POCHOPILY MUŽE. JEDNOU PRO VŽDY. PŘEDEJTE HO TAKÉ CO NEJVĚTŠÍMU POČTU MUŽŮ, KTERÉ ZNÁTE ABY VĚDĚLI, ŽE NEJSOU VE SVÉM BOJI OSAMOCENI.
Odpovedať
Tak tento manifest je uplna pravda :-D dobre som sa pobavila. Obcas asi chceme aby boli telepati a vycitili co by sme chceli a ak na to nepridu sme sklamane,ale asi by bolo naozaj lepsie keby sme narovinu povedali co chceme tak ako oni... :-)
Odpovedať
super to je.. som sa nasmiala :-) toto urcite poslem mojmu drahemu :-D
Odpovedať
1. - Skor by to malo byt napisane, aby ste mohla byt na seba aj nadalej pysna. A o to iste sa samozrejme musi snazit aj manzel, nestaci to len z jednej strany. 2. - Samozrejme, kazdy je svojsky a v niecom lepsi, v niecom horsi. Je to len o tom vyrovnat sa sam so sebou. Ale to plati celkovo a niezeby len v manzelstve. 3. - To je pekne povedane, hlavne ked nam ju podvedome strkaju pod nos vsade a vymivaju nam neustale mozgy tym, ze vsetko musi byt dokonale a stale lepsie a lepsie. Tazko to potom dostat z hlavy;-)Zacnime v detstves Barbie, tuzbou byt modelkou, ci Miss a pod. 4. - Uplne plati. Nielen v manzelstve, ale celkovo na muzske pokolenie. Je treba ich akceptovat takych akych su, snazit sa pochopit, ale to neznamena, ze to vzdy pojdu. Su predsa len z Marsu :-D 5. - To zavisi od kazdeho osobne. Niektori manzelia sa nevedia od seba odtrhnut, ini si potrebuju zachovat svoj malinky svet len a len pre seba. My sme skor druhy pripad. Ale o to viac sa vzdy tesime, ked sa po nejakej solo akcii zas zvitame spolu x-) 6. - Samozrejme ze sa clovek strachuje o to, co ma najradsej. Mali by sme s vazit to, co mame a samozrejme si to pekne opatrovat ;-) Je ale potreba zivot si uzivat naplno, kazdu drobnu chvilku, nikdy nevieme, co ma pre nas osud prichystane. Velmi dolezite je, aby ten partner vedel, ze ho mas rada, kdekolvek a kedykolvek. Prave riziko, ze nic nie je na stalo a mozes o to najdrahsie prist, to robi este vzacnejsim.
Odpovedať
Starká vravela....ak chceš aby chlap nebehal s kamarádi....daj mu sex,jedlo a robotu :-D Problémy budú...každý vzťah je aspon3 krát zrelý na rozvod, ale vydržať stojí za to :-D (nevravím o týraní-bežné tvelke trable) ;-) chodievaj s ním, ak to je len trochu možné....choď s ním...zvykne si na to... :-D byt nemusí byť vždy čistý,len nech je utretý stôl, veci nie sú na zemi,deti sú spokojné a ty usmiata-a bude domov miestom jeho snov... ;-) Problémy mu povedz hned a narovinu, ale nie s krikom.Nech to nie je výčitka...nech je to problém...a on ho bude riešiť. ;-) Pochváľ ho par krát za týždeň, nech nemusí za uznaním a podporou chodiť do herní a pubov ku kamošom, alebo k inej :-D nechci byť dokonalá...mať všetko tip top...od začiatku ťa bude ľúbiť takú aká si a ty sa nebudeš musieť krenkovať a vstávať skor ...atď. Robotu si prirodzene deľte bez výčitiek,ale spravodlivo a s úsmevom to plň A ešte všeličo iné .... pár trikov....ktoré sa aj dajú bez sebaterorizovania urobiť musím končiť :-D
Odpovedať
Ajana,to je dobre.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
z kazdeho je asi vsetko pravda,zalezi podla toho ako si to vezmies k srdcu.niektore zeny sa mozu starat o svoj vzhlad a aj tak to manzelovi nevyhovara,lebo je prilis namalovana ci malo,alebo vobec.a vlasy... treba sa spytat nasich milacikov.ja si so svojim rada citam taketo veci,on mi na nich hovori svoj nazor,no a ja sa potom z toho zapamatam co mi z toho najviac vyhovuje. jedna otazka ci podmienka pre muzov.tiez by mali dodrziavat taketo rady aby robili stastnymi nas,svoje milovane manzelky buduce.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
komunikujte, komunikujte, komunikujte... kde sa stratili slová, sa postupne stratí všetko... |-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
baby, teraz budem trosku sprosta, ale je to nieco, co mi povedala jedna byvala kolegyna. Taka spravna zenska, ked mi chcela dat radu do zivota. "Ak chces, aby bol chlap spokojny, tak sa musis starat o to, aby mal plny zaludok a prazdne vajcia!" (Skvela Olinka F.) .. v podstate mala pravdu.. casom som zistila, ze prave pri splneni tychto dvoch podmienok je chlap najspokojnejsi. Viac spokojny moze byt uz len ked k tomu pridate skrabkanie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
No citala som odpoved rebeky a ajany. Baby - svata pravda. Ak mu splnime tieto 3veci, o ostatne sa postara on. Fakt treba nanho takto - odskusane, a na druhej strane prijemne aj pre nas! x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
jj. A hlavne na nich nekricat, kym to nie je extremne nutne a chvalit, chvalit a chvalit! :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ano, chvalit, chvalit, chvalit - a to som si myslela, ze ked sa to hovori, tak je to prehnane... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A ked je chory tak lutovat. Ja mam skusenost, ze ked ma muz uz len nadchu tak fnuka. Musim sa o neho starat, stale si vyzaduje aby som bola pri nom. Chce vsetky mozne lieky a cajicky... Tak ho krmim vitaminmi a vzdy si primyslim, ze to su lieky aj proti bolesti. Raz mi dokonca tvrdil, ze musi ist do nemocnice lebo sa dusi. A pritom mal len zapalene v krku. Viem, ze to boli, ale toto bolo moc co on robil. Pritom som mu bola predtym kupit v lekarni vsetko potrebne (paralen, spreje asi 3 proti zapalu hrdla, kloktadlo). Nakoniec sme museli ist predsa len na pohotovost a az tam ho lekarka presvecila, ze to je len zapalene hrdlo, a ze moze byt hrdy aku starostlivu partnerku ma. A tiez sa usmiala ked sme odchadzali: ,, Ach, ti muzi!,, Aj ked mi bolo do smiechu niekedy, tak som sa musela tvarit vazne pred nim... Ale po chorobe (ktora skoncila behom 2 dni) ma stale chvalil, ako som sa o neho starala, ze to by prenho nikto neurobil... ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Vies co, ale mojmu sa to aj raz vypomstilo, ze sa zakryl az po usi. Lebo som mu hovorila, aby sa tak nebabusil, ze sa cely poti (to bolo v lete). A on ze to mu pomoze... To bolo vtedy, ked ho bolelo to hrdlo. A behom par hodin sa cely vyhadzal. Tvrdil mi, ze to je koli mne. Ze som mu dala zle lieky a ze ma alergiu. Tak sa pekne strapnil na tej pohotovosti. Lebo lekarka povedala, ze su to potnicky. To co maju male babatka, ked sa v lete potia. A ze to este nevidela na dospelom cloveku... Tak mu dala taku masticku (to je jedine co mu predpisala, lebo povedala, ze ja som mu dala velmi dobre lieky). A tiez mal teplotu len nieco nad 37... Tak neviem preco sa tak zakryval :-|
Odpovedať
jezkove zraky.. ti chlapi su strasny. Ked sa moj chcetvarit ako priserne chori, tak sa ho pytam, ci nechce mat na hrobe napis: Ja som Vam to hovoril! Ale nastastie ten moj chlap az tolko zbytocne nejanci. Asi ma strach, ze by som si z neho utahovala. :-D ;-)
Odpovedať
Baby, prosim vas.... ako sa vyrovnavate s muzskou logikou???
Odpovedať
rebeka: musíš to brať s humorom... každý sme iný :-D
Odpovedať
hmm, asi. dnes som mu nachystala pradlo, na pracku som dala uplne nakraj tekuty pripravok na cierne, avivaz a prasok, aby to presne takto nasypal do nadobiek a nedal sypky prasok na vlastne pranie a naopak. Napisala som mu podrobny plan aj s tym, ze to ma v presnom poradi. Neuveris ale dal to naopak
Odpovedať
rebeka: tak v takýchto veciach sa netreba na niektorých chlapov spoliehať :-D :-D ten môj je asi výnimka x-) ... ale asi mu treba aj tak poďakovať za to, že to vôbec dokázal :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
jj... v podstate sa nic hrozne nestalo... len som to nejak nepochopila :-D :-D ...zeby bol problem s mojou logikou? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tie rady su fajn, len ich treba mat na ociach aj vo vsedne dni a drzat sa ich x-)
Odpovedať
Este by nebolo zle, keby sa aj ti nasi chlapi snazili nejak podporit nasu spokojnost a vztah... aj ked... videl uz niekedy niekto 100% spokojnu zenu?? ;-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D milujem taketo temy!!! Neskor aj ja pridam nejake pikosky... To s tym zaludkom a gulami je neskutocna a jednoducha pravda, zato my zeny sme ovela narocnejsie a vecne nespokojne...Aspon sa to kompenzuje. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?