Nákupy v Freeporte

my casto chodime nakupovat do freportu je to pod Znojmom a nakupujeme tam radi,Da sa tam dobre vzdy nakupit.A hlavne ked su aj velke vypredaje.A teraz su vypredaje na lyziarke oblecenie ,lyze lyziarky ,hodinky,a velke zlavy na panske obleky.
Odpovedať
1
2
A hlavne deske topanocky superfity.Su specialne pre deticky co maju uzucke nozicky :-)
Odpovedať
ano, boli sme dva krat, ale ja som bola teraz total sklamana....je to vyborne na sportove veci, to fakt, ale take elegantne alebo lezerne elegantne, no nic moc.kupila osm si tam topanky vo Vagabond a najstastnejsia som bola s kosielky od Kleina. inak nic co by ma ohurilo. no ked sme tam boli pred dvoma rokmi v lete, tak som si kupila vela veci :-)
Odpovedať
My tam chodime kvoli topanockam pre nasa deti 2 rocne deticky dvojicky v predajni Ara. Amali pekny vyber,ked sme boli pred rokom kupili sme hned sandalky pre ne a topanocky na jesen a pouzivaju ich teraz v zime,ked je taka mierna.A manzel si tam kupil tenisky v adidasy v dobrej cene.Je pravda,ze tam chybaju obchody s peknym tovarom.Je tam dost restauraciia a kaviarne.A take elegantne oblecenie chyba.A teraz maju vypredaj na panske obleky a vyrazne zlavy :-)
Odpovedať
dazdnik si hovorila o hodinkach??si chceme nejake poriadne hodinky s priatelom kupit..robili sme v zahranici a sme si tam chceli kupit hodinky,ale nakoniec z toho nejako zislo a ked sme sm prisli ako nehoraaaaaaaaazna ceny..hodinky co sme si chceli v UK kupit tu stoja 2-3 nasobok..achjaja..tak skor vyzistujem jaky vyber tam maju a ci sa tam oplati ist..poradteee..
Odpovedať
iliaska: maju vypredaj na hodinky Calvin Klein velke zlavy .Zlavy su do 31.12.2008.alebo do vypredaja zasob.
Odpovedať
no prave ja na take dizajnerske veci ani moc nie som..mala som aj od ck aj od diesel hodinky a sklicko bolo zachvilku v prdeli a ani strojcek v hodinkach neni bohvieco..skor nejake svajciaske hodinky co viem ze maju stojcek dobry alebo tak...a nemaju naaaaaahodov web stranku??inak dakujem za info :-D
Odpovedať
maju web stranku
Odpovedať
dakovala kuknem na to to... :-D
Odpovedať
Je to ceska stranka skus pozriet.Chcela som ti poslat do IP a nenasla som ta pripravnom albume ,aby som ti mohla dat kontakt cez IP :-)
Odpovedať
nazov a bez e na koci.Skus tak :-)
Odpovedať
A teraz sa niekedy najblizie chystame na nakup topanociek pre deti :-) Jarne topanocky a sandalky na leto znacku superfit.Lebo u nas s touto znackou je problem zohnat a zvlast rovnake sandalkya topanocky :-)
Odpovedať
dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ano, pred etis a da nakupit, kamoska tam vzdy nakupila a este v sportovych obchodoch sa vyzila
Odpovedať
Chodime tam radi aj vcera manzel povedal ,ze pojdeme tuto,alebo nabuducu tam pozriet detske topanocky.Al manzel sa vyzival upne v sportovych obchodoch.
Odpovedať
no ano, ja na sportove moc nie som, ale som sa aspon vyzila v kleinovi a hilfigerovi :-D tu sa oblukom vyhybam, vsak tie ceny su nehoraz v normalnom obchode v ba
Odpovedať
teraz v sobotu,alebo nabuducu sobotu nakupit.Ale zda si mi aj tak skoro na letne sandalky.Myslim si,ze ani tam nebudu mat sandalky na leto. Predajna Ara :-)
Odpovedať
jej, v Are som si kupila prechodne botky, ale nie v Znojme,a le u nas, v Znojme som nabehla do VAgaboond, tam mali nadherne jarne topanocky, tak som jedny ukoristila :-)
Odpovedať
A hlavne rad sa poto zastavi tej ceskej restauracii.Takze nakupy koncime aj s detmi v tej ceskej restauracii,kde sa rad pochuti na ich jedle :-)
Odpovedať
jasne, tam aj my chodime, ja milujem tie slivkove gule :-D a halvne sa v tom nakupnom centre da dychat a nies u tam masy ludi...preto tam aj chodime, ale tak raz dva krat za rok
Odpovedať
Aj my tam chodime tiez raz niekedy dvakrat za rok.A hlavne tam sa privetivo a su mily casnici.Chodime tam o tej restauracii aj s nasimy dvojrocnymi dvojickami a vzdy nam snazia pomoct s nimi..A ja som este nekostovala slivkove gule,ale tie pirohy su priam vynikajuce.Väcsinou sa k dezertu ani uz nedostaneme.
Odpovedať
iliaska:www.freeport.cz Já teda nevím holky, ale já si tam málokdy vyberu, ale pro dceru sme nakoupili oblečení na lyže. Ale je pravda že letos v lednu tam měli brutální ceny. Dámská sukně z 999,. na 199,- akorát jestli ste vycgrtlina typu voctorie beckham. A topánky sem tam ani jednou nekoupila.
Odpovedať
Ja som si tam kupila lodicky k nohaviciam a su pekne a dobre sa v nich chodi :-)
Odpovedať
ja som bola z topanok prekvapena, lebo vacsinou maju vsetky velkosti, len tie najcastejsie 37-38 v ziadnom vypredaji clovek nenajde...takze ked som ich zbadala tak som hned brala :-)
Odpovedať
a kebyze som sportovy typ, tak to by som bola ako v raji tam :-D
Odpovedať
Je tam strasne obchodov na sportove veci
Odpovedať
inak sa mi pacil aj Hilfiger, Mango bolo hrozne a samozrejme K. Klein, znama tam vzdy necha nehorazne peniaze,a le ja som si kupila len jednu kosielku :-)
Odpovedať
o tomto som este nepocula... ozaj sa to oplati?
Odpovedať
treba ist pozriet, zavisi, co od toho ocakavas....ja som prvy krat bola nadsena, ale teraz som tam behala dobre 4 hodky kym som ulovila daco :-D cenu su podla mna super. ;-)
Odpovedať
Na panske obleky Calvin klein j je vypredaj a velke zlavy.Ale neviem aka je to kvalita este som s touto znackou nemala ziadnu skusenost.Do 31.12.2008 alebo do vycerpania zasob.
Odpovedať
kamoska tam minule nakupila kopec veci a nestazovala sa ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?