Najlepšia špirála. S ktorou máte dobré skúsenosti?

Profilova fotka
Nevesticky, s ktorou spiralou mate najlepsie skusennosti? Ze sa vam neotlaca, dlho vydrzi a robi krasne mihalnicky. Nepiste prosim len znacku, ale aj typ. x-)
Odpovedať
1
2
42
Profilova fotka
môj najnovší objav je červená rimmelka (volume flash) nevodeodolná ;-) a som spokojná.. hlavne nedráždi moje oči x-)
Odpovedať
aj mojou favoritkou je cervena rimmelka :-)
Odpovedať
Urcite moja naj je Loreal-ta obojstrana -zlato biela.Robi fakt najlepsie riasy ;-) Ale teraz mam Geishovu,tiez dobra,ale ta Loreal je najlepsia x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som velmi spokojna so znackou Isadora a je to ta s najhrubsou kefkou
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Ja roky pozivam L´oreal,ale teraz som dostala od mamky neaku novinku s Avonu a som velmi,velmi ,velmi spokojna
Odpovedať
Ja osobne nemam z cervenou rimmelkou dobre skusenosti,skoro vyschla a mihalnice neboli az take pekne :-|Ale ,to je vec nazoru,niekomu moze byt najlepsia ;-)
Odpovedať
Ani ja som nebola s Rimmel-kou nejako extra spokojna.. skor je taky priemer. Avon uz vobec nemusim (celkovo dekorativnu kozmetiku od avonu), skusila som aj tu "novinku", ale po 2 tyzdnoch vyschla ako vsetky ostatne.. L´oreal moze byt (ta dvojita je super). Momentalne skusam Astor (Air Max) a zatial som spokojna.. Ale ako napisala sunny6 - je to vec nazoru, kazdej vyhovuje nieco ine ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sunny,ja mam podobnu skusenost
Odpovedať
AHoj ja som bola velmi spokojna s La´Roche na citlive oci fakt bola super teraz mam rimmel a po pol roku mi vyschla a stipu ma z nej oci.Nosim kontaktne sosovky takze si potrpim na kvalitnejsiu maskaru ktora fakt nestipe oci a nevyzeram na konci dna ako upir ked nemam bielka ale cervenka :-D
Odpovedať
..baby..1 dotaz.....tá obojstanná špirále od L´orealu....neviem si to predstaviť...že si na bielu vrstvu nanášam ešte ďaľšiu vrstvu :-N ...vážne je taká dobrá??????..nexcem vyzerať ako *pipina* s namaxlenými očami :-N :-|
Odpovedať
Aj mne velmi vyhovovala L´oreal. teraz mam Max Factor calorie 2000 a je super. Ano, ta dvojite spirala sa nanasa najskor vrstva bielej a potom cierna. Je supiskova.
Odpovedať
Profilova fotka
Pripajam sa k chválem na L´oreal.Je skvela
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj ja mam u obojstrannu spiralu od L'oreal a dostala som ju na vianoce od potencionalnej (to moj potencionalny svokor rad pouziva toto slovicko) svokry :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem zatial za nazory a typy. Ja som bola s L´Oreal tiez velmi spokojna. Potom som dostala spiralu Rimmel neviem aky to bol typ, bola fakt super len straaaaasne skoro vyschlo. S dekorativnou kozmetikou a so spiralami z Avonu som tiez velmi nespokojna!!! ;-) Ale to je vec nazoru....
Odpovedať
Odporucam L´oreal, nevíem ako sa vola, ale vytvara efekt umelych rias, fakt super!, povedala by som ze este lepsia ako ta obojstranna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna je ta naaaaj astor magic style, ma perfektnu kefku (u ziadnej inej som taku nenasla a to som presla asi vsetky) a naozaj nelepi riasy ;-)
Odpovedať
som na to podobne ako sunny6 aj gejsia je ok...ale obojstranna l-oeral je SUPER :-)
Odpovedať
expertka je fakt super a ste lepsia ako XXL od maybelinne ta biela cast ti poriadne predlzi a zhusti riasy a cierna to vsetko prekryje odporucam :-D a nemusis mat strach,ze ti ostanu biele riasy ;-)
Odpovedať
Ja som mooooc spokojna s Magic style od Asor :-D , skusala som obojstrannu L´orealku ale neviem, mne to nejako zlepilo riasi a vyzerala na mne dost divne. Chystam sa ale aj na Max faxtor Gejsu ;-)
Odpovedať
...babenky...ja sa nebojím,že mi bude vidieť biele riasy,ale mám obavy o ktorýx píše * zuzana258* :-( ...poznáte ten pocit,keď vaše mihalnice vyzerajú ako zmaxlené vejáriky ]-( ????...stačí sa pozrieť na puberťáčky v meste...a ja už nemám 16 :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mne červená rimmel zrovna nevyhovuje... zlepujú sa mi moje "nekonečne dlhé mihalnice" a nevytáča... ak jej nepmôžem manuláne. od astoru som mala vytáčaciu, tiež nič moc. od oriflame mám na citlivé oči, nerobí síce pohľad bohyne, ale keďže mám dlhé mihalnice dávam prednosť špirálam, ktoré nanášajú malé množstvo rovnomerne a mihalnice sa potom nelepia. Čím hustejšia kefka, tým lepšie. tera mám avon nejakú novinku, aj tá je zatiaľ v pohode. na vytáčanie mne stále najviac platí pomalé nanesenie a na konci chvíľku podržať jemne zatlačené do oblúku... ;-)
Odpovedať
neviem mne riasy nelepi expertka8,ale mi ich pekne zvyrazni a predlzi.Urcite zalezi od oci a mihalnic kazdej baby,je to individualne. Ak mas sama od prirody dlhe a huste riasy potom ti fakt tu spiralu netreba,tam by som odporucial Geishovu-je jemnejsia,ale stale dobra. Tie pubertacky si ich maluje asi pol.hodinu jednu riasy,aby to bolo riadne huste-ako machula :-D -ved kazdy ma svoj styl ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsia spirala je Lancome Hypnose, teraz mam sice Extreme aj ta je celkom dobra, ale nie je nad Hypnose. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne L'Oreal obojstranna lezie na nervy. Nebavi ma nanasat si najprv bielu vrstvu a potom este aj ciernu (a opatrne, aby som tu bielu aj poriadne prekryla). Velmi sa mi paci "Geishova" Max Factor. Kedze mihalnice mam od prirody dlhe a pekne (vdaka, mami), uplne postaci a krasne ich oddeluje. Vzdy som mala radsej spiraly, ktore pekne oddeluju, ako ktore predlzuju. Rimmel mi nikdy nevyhovovala, zlepovali sa mi od nej mihalnice. Aj u L'Oreal sa mi casto zlepuju... Preto vyhrava Geisha. :-)
Odpovedať
...poraďte mi prosím *expertky na špirály* :-) ...xcem si kúpiť klasickú /nie vodeodolnú/ modrú špirálu ;-) ....ale mám v tom hokej :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som s modrou vyzerala ako magor, odvtedy to už neskúšam... :-D
Odpovedať
..made..mne modrá ide...modrá je dobrá :-D :-D :-D ..ale odvtedy ,čo som odrezaná od Avonu si raz neviem nájsť náhradu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ak ti avon vyhovoval, nájdi si inú dodávateľku... nie? škoda meniť overené... |-| možno som mala zlú modrú... :-D
Odpovedať
...práveže nemám v okolí iný avonový zdroj :-( ..žena na MD je vážne diskrimonovaná :-D ..takže neporadíte???? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som trvala uzivatelka vodeodolnych, povodne oriflame, teraz som kupila max factor, zatial spokojnost, dokonca sa mi paci viac ako oriflame. mala som aj vodeodolnu neviem ktoru, nejaka lacnejsia, mozno miss sporty a teda k vodeodolnosti mala na hony daleko. ale za expertku ma neberte, je to jediny kus farebneho licidla, ktore bezne pouzivam :-N
Odpovedať
1
2
42
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?