Najedzte sa do štíhlosti - Antónia Mačingová

Jednoduchý systém, ktory pomáha dosiahnuť silu, zdravie a vitalitu na celý život. Mate niekto skusenosti ;-)!? ...osobne vnímam skutočne pozitívne zmenyrovnako aj kamosky, co si myslite - bude to trvalo;)?!
Odpovedať
@pelone Ahoj a ako to funguje?? pocujem o tom po 1krat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pelone tiez ma to zaujima.. o com to je? nejake zakladne body spomenies pls? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pelone tiež som o tom ešte nepočula ale znie to zaujímavo .... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pelone aj ja chcem schudnut par kileckov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pelone aj mňa by to celkom zaujímalo :-D
Odpovedať
Ahojte ... ja tu knihu mám a tiež sa toho bojím, či to funguje ... nie je to žiadna diéta ... je to vlastne detox ... presne odporúčané jedlá, ovocie, zelenina a pod. podľa vašej krvnej skupiny ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika7 tak je na čase to vyskúšať ;-) a potom nám dáš echo :-D
Odpovedať
najdete ju aj na you tube
Odpovedať
Profilova fotka
@martulka1990 @delphinka @lenushka_th @tomiholjubavi http://www.youtube.com/watch?v=DiM8H9... baby trochu som sa na to pozrela a vyzerá to veľmi zaujímavo, skúste si poprepínať tie videá, je tam baba, ktorá to držala tých 28 dní a musím povedať že naozaj sa dosť zmenila :-D vyzerá dobre v tej piatej časti :-D http://www.youtube.com/watch?v=x6bl5p... toto je prvá časť ;-) mňa to oslovilo :-D
Odpovedať
Majka, dik za Tvoju otvorenost a info ;-) Si strasne zlata, osobne mi tie receptiky tiez veeeelmi chutia, ale este ich miesam s pravidlami Chudneme v spánku to je take dlhodobjesie pre hladosov :-S , ale zostan nam verna - budem ta sledovat;)
Odpovedať
Ahojte, ja som to uz skusala, mam doma aj knihu. Urcite to funguje a strava je dostatocne vyvazena. Jediny problem vidim, ze prve 2 tyzdne sa jedla dost opakuju a ked Vam zacnu liezt krkom je to problem. Vyhoda je, ze v knihe je aj opisane preco sa dana potravina ma konzumovat a jej ucinky. Potom clovek vidi, ze nahradzanie podla vlastnej uvahy asi nema velky zmysel a dosahuje lepsie vysledky. Jest sa moze do uplneho nasytenia, takze ziadne vazenie. Samozrejme viac zhodia objemnejsi, menej chudsi. Ja osobne som zhodila 3 kila na 52kg, takze pre stihlejsich je to naozaj taky dobry detox. Trvale to je, samozrejme sa clovek nesmie vratit do nejakych stravovacich zlozvykov. Odporucam. Aspon pre dobry pocit.
Odpovedať
Profilova fotka
je to super dieta..mozem odporucit! :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pelone ja ti ďakujem, konečne som prišla na spôsob ako spestriť svoju stereotypnú stravu, mnohé jedlá, ktoré sú tam som doteraz ani nepoznala :-) už som si kúpila aj knihu hneď na druhý deň tak ju teraz študujem a potom sa dám do toho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som tu knihu našla na nete tak ak by mal niekto záujem nech napíše do ip mail pošlem :-)
Odpovedať
Mila Majka, Tty si fakt opeknela, moja kamoska to drzala teraz cez statnice a velke vyseldky zial nepocituje, ale aspon nepribrala a citi sa zdravsie;) Proste ako hovoris asi velke zazraky, nemoze cakat uplne kazdi a bude to trvat dlhsie;)
Odpovedať
Moja kolegyňa sa tejto knižky držala minulý rok a za leto dala dole 15 kíl. Ale dodržiavala ju absolútne striktne a pritom veľa cvičila. Tak neviem, čo jej pomohlo viac :-)
Odpovedať
Ahojte, od zajtra idem do toho. Je tu niektora, ktora to dodrziava?
Odpovedať
Profilova fotka
@bimba01 Ahoj tak my sme sa na ňu dnes dali :-) raňajky a obed máme za sebou teraz idem variť cviklu a som zvedavá na tu večeru :-D. začiatočná váha 66,9 kg nebudem sa vážiť aby som nebola sklamaná ale až po týždni lebo dlhšie to nevydržím :-D ty si ako na tom chutia ti tie recepty ???
Odpovedať
ja som ju začala držať vydržala som 6dní a som to vzdala príšerne ma stále bolela hlava... je pravda že za ten týždeň išli 3kg dole.... teraz som obmedzila jedlo dávam si menšie porcie a na večeru vždy to čo je v knihe a 2kg dole za ďalší :-)))))
Odpovedať
ahojte - v jednoduchosti objasním v publikácií ktorá má rovnaký názov uvádza autorka 28 dňový očistný program - ak ho dodržíte a budete sa stravovať podľa predpísaného jedálnička tak by sa vám mala upraviť váha (aj keď nejde o dramatické zníženie váhy ale skôr o proporčné úpravy cez boky pás stehná - úbytok aj pár cm). Strava je založená prevažne na zelenine - mrkva, struhy, červená repa, a postupne sa menia jedlá - napríklad aj cestoviny s kuracím mäsom a podobne. Prvý týždeň sa napríklad na raňajky má jesť strúhaná mrkva a jablko s medom a orieškami. Inak ten stravovací program je fajn - založený hlavne na tom, aby vám prečistil telo a aby ste sa zbavili nadmerného lepku, ktorý sa zadržiava v črevách a dokáže vytvoriť aj pár kíl z vašej celkovej váhy. Ja som to vydržala 3 týždne (ale to len z dôvodu že ten program je celkom náročný na prípravu jedál, lebo všetky obedy som si viac-menej pripravovala deň dopredu - neviem napríklad, kde v reštaurácií by som si mohla dať zapekanú repu alebo zelerové hranolky :) - ale výsledky boli viditeľné - napríklad cez stehná som zaznamenala úbytok 2cm. :-) odporúčam určite vyskúšať.
Odpovedať
Táto očistná kúra je to jediné čo ma bavilo, jedlí mi chutili, netrápila som sa a výsledky prišli sami..Drží ju aj moja maminka, prestala mať problémy s kĺbami, schudla 10 kíl..2 konfekčné veľkosti...doslova sfúkla..až keď som ju donútila postaviť sa na váhu zistili sme že výsledok je ozaj skvelý..dokonca prestala chrápať..ja som si ju dala skor ako detox takze u mna za 2 tyzdne nejake 2 cm z obvodu brucha..fakt môžem odporúčať..
Odpovedať
Profilova fotka
@orieska325 to je nieco podla krvnej skupiny?
Odpovedať
@winzy ahoj, ja som dnes skoncila druhy den.... zajtra mam cviklu a vecer mrkvovy perkelt... chuti mi to... ale zda sa mi, ze toho nejak vela jem :) uvidime po 28 dnoch, kolko dam dole.....
Odpovedať
Profilova fotka
@bimba01 včera som robila ten cviklový šalát a bol super. ja varím aj pre mamu tak robím z dvojitého množstva. hnevá ma že tam nie je gramáž surovín. tiež sa mi zdá že vela jem :-D ale musím povedat že nie som hladná. tak sa uvidí po 1 týždni chcem sa odvážiť aj odmerať :-) aký bol ten mrkvoví perkelt ?? zajtra s a na neho chystám :-)
Odpovedať
@bimba01 mozes jest kolko chces proste do pocitu plnosti..ziadne obmedzovanie..inak moze sa stat ze naprv sa ti bude zdat ze si pribrala to bude konzumaciou potravin ktore idu v poradi v tom detoxe ale potom pride faza ze idu kilka dole..ta knizka je tak super pisana ze ani lepsie nemoze byt:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, moj muz drzal ten 28 dnovy detox, potreboval dat dole nejake kila, hlavne po vianociach, toho varenia bolo strasne vela, je to pracne, ale stalo to za to.. zlepsila sa mu plet, a za prve 3 tyzdne schudol 5kg a tusim 3cm v pase, posledny tyzden uz bral tak volnejsie, tak uz neslo viac dole. Co je ale zaujimave, ze hoci nabehol na klasicku stravu, akurat troska menej sladkeho teraz mava, tak vahu si dodnes drzi (3 mesiace od ukoncenia).
Odpovedať
@monika2712 klobuk dole ze to ako chlap vydrzal :) palec hore sanka dole :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@orieska325 no tiez som sa cudovala.. mne samej tie jedla moc nechutili, iba niektore sa dali.. ale uz nevedel ako na to, ako schudnut, a kamoska mi odporucila tuto knihu, tak ja som mu to varila, ranajky si robieval vacsinou sam, ostatne ja, nosil si pekne so sebou do prace.. az mu to teraz chyba, lebo nema pri robote nic schopne, kde by sa dalo zdravsie najest. Obcas si este spravi nieco z tych ranajok, niektore jedla si vyslovene oblubil. Co ma prekvapilo ze on zavislak na sladkostiach po par dnoch nemal na sladke vobec chut, ten med ktory isiel do vela pokrmov mu uplne stacil.
Odpovedať
@winzy tak mrkovy perkelt: je to vlastne varena mrkva so syrom:) ale inak fajn... chutilo mi.... medzi ranajkami a obedom mam susene slivky a oriesky a ako olovrant jogurt.... dufam, ze teda tie ziviny pekne prijmem, ako mam :) @orieska325 ty si ten 28 dnovy detox drzala? :)
Odpovedať
@bimba01 ano, preco?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?