Myóm na maternici. Máte s tým niektorá skúsenosti?

ahojte neviem ci tato tema tu moze byt, ale chcem sa vas opytat ci nemate skusenosti s myomom na maternici. Dnes som bola na preventivke a doktorka mi zistila myom o velkosti 1 cm co nie je sice vela, ale..... mate niektora skusenosti s myomom na maternici?
Odpovedať
ahoj, nie som si ista ci to bolo na vajecniku alebo maternici ale tusim na maternici- kamoska mala nedavno az 4cm , uzivala lieky a do 2 mesiacov jej sam zmizol....mne takisto zmizla resp. sa vstrebala sama cysta na vajecniku...a 1cm je malinky to sa vstrebe uplne bez problemov podla mna ;-)
Odpovedať
ahoj, myomy sa robia na maternici, je to vlastne nezhubny nador, co znamena ze neobsahuje bunky nadoroveho bujnenia, takze v podstate nie je nebezpecny,samozrejme ak niesi tehotna,preoze vtedy moze sposobit iste komplikacie,ale v dnesnej dobe sa da lahko liecit uzivanim liekov takze o takej velkosti ako mas ty najpravdepodobnejsie zmizne coskoro sam, nemas sa coho bat
Odpovedať
dakujem fialka, čítala som rôzne príspevky hlavne v súvislosti myom a tehotenstvo, tento rok by sme s manželom aj chceli ostať v druhom stave tak dúfam, že bude všetko v pohode :-) ak niekto máte skúsenosti tak mi napíšte prípadne aj do IP dakujem :-)
Odpovedať
nemas zaco, trochu sa v tom vyznam vdaka skole, zisti si o tom co najviac a uvidis bude to v poho
Odpovedať
ked je myom malinky, tak sa to da vsetko do poriadku...ale ked je ich vela jedine potom uz operativne a to je uz bohuzial (ked nie je alternativa). |-|
Odpovedať
baby už nemáte žiadna skúsenosti :-|
Odpovedať
caka ma operacia - laparoskopicky, mam myom na maternici cca 1,5cm, ma niekto skusenosti? ako dlho ste boli v nemocnici?
Odpovedať
poslala som ti ip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?