Môže ženích vidieť nevestine šaty? Ešte zabalené

Profilova fotka
mam otazku,ze ci by nastavajuci mohol vidiet svadobne saty pred svadbou.Ja v nich oblecena nebudem.
Odpovedať
1
2
Sme slobodní ľudia...každý môže všetko...je zbytočné pýtať sa, či môže alebo nie...nik nikoho za to nezavrie do basy, neodrežú nikomu hlavu...podstatné je či to chcete - ty a on. Pokiaľ nechceš aby ťa videl tak to tak zariaďte, aby ťa nevidel, ak sa to tak zariadiť nedá, nie je čo riešiť ;-) čo sa týka "nevidenia nevesty" je to "americký zvyk" - u nás na SK to tradíciu nemá - všade sú odobierky, odpýtania a pod. ;-) Veľa šťastia
Odpovedať
vraj sa to nema :) Ale moj videl, na vystave som skusala, a on ma aj fotil.. takze zalezi na tebe, ako veris na povery :) Ale zas, ber to tak, ze ked vyskusas minimalne 2 siat, kym dojdete domov, aj tak si nebude pamatat nic okrem toho, ze saty boli biele ;)) A ked ta potom uvidi v svadobny den, aj tak bude cumiet, lebo to budes ucesana, nalicena a bude namakko :)) A okrem toho, oblek s nim pravdepodobne pojdes kupovat ty... takze co za spravodlivost, ty jeho mozes vidiet vo "svadobnom" a on teba nie ?:))
Odpovedať
presne ako pise sue: a aj fotit sa chodi castejsie este pred obradom, ako po ..niektori sa dokonca fotia uz v piatok :)
Odpovedať
Profilova fotka
mila Sue, viem ze nic take ako si tu opisala sa stat nemoze.Ale ja by som sa mu chcela ukazat v satach az v kostole,co znamena,ze aby ma v nich nevidel pred tym x-) . Otazka bola ci moze vidiet saty!!! Na povery verim,preto sa pytam.
Odpovedať
Profilova fotka
už sa toho na túto tému toľko popísalo... je to na tebe... ak sa bojíš, že to niečo pokazí, potom mu ich neukáž. ;-) My sme s partnerom vybrali šaty spolu, boli sme sa fotiť piatok pred svadbou a prišiel pre mňa pred obradom domov... ak sa náš vzťah pre niečo niekedy pokazí, bude to kvôli nám a nie preto, že ma videl pred svadbou... 8-) okrem toho potom bacha na perly, mačky, slzy, sklo, žlté kvety, a podobné iné povery... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tu sa tiež kopec popísalo, pozri i tu názory... 8-)
Odpovedať
Preto som napísala, že to záleží jedine na vás dvoch - ako to chcete vy, ak si chcela vedieť aká je povera, mala si sa spýtať tak ;-) podľa povery (nie slovanskej) by ťa nemal vidieť - až pre oltárom, ale potom daj pozor ako písala Made na milión iných drobností :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ok,aj tak vam dakujem za Vas nazor :-) Vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
Moca, podstatné je, aby si sa ty cítila dobre... ka je to pre teba dôležité, zachovaj to.. nikoho nič do toho ako veci budeš robiť, podstatné je, aby to tebe a tvojmu drahému vyhovovalo. Dnes už naozaj nič nie je mimo zvykov, ani čudné... riaď sa tým ako veci cítiš a chceš... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine,dakujem potesilo ma co si napisala,vies bolo to chvilkove pokusenie a zabudla som na to po com tuzim.Ale uz je to OK. :-)
Odpovedať
To je dôležité, veď ten deň je len jeden :-) a má to byť deň plnených snov...len niekedy uprostred príprav človek zabudne na väčšinu svojich snov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mocarabia.. ako to presne myslis tu otazku.. ci ta moze zenich vidiet? Ci sa potom nieco nestane, alebo ci tym nieco nepokazis, alebo ako je to myslene, hm?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Moj uz saty videl, bol velmi zvedavy, tak som mu ich ukazala. Podla mna zenich saty moze vidiet bez problemov, len na tebe oblecene by ich nemal vidiet. Aj tak su to len povery! Netreba sa tak velmi upinat na zvyky a nebodaj si tym nevedome privolavat nestastie do manzelstva!
Odpovedať
Je to len a len na vas dvoch, ako sa vy rozhodnete. Keby ste pozerali na vsetky povery tak by ste si svadbu vobec neuzili. Moj uvidi saty az na obrade, tak sme sa rozhodli. Teda ja by som suhlasila aby ich videl aj v sobotu pred svadbou, mohli sme to vyuzit na fotenie, ale moj o tom nechce ani pocut. Chce mat prekvapenie a velmi sa uz na to tesi. :-) Takze ty ak na povery veris ako si hore spominala, tak sa mu v nich neukaz ale na fotke alebo v salone tvoje saty vidiet moze.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme aj moje saty aj jeho oblek vyberali spolu. Bude ma vidiet v nich aj pred obradom, kedze sa budeme obliekat v jednej izbe a bude aj odobierka pred obradom :) ... a neverim na povery.
Odpovedať
Co sa povier tyka, nevesta v svadobnych satach znamena strasne nestastie aj v snoch. Druha vec je, ze ak veris na povery, tak podla mna sa na teba vztahuju len tie, ktore poznas, alebo si o nich bola informovana :) A hovori sa, ze so svadobnymi satami saprovokovat nema :-) To uz som zistila aj ja. Aj ked osobne na povery neverim, obcas sa deju divne veci medzi nebom a zemou ;-) Moj drahy ma v satach uvidi az v nedelu (teda v nas svadobny den) Nema zmysel vodit ho do salonov, moc by mi neporadil a obavam sa, ze by ho to otravovalo. Estetiku a modu povazuje za sproste slova.
Odpovedať
Rebeka, ani ma nestras, ze svad. saty znamenaju nestastie aj v sne. Mne sa v svad. satach sniva bezne, velmi casto som oblecena v svadobnom. Radsej sa tym nejdem ani zaoberat a idem nadalej neverit na povery. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lara :) No ja som za to aby ma moj drahy videl v satach az v sobotu. a on ani po tom nejako netuzi ma v nich skor vidiet, chce sa nechat prekvapit .... ako si pokrocila s pripravami?
Odpovedať
lara1znk: Sny su iba sny a ak si na ne doteraz neverila, never na ne dalej. ;-) Nedostanes zo mna ani pol slova, co znamenaju svadobne saty a nevesta vo sne, lebo ako som vravela, podla mna sa na cloveka vztahuju len tie povery a znaky, ktore pozna. Prajem ti sladke snicky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tak a ktorým veri .... takže klud a pohoda :))
Odpovedať
Rebeka, no som aj zvedava co to znamena ale mas pravdu, radsej mi nic nepovedz. ;-) Tatiana, moj ma tiez uvidi az v sobotu. Uz som mala take nutkanie ukazat mu saty aspon na fotkach, teda vsetky ktore som skusala, nevedel by ktore su tie moje, no nechce o tom ani pocut. Takze az na obrade. S pripravami to celkom ide. Teraz sme pohruzeni do vyroby nasich pozvanok. Na bud. vikend by sme to mali aj zrealizovat, zatial len hladame a vymyslame co by sme asi chceli. Naplanovali sme si cestu na SK na marec a to uz doriesime uplne vsetko. Ty ako? Ale sa nam to riadne krati. Uz len 5 mesiacov! =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lara - no dnes moj drahy vybavil kostol tak sa vytesujem :) a inak dohromady mame - kostol, restiku, dj, starejsieho a foto - ale o bude kamarat, tak este jedneho oficialneho zhanam. Kameru este nemame - o nikom neviem :-( a saty hadam teraz v piatok v mojom rodnom meste :-D :-D ak sa zadari. no a inak hadam sa pohneme aj s pozvankami. A kedy chcete pozývať?
Odpovedať
Anglicanom rozposleme pozvanky uz teraz v januari aby si mohli rezervovat letenky a ubytovanie. Slovakom posleme v marci. Takze vyber siat ta este len caka. Ja uz pozeram po redovych ale zatial som nic take nevidela. Ma to cas. Hladam si aj nejake doplnky, nahrdelnik, nausnice, zacnem patrat aj po topankach a tak. Vsetko okolo hostiny by sme mali vyriesit v marci doma. Este nas caka vybavit papiere pre mojho a prelozit to a potom s tym ist na matriku. Takze este je toho dost ale zase uz sme na pol ceste.
Odpovedať
Profilova fotka
No aj my asi budeme posielat oznamka tak okolo Velkej noci asi. ak dovtedy budu :-D No a saty si chcem objednavat a oni pridu tak do 4 mesiacov,takze sa musim poponahlat.No a to vybavovanie ti nezavidim - teda tie papiere. Budete mat jednu svadbu? Ja doplnky budem riesit az potom...asi tak v maji :)) a potom ma slak trafi, ked nic nestihnem :-D. Nam take zavazne este zostalo menu + kamera a teda nase saty :) inak sa nebudem stresovat, ved nejako to len bude :)
Odpovedať
Kde si objednavas saty?
Odpovedať
Profilova fotka
V Sophie v Leviciach, teda ak sa mi nejake budu pacit. Maju super ceny a v BA ma nic tak nenadchlo, teda aaano - ale Nicol - a to nedam tolko za saty 8-) takze ale ak nevyberiem v LV tak asi bude fain aj Nicol.
Odpovedať
Nicole ma krasne saty, aj ja som si tam vybrala dvoje, no az teraz ked mam rezervovane v Princess. :-D Este pozriem v marci co noveho dostanu do Princess a uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
A ten je kde?
Odpovedať
V Kosiciach a v Presove.
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj :-| to je pre mna daaaaleko predaleko. ale ved nejaka saticky najdem hadam 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?