MDŽ

Všetko najlepšie :-)
Odpovedať
1
2
podobne trik :-) a vela pevnych nervov pri vybavovani nasho velkeho dna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... :-N
Odpovedať
Ja som dnes dostala dobru sms." Vsetko najlepsie k MDZ, dnes je sviatok uzasnych, krasnych, inteligentnych zien, ak taku poznas, tak jej posli sms, spät neposielaj, o sebe to viem..." ;-) Tak vsetko naj!
Odpovedať
Milé dámy.

Kolektívne si zaprajme pekné MDŽ, pretože chlapi v našom okolí: a) zabudli b) tento sviatok neuznávajú c) tvária sa, že sa nič nedeje d) ignorujú nás, kým neotvoríme fľašu e) všetko dokopy

Tak si zaželajme pevné nervy, zdravie, šťastie, lásku, vyšší plat a milujúcich mužov. Pretože ak ich k tomu nedokopeme, ničoho pekného (kvietok, bonbóny, prádielko, kabelka, nová kuchyňa...) sa nedočkáme.


Odpovedať
Profilova fotka
lara, pravdu mas...vzala som si holandana a kvety si kupujem sama... :-| |-|
Odpovedať
heh a nas generalny aj so svojim soferom nam kazdej jednej asistentke (sme tu 4 pre 3 sefov) doniesol NADHERNU ruzu a merci :))))
Odpovedať
aj vam babenky vsetko naj k nasmu sviatku ;-)
Odpovedať
Ja som sa mojmu snazila rano naznacit ze na Slovensku tento sviatok oslavujeme, tak viete co mi povedal? Ze skoda ze ideme na Slovensko az na buduci tyzden, ze keby sme isli tento tak by som dostala kvety. (???)
Odpovedať
Profilova fotka
inak tito zapadniari su volaki divni! este aj arabski a cinski spoluziaci nam v skole blahozelali a tunajsi ucitelia nist... 8-(
Odpovedať
Aj ja som dostala kvety od kolegu, ďakujem :-D !!! Od milého asi nič nedostanem, len veľkú pusu - ale nevadí, to mi úplne stačí :-D !!! A svokra už nám "ženám" (pre mňa a pre seba) na tento veľký deň kúpila zákusky :-D ! Inak sa mi zdá, že tento "sviatok" ženy oslavujú ostatné ženy a seba :-D !!! Tak veľa šťastia aj vám všetkým!!!
Odpovedať
Profilova fotka
lara, viac menej mas pravdu, musim uznat...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som dnes sebe aj mamke kupila biele tulipaniky (tie to istia), drahemu rano nedoslo a kym vecer pride, aj nas den sa skonci... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, tak sa pridavam aj ja. Zelam nam vsektym, aby sa nam splnili nase tajne snicky !!! Btw, este ze nielen ten moj na to zabudol, inak by som si myslela, ze nie je normalny ... :-D :-D :-D
Odpovedať
Ja vam vsem taky preju vsechno nejlepsi k MDZ. Pritel prohlasil, ze jsem si MDZ vymyslela jen proto, abych taky neco slavila (kocouri meli narozeniny vcera, pritel ma zitra) ]-( ]-( ]-( Tak uvidim, az dorazim domu, jestli neco dostanu a nebo nee. A pokud ne, tak si v patek koupim narcisky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme proste sebestacne :-D :-D :-D , az na jednu vec ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm...ani ten môj nič...a popri tom vedel, že máme dnes sviatok =-) Ale od bračeka som dostala nádhernú kyticu :-) až sánka mi spadla. Takže Vám želám všetko naj k nášmu sviatku, ktorý si môžeme oslavovať same :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Zienky, ja som dnes sice nic nedostala, ale svojej milej nahradnej mamine som dala bonbonieru a odmenila sa mi krasnymi slzickami radosti, z ktorych som zacala nakoniec slzit aj ja.. ;-)
Odpovedať
Ahojte zienky tak teda vsetko dobre k nasemu svietku :-) Dnes ma drahy prekvapil v robotke s kytickou mojich oblubenych tulipanov tak som bola v siedmom nebi... x-)
Odpovedať
ja som dostala moju obľúbenú žltú ružičku....
Odpovedať
babulky, cele MDZ som v podstate ignorovala a nic som necakala, lebo moj drahy nie je zvyknuty davat kvety.. a vecer ked som prisla domov, varil veceru a mal nachystane tri prekrasne ruzicky! :-o Myslela som, ze padnem z noh!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dostala vyborny cajik a 2 litre este lepsieho dzusu...co uz viac potesi tehotnu...ruzicka sa neda zozrat :-D
Odpovedať
geegee: to je skvele! Mas uzasneho chlapa. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, to mam...ved preto som si ho vzala x-)
Odpovedať
no a nas sef vravi, ze jeho mama sa vzdy rozculovala, ked jej blahozelali, ze akaze je ona medzinarodna zena. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tomu mojmu som trochu krivdila, vedel od rana, ze je MDZ, ale nechcel s prazdnymi rukami...dostala som vecer prekrasnu kyticku! ;-)
Odpovedať
aj ja som dostala kyticku! Nejak som vecer zaspala pri telke a zobudil ma ON aj s kytickou. Potom napustil vanicku s penou a dali sme si vonavy a romanticky kupel... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
No ja uz sa tesim na nas sviatok v roku 2007, moj manzel mi vzdy priniesol kyticku kvetov :-)
Odpovedať
Ja som sa akurat vcera zamyslala kedy to je a kedy je den matiek, aby som nezabudla.Uz mam poznacene v kalendari. Ja necakam na MDZ nic, tomu mojmu to urcite nenapadne.Jedine, ze mu mama napise sms :-N
Odpovedať
a kedy je MDZ?Ja to v kalendari nemam :-S
Odpovedať
ozaj, kedy? mari sa mi, ze v marci, ale trochu ste ma zmiatli... =-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?