Maxi sukňa BA? kde? - zn.hosť na svadbe :)

ahojte, idem kamoške na svadbu, a mám síce šaty, ktoré som na svadbe v lete mala aj minulý rok, no keďže som teraz 12tt :-) tak už mi nie sú OK... a dnešná pátračka po väčších centrách nedopadla úspešne |-| neviete, kde by som vedela kúpiť takú dlhú voľnejšiu/splývavú sukňu? kde také majú? ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vies co, ja som na taku natrafila minule v newyorkeri a aj v pepcu ju mali a stavi neviem nejak okolo 10€. len ked nad tym toak rozmyslam, tie sukne mavaju dost pevnu gumu. myslim, ze ti na brusko nebude vadit? viem si predstavit, ze ho asi nemas este nejak velke, ale tak predsa, kazda zena zvlada tehu inak a aj oblecenie si priposobuje, podla toho ako sa v nom citi :-|
Odpovedať
@mairca no, zatiaľ je to v pohode a potrebovala by som ju skôr na teraz, šaty na leto si pôjdem neskôr hľadať a tým že je v páse gumička a zatiaľ bruško nie je veľké, vlastne ho ešte ani takmer nevidno, bolo by to fajn a nosila by som ju aj potom neskôr, práveže by som ju rada vynosila, kdežto šaty tehotenské neskôr už nosiť nebudem (kým nebude ďalšie :-) )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?